Trine Victoria Larsens profile

Reviews (6)

Vovseriet

Rigtig god Service og omsorg.

Vi har nu i 3/4 år brugt Vovseriet og er rigtig glade for dem.
Vores langhårede Collie kommer der ca. 1 gang om måneden og bliver gennembørstet og vasket 4 gange årligt.
Vi kan tydelig mærke at han nyder at blive nusset og passet (børstet) af de søde kvinder der køre stedet og vi får altid en glad og dejlig hund tilbage.
Vi syntes de er meget rimelige i pris, faktisk meget mere end vi forventede og har brug for. Vi har en længerevarende aftale med dem, da vores hund kommer så ofte.
En af de ting vi sætter stor pris på er, at da vi kom der første gang, var vores Collie forholdsvis uglet og filtret, vi havde grundet sygdom og arbejde ikke haft overskud til at holde hans pels, og Louise meldte klart ud at de gerne ville prøve på at rede hans pels så godt som muligt, men at hun ikke ville gøre det på bekostning af ham, altså hun ville ikke udsætte ham for smerte. Hun ville have lov til at klippe det værste filtrede pels af, så kunne det godt være han kom til at se lidt sjov ud i et stykke tid til pelsen groede ud igen, men hun satte dyrevelfærden højere en en pæn hund.
Og det syntes vi personligt er rigtig dejligt, og har trygt afleveret ham til børstning efterfølgende.
Det skal dog lige nævnes at han efter første børstning stadig var pæn at se på og at vi var overraskede over hvor meget pels de havde kunne udrede.
Endvidere skal nævnes at de er rigtig søde og venlige, at vi altid har fået rigtig god behandling og at de er nemme at tale/kommunikere med og at få fat i pr. tlf.
Vi anbefaler dem gerne!

Alun.dk

Fantastiske FiveFingers!

Jeg har nu købt hele 3 par FiveFingers fra alun.dk og må sige at de er super lette at handle med. Når jeg køber tøj og sko på nettet bestiller jeg altid 2-3 størrelser hjem af samme model, så jeg i ro og mag kan prøve og finde den rette størrelse! Men jeg kom til at glemme at returnere det ene par inden de 14 dages returret man som kunde altid har ved nethandel, om de alligevel havde taget dem retur ved jeg ikke - jeg spurgte ikke, men jeg ringede og spurgte om jeg måtte returnere dem og så få et par støvler i stedet (som jeg alligevel havde haft planer om at købe) og så bare betale differencen dem i mellem, og det var intet problem. De var super søde og hjælpsomme at snakke med, ikke spor problematiske.
Ud over FiveFingers, har jeg i øvrigt købt tå-sokker og teer fra dem, og disse kan også godt anbefales.

Pro-Outdoor.dk

God Betjæning.

Jeg købte mine Sorel vinterstøvler her og jeg ringede til dem først for at høre ang. størrelser, fik fin telefonisk betjening/vejledning og pakken kom hurtigt frem. Har i øvrigt været super glad for mine støvler...

Sinful.dk

Fantastisk Web-shop.

God og alsidig web-shop. Kvalitets produkter er er rigtige for dig og miljøet. Og så har de en masse info om deres produkter. Er det et must for dig at få diskret forsendelse, så kan du også trygt handle her!

Clara's Helse

Clara's Helse

Jeg har købt produkter fra Sort of Coal fra Clara's Helse.
Smuk side men mange lækre produkter og den er nem at finde rundt i.
Hurtig levering og det hele er pakket smukt med ekstra hygge som varmer ens sjæl. Alt i alt en dejlig oplevelse at handle med dette sted og jeg gør det bestemt igen.

DogShop.dk

Et godt køb til en hund...

God overskuelig hjemmeside, nemt at bestille, man får mail både med ordrebekræftelse, faktura og når varen er afsendt. Min pakke blev leveret fint af GLS og var pakket fint og forsigtigt. Alt i alt en god oplevelse.

Trine Victoria Larsens profile

profile image of Trine Victoria Larsen
Trine Victoria Larsen
Reviewer
Female, 1980
Copenhagen, Denmark

About