Lasse Thorsted Sørensens profile

Reviews (10)

Prag Eksperten

Super god service

Prag Eksperten var yderst behjælpelige med både at arrangere rejsen med tog, transfer fra stationen og anbefale restauranter og udflugtsmål.

Deres lejlighed (Klemenska XL) var dog en kende nedslidt og yderst sparsommeligt indrettet. Det var OK til en forlænget weekend, men jeg ville nok ikke tilbringe en uge der.

Ecig-Butikken.dk

Perfekt kundeoplevelse

Bestilte mine varer søndag eftermiddag, og de blev gratis leveret til min hoveddør tirsdag morgen klokken 9:00. (NB! ang. gratis levering, så er jeg ikke klar over om dette gælder alle ordrer, eller det f.eks. kun gælder ordrer over 500 kr,-!?). Der var indlagt dansk brugsanvisning som de selv havde skrevet - på en let og overskuelig måde, og alle varer lever fuldt ud op til mine forventninger. I øvrigt er deres priser yderst konkurrencedygtige, så jeg handler med stor sandsynlighed hos ecig-butikken.dk igen!

NEYE

Hurtig levering

Selvom jeg fik bestilt julegaver lidt sent, så var de fremme hurtigere en forventet!

Bergama

Lækker og autentisk oplevelse med friske råvarer og høflig betjening.

Lækker buffet og enkel ala carte, men smagen og kvaliteten har fået en ekstra tand i vejret efter der er kommet nye ejere til. Vi valgte buffeten, alt smagte rigtigt godt og der var en hel del forskelligt at vælge i mellem! Prisen er helt klart i den lave ende, og man får meget for pengene!

Online-Tasker.dk

Hurtig levering

Modtog min pakke dagen efter bestillingen. Super tilfreds med behandlingen selvom produktet deværre ikke passede til det tiltænkte formål.

www.army-star.eu

Gode priser, men langsom levering

jeg var over 1 uge om at modtage mine varer, hvilket ikke kan betegnes som optimalt... Om det er butikkens eller Post Danmarks skyld vides dog ikke

SCUBA Direct

Hurtig levering og SUPER gode priser!

Jeg bestilte en Uwatec Aladin Tec 2G, og ScubaDirect var faktisk langt den billigste jeg kunne finde på nettet - overhovedet! Bestilte fredag eftermiddag, og modtog min computer mandag formiddag!

Av-Cables.dk

God service og hurtig levering

Modtog desværre et defekt produkt - hvilket jo ikke er AV-CABLES skyld. Leveringen var hurtig, og der var ingen problemer med at modtage et nyt produkt som var i orden!

Danskdatasalg

Fin service, men enkelte irritationsmomenter

Efter at have rykket for mine vare blev de afsendt som aftalt. Da jeg havde valgt at betale med Mastercard var ordren åbenbart blevet låst af deres system, hvilket resulterede i en ekstra dags leveringstid. I øvrigt så synes jeg ikke det fremgår tydeligt nok på hjemmesiden at enkelte produkter leveres uden mulighed for danske menuer. Dog var jeg klar over at brugsanvisningen ikke var på dansk men havde regnet med at selve produktet var tilsvarende dem man finder i andre butikker (altså med mulighed for dansk menusprog.

karsten found this review useful

Fullrate A/S

Godt produkt, og god service

Jeg har været kunde hos Fullrate i over 4 år, og jeg har endnu ikke oplevet et nedbrud på min linie. Jeg har dog oplevet en del problemer med den udleverede router, men efter en opgradering til Zyxel P-2812HNU-F1, så kører alt perfekt, og endnu hurtigere end før! Jeg vil råde folk der har et lidt større behov end blot at have en enkelt computer på nettet, eller har behov for at sende og modtage større mængder data, til at vælge denne router fra starten af. Opsætningen, administrationen, GUI'et, NAT-administrationen og stabiliteten er langt bedre, end den gamle P-2602HW-DIA! Så de par hundrede kroner er altså givet rigtigt godt ud! Dog savner jeg efterhånden muligheder for højere hastigheder... Specielt uploadhastighederne er ikke noget at prale af, men det er nok mere kobberkablernes skyld end Fullrates.

Lasse Thorsted Sørensens profile

profile image of Lasse Thorsted Sørensen
Lasse Thorsted Sørensen
Reviewer
Male, 1981
Søndersø, Denmark

About