Søren Kærgaard Magnussens profile

Reviews (9)

Salonsisters

Super service!

Jeg har efter laaaang tid søgen fundet det rigtige sted for mig! :)
De er "billige" som en af dem fik sagt - hvilket gav et godt grin! Det er et ret godt eksempel på hvordan det er at være der. Pisse hyggeligt også er de oven i købet dygtige til deres arbejde!
Hvis 6 stjerner var muligt så fik de 7

Natur-Energi

Ingen brok

Let at blive flyttet. Let at betale. Alt er let

Ligger ikke engang mærke til de få kroner det koster ekstra og gør samtidig noget godt for miljøet - hvad mere kan man forlange :)

SAXO.com

Super!

Ingen problemer overhovedet! Og hurtig levering

Stofa

Alt for mange problemer(med TV)

Jeg har skiftet udbyder nu.
Jeg kan faktisk ikke huske hvad det startede med, men fra omkring januar begyndte det at gå galt med at mine kanaler ikke var korrekte.. Ja jeg kan sgu ikke huske det længere.. Jeg snakkede rigtig mange gange med kundeservice, skrev mange gange med dem via deres hjælpe side, og var nede personligt til sidst for at få styr på det hele! Selv efter jeg var dernede personligt så fik jeg gamle regninger osv.. De er meget behjælpelige, men problemet er bare at der meget sjældent sker noget!
Jeg fik refunderet nogle penge pga. en masse fejl begået, disse penge var jo dejlige at få - MEN et par måneder senere så kom regningerne for de penge jeg fik tilbage.. bogholderiet kunne se jeg ikke havde betalt for de måneder, og det er jo så fordi jeg fik pengene tilbage! Men de var ikke til at hugge eller stikke i..

Nu skriver jeg her fordi jeg i går fik en Rykker! og nu er jeg simplethen SÅ træt af at høre fra Stofa - Jeg skylder ikke noget, det har jeg IGEN været nede personligt og finde ud af!
Den her rykker er en rykker på en rykker, som de sidste gang lovede højt og helligt at de ville slette, da det var en fejl.. Nu er det så lovet igen - så nu er jeg spændt på om jeg ender med at blive sendt videre

Spar jer besværet, hvis i da har muligheden - VÆLG NOGET ANDET! Jeg har valgt TDC, selv om det er ret dyrt.. Men det virker da i det mindste hele tiden og jeg skal ikke snakke tlf. med dem hver anden dag
(Deres internet var der ingen problemer med, kun TV)

Friday, September 7, 2012

Reply from www.stofa.dk

Hej Søren

Det er dybt bekageligt at du har været igennem sådan et forløb. Jeg kan ud fra dit navn finde lidt historik og du har været oprettet dobbelt ved en fejl. Dette forårsager et rod desværre med rykkere og regninger der kommer afsted, og det er naturligvis rigtig træls at man ikke har formået at rydde op i det i første hug.
Det er ihvertfald det vi arbejder hen i mod at kunden bliver afsluttet første gang.
Under alle omstændigheder skal du have tak for din anmeldelse.
Mvh Anna

Stofa

Ikke godt nok

Jeg har nu endelig fundet mig en ny TV udbyder efter jeg har givet stofa flere chancer(synes jeg selv)
Jeg kan snart ikke huske hvad det startede med - men der blev rodet rundt mellem 2 forskellige kort, først til Zaptor derefter til CRM modul - Så fik jeg regning på pakker jeg havde ændret - der fik jeg penge tilbage.. Men der var stadig problemer med hvilke pakker jeg skulle have..
Så modtog jeg regninger for penge jeg havde fået tilbage... Der har været så meget bøvl det sidste halv år at jeg ikke kan huske hvad det hele startede med!
Ærligt, fordi deres internet kørte sådan set fint - men TV ødelægger det HELE!

Coolshop

Fremragende!

Alt var super!
Modtog endda en mail en uges tid før hvor de sikre sig at det er den rigtige adresse det bliver sendt til.. Jeg synes det er super service og Diablo 3 lå i postkassen til tiden :)

Super butik og kan ikke finde noget skidt, det skulle være at spillet ikke var gratis ;)

Glad og yderst tilfreds kunde

Lite House

Super

Jeg fik min ordre inden for 2 dage, hvilket jeg slet ikke havde regnet med. Er helt igennem godt tilfreds, og varen virker upåklageligt.

GLS Denmark

Super levering

Fik min pakke som aftalt og inden for 2 dage. Alt er super :)

Fullrate A/S

Inge problemer overhovedet

Jeg har oprettet nummer via en sælger på gaden. Det gik glat og uden nogen problemer! Hurtig ekspedition af nummeret og hurtig modtagelse af nyt simkort.
Alt i alt en super betjening :)

Søren Kærgaard Magnussens profile

profile image of Søren Kærgaard Magnussen
Søren Kærgaard Magnussen
Reviewer
Male, 1985
Aalborg, Denmark

About