Pedersens profile

Reviews (21)

Deichmann

Hurtig levering

Bestilte gummistøvler og fik dem 2 dage efter. Super hurtig levering:-)

Bonnierpublications

Manglende levering og dårlig reklamationsbehandling

Jeg kan ikke anbefale andre at handle med Bonniers.
Jeg bestiller i januar måned 3 blade af iform. Efter flere ugers venten retter jeg henvendelse til Bonniers med min undren over det manglende magasin. Jeg får af vide at de har registreret det på en forkert adresse og de retter således adressen og fremsender det manglende blad som jeg så vil modtage efter 2-3 uger. Desuden beder de mig om at sende en ny mail til dem hvis jeg ikke modtager mit 2. blad, da de mener at dette også er sendt til forkert adresse. Jeg rykker for modtagelse af mit 2. blad 2 gange. Hver gang med 2-3 ugers ventetid. Jeg mangler stadig at modtage 2 ud af de 3 blade, som jeg har bestilt og burde have modtaget på nuværende tidspunkt. Da jeg rykker for leveringen af mit 2. blad 2. gang beslutter jeg mig for at vil opsige abonnementet. Jeg får af vide at jeg skal betale for endnu et blad og de begrunder med at der i deres abonnementsbetingelser står, at de skal have modtaget eventuelle ændringer herunder opsigelse til abonnementet senest 5 dage efter, at du har modtaget dit blad. Problemet er her at jeg slet ikke har modtaget hverken 2. og 3. blad, så er det jo lidt svært at vide hvilket opsigelsesvarsel man skal følge!

Fuglsang & Co

Meget lang leveringstid

Bestiller et kostume til min søn 24/1. Rykker 2/2, da varen ikke er leveret. Får af vide at de forventer at jeg modtager det i løbet af ugen, da det var i restordre og skulle sendes fra England (det havde jeg ikke set på hjemmesiden men OK). 2 uger efter dvs d.16/2 har jeg stadig ikke modtaget min vare.

Kids-world.dk

Super!

Stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering og ikke mindst gratis levering:-)
Jeg er super tilfreds :)

Parttwo

Langsommelig reklamationsprocedure!

God og overskuelig hjemmeside med fede varer! Ofte gode tilbud! Har handlet der mange gange og har indtil for nylig kun haft rosende ord...

Så oplevelde jeg desværre at skulle returnere en bluse, der var blevet skæv i første vask. Part two's returneringsprocedure er meget langsommelig og der går omkring en måned fra jeg skriver min reklamation til jeg modtager mine penge retur. Det er meget bøvlet at skulle skrive til part two inde fra deres hjemmeside og faktisk ikke særligt gennemskueligt hvad man skal vælge af emne under kundeservice når det drejer sig om en reklamation. Jeg vil foreslå at de får oprettet en mail, hvor man direkte kan sende reklamationer således at man som forbruger også har sin egen dokumentation og kan se den korrespondance, der er omkring reklamationen. Der går nogle gange flere dage inden henvendelserne besvares og jeg måtte til sidst rykke for at få mine penge retur.

Lekmer

God handlesoplevelse

Hold da op der er mange varer på denne webbutik! Og mange gode tilbud. Jeg havde en god handelsoplevelse og fik mine varer leverer hurtigt. Hvis man skulle give et godt råd videre var det måske at virksomheden kunne have nogle flere opdelinger i søgekriterier på hjemmesiden idet de har så mange varer.

Nicekids

Kan kun anbefale andre at handle her!

God oplevelse, hurtig levering af mine varer.

GrowingFeet

God handelsoplevelse

Hurtig levering. Kan kun anbefale andre at handle her.

Olisan

God oplevelse!

Hurtig levering. Kan kun anbefale andre at handle hos olisan.dk.

RikkiTikkiShop.dk

Meget tilfreds...

Overskuelig hjemmeside og hurtig og fejlfri levering - super!

GO DREAM / Oplevelsesgaver.dk

Gavekortets gyldighedsperiode blev forringet :-(

Har givet et gavekort til Lamborghini kør selv på oplevelsesgaver.dk. Bookingen af turen var meget bøvlet, da det ikke foretages via deres egen hjemmeside men i stedet www.gr8experience.com. Da jeg skal booke en tid til turen kan jeg kun vægle et tidspunkt en bestemt dag i hele 2012 i København. Tilsvarende er det hvis jeg vil booke turen i Århus. Det synes jeg godt nok er lidt tyndt.
Da jeg vil booke turen ser jeg at gavekortets gyldighed nu er ændret, så det kun gælder 1 år og ikke i 3 år, som det er oplyst i betingelserne hos oplevelsesgaver.dk. Det er fanme for ringe! Jeg kan så vælge at forlæge gyldigheden af gavekortet mod en merbetaling på 200-400 kr alt efter hvor længe gyldigheden skal forlænges.
Jeg kan IKKE anbefale andre at købe tilsvarende gavekort hos oplevelsesgaver.dk og kan også se her på trustpilot at andre har haft en lignende dårlig oplevelse med "kør selv oplevelser".

Wednesday, May 30, 2012

Reply from Oplevelsesgaver.dk (GO DREAM)

Hej Pedersen.

Tak for din feedback.

Tiderne bliver lagt op fortløbende. Derfor kan du kun se en tid, som principielt kan være væk 5 min. senere, så du kan booke en ny tid. Bilerne kommer hele vejen fra Sverige og derfor bookes dagen helt op. Derfor kan du på den måde ikke se tiderne alt for langt ud i fremtiden. Vi vil dog selvfølgelig gerne sende en mail, hvis du har brug for at vide datoer efter f.eks. juni 2012 - så sender vi dig gerne en mail, når man kan booke. Man sender os blot en mail, så gør vi gerne dette.

Det med gyldigheden lyder dog meget fremmed for mig. Vi har ikke ændret vores gyldighed på gavekort. Vores gavekort er gyldige i 3 år fra købsdatoen. Jeg ved ikke, om du måske har taget fejl af GR8 Experience's egne gavekort og vores eller hvordan. Men jeg kan glædeligt informere dig om, at gavekortet er gyldigt i 3 år og at vi ikke nedsætter gyldigheden på disse.

Jeg er ked af, at du har haft en bøvlet oplevelse med det.

Hvis du har brug for hjælp til at booke tid, så skriv endelig til os på info@oplevelsesgaver.dk - vi vil meget gerne hjælpe dig med at få booket din tid!

De bedste hilsner

Kathrine O.
Kundeservice

Decorate Shop

Lang leveringstid

Bestiller varer fra decorateshop.dk 10/5 og varerne leveres først 21/5. Først 18/5 modtager jeg en mail (personlig mail - ikke autogenereret) om, at varerne er afsendt fra decorateshop.dk. Når de angiver i deres handelsbetingelser, at de bestræber sig på at afsende varerne indenfor 1-3 dage synes jeg, at 11 dage fra bestilling til modtagelse er i overkanten.

KAiKU

Hurtig levering

Har bestilt et par bukser og handler der helt sikkert igen.

Fashionforme

Webbutik, der bare fungerer!

God og overskuelig netbutik, lækre varer og ofte gode tilbud. Varerne leveres hurtigt sammen med en lille personlig håndskrevet hilsen:-)

E-tasker.dk

Hurtig levering og god kundeservice.

Bestilte en julegave på e-tasker.dk. Levering var super hurtig. Tasken skulle byttes igen og jeg oplevede i den forbindelse super god kundeservice.

Hugin Mugin

Kundeservice i topklasse!

Altid hurtig levering og lækker kvalitet!. Super god kundeservice i den forbindelse med reklamation på en vare. Har købt tøj til mine børn der mange gange og det jeg kommer helt sikkert igen:-)

Kagebutikken

Alletiders kage-butik på nettet!

Super udvalg. Super hurtig levering. Handler der helt sikkert igen!

Ulla Lindebjerg Pedersen found this review useful

Dinkage

Rigtig god service!

Super godt udvalg af spændende sager til kagebagning. Mine varer skulle leveres med GLS. Jeg modtog devsærre ikke en mail med at den var leveret (ikke noget som dinkage.dk har ansvaret for) så jeg kontaktede dinkage.dk på mail (man kan ikke ringe til dinkage.dk direkte) for at bede dem om at hjælpe mig med status på min pakke. Inden der var gået ½ time kontaktede dinkage.dk mig for at hjælpe med at finde pakken - Rigtig god service og super hurtigt må man sige! Det ville dog være fint at der var et tlf. nummer, hvor man kunne komme i kontakt med dinkage.dk direkte i stedet for at skulle sende en mail og vente på at de ringer tilbage.

Hosmormor

Der handler jeg helt sikkert igen

Overskuelig hjemmeside, lyn-hurtig levering og super gode priser ved udsalg. Hvad mere kan man ønske sig ved en handel? Jeg har handlet ved hosmormor.dk flere gange og jeg vender helt sikkert tilbage!

GOT TO HAVE IT

God telefonisk service og lyn hurtig levering

Kan kun anbefale andre at handle hos GOT TO HAVE IT. De har en rigtig god service og varerne bliver leveret hurtigt.

Mytrendyphone

Dårlig service i forbindelse med reklamation

Har købt tilbehør til min iPhone - bl.a. et cover. Varerne kommer rigtig hurtigt med posten. Jeg monterer coveret på min telefon. Næste dag er der revner i 3 ud af 4 hjørner på mit cover uden at min telefon har været tabt eller på anden måde udsat for fysisk skade der kan forårsage dette. Revnerne bliver de næste dage større og større. Da coveret ikke har været udsat for fysisk skade mener jeg, at det er en reklamation, da der må være en eller anden fejl ved dette cover - måske en fejl ved støbningen som gør at det revner, når det monteres på telefonen. Jeg oplever ved min reklamation over varen en yderst dårlig service fra mytrendyphones side. Reklamations proceduren er yderst besværlig og jeg oplever at mytrendyphone ikke stoler på, at jeg ikke har udsat coveret for fysisk skade: Jeg får af vide af kundeservice, at fysiske skader ikke er omfattet af reklamationsretten. Jeg har derfor nu givet op og gider ikke at gøre mere ved reklamationen og vælger at købe et andet cover et andet sted, hvor de forhåbentlig yder en bedre service, hvis jeg mod forventning skulle få behov for at henvende mig omkring en vare. Jeg kan også se, at flere kunder der har haft behov for at reklamere over en vare har oplevet lignende besværligheder i forbindelse med deres reklamationer, så jeg tror desværre ikke at dette eksempel er enkeltstående!

Thursday, July 7, 2011

Reply from Mytrendyphone.dk

Takk for henvendelsen.
Jeg har nettopp sett bildene du sendte til oss, men det som jeg så ligner ikke på noen skade som kan oppstå av seg selv eller som kanskje kan tyde på feil i produksjon. En av mine kollegaer skrev også at du kunne sende varen tilbake til oss (da det ikke er det samme å se på et eller annet bilde eller å ha varen foran seg) og påpekte at vi ikke kunne garantere for noe før vi kunne undersøke den fysisk.

Skulle du ha noen ytterligere spørmsål kan du selvfølgelig skrive tilbake til vår kundeservice.Pedersens profile

profile image of Pedersen
Pedersen
Reviewer
Female, 1979
Denmark

About