Peter Soegaard Andersens profile

Reviews (4)

thansen.dk

Som man kan forvente

Tingene kom til tiden og det var det vi havde bestilt! Der komme en fin SMS præsis kl. 10:00 om at vare var ankommet vi havde dog hentet den kl 9:00
Vi var glade for servicen!!! Og super nemt!!!

3 (HI3G Danmark ApS)

God service men de gemmer noget

3 telefonsælger ringer nogle gange og laver et service tjek om man er tilfreds. Og hvis man presser dem lidt kommer alle de gode ting op af posen! Jeg har aldrig sagt ja til 6 mdr. ekstra bindning men har næsten altid fået et eller andet! Sidst fik jeg et abonnement der ikke findes på deres hjemmeside! Det var så de kunne konkurrer med alle lavprisslevskaberne, så jeg er glad!

Fætter BR

Nogen lunde

Det antal vi havde bestil kom og til den forventet tid så det var jo lækkert! MEN MEN MEN vi havde bestilt 4 puslespil fra Disney og det kom der også men kun to af dem var med rigtigt motiv, og de 2 sidst var ens og med motiv at "Cars" og IKKE Peter Plys og Ariel som var dem vi troede vi bestilte! Vær ekstra opmærksom på at det der kommer i "kurven" også er det du trykker på! (en pige på 3 år er IKKE vild med Cars)

Ribalex

FED OPLEVELSE!!!!!!!!!!!!!! ;)

Vi havde en kanon tur ud på bølgen blå, til en polterabend. Følte virkelig at de havde styr på tingene. Det gik stærkt og var rigtig sjovt! Vi havde dog lidt svært ved at finde ud af hvor de holdt til, men det var vidst vores egen fejl. Kanon tur!!!!!!!! Og prisen var som aftalt! Helt igennem en FED tur!!!!

Peter Soegaard Andersens profile

profile image of Peter Soegaard Andersen
Peter Soegaard Andersen
Reviewer
Male, 1983
Malmö, Sweden

About

Kun ærlige meninger!!!!