Lars Kristensens profile

Reviews (11)

Pixojet ApS

hurtig levering

...og alt ok herfra. goe billige priser ;-)

Tuesday, November 19, 2013

Reply from Pixojet ApS

Hej Lars,

Tak for din fine anmeldelse af os. Vi er glade for at vi har levet op til dine forventninger og ser frem til at handle med dig igen.

Forsat god dag.

Mvh Pixojet

Etxcapital

dårlig kundeservice...

Hvis du skal handle spread trading, skal du passe lidt på ETX capital.
Godt nok promoverer Tom Hovgaard kraftigt hjemmesiden, men det er meget svært at få sine penge retur.
får bare en mail, der oplyser at de ikke kan sende beløbet tilbage, men et nummer der ikke svarer. Derefter skal man kontakte den danske representant, og han melder pas når man spørger hvorfor de ikke bare kan sende pengene retur.
Find et andet firma, der er masser af dem

Telenor

amatører

Undgå at blive kunde hos telenord:
Har netop været i udlandet med et hold venner, bl.a new zealand, australien, Tahiti, Panama, og til sidst sejlede vi langs danmarks kyster, startende fra esbjerg og næsten hele vejen rundt danmark til Århus.
Når jeg sammenlignede mine priser på udlandstelefoni, sms og data, var telenord væsenlig dyrere end de andre selskaber. Typisk skulle jeg betale ca kr 23 pr minut mine venner gav typisk kr 15. derudover har jeg betalt for en masse sms, hvor jeg ikke kan se hvem der er sms til, da deres opgørelse er mangelfuld.
da jeg kom hjem og ville skifte selskab, var der ud over bindingds perioden på de normale 6 mdr, en yderligere opsigelse på 30. dage. Det betyder at jeg har et midlertidig nummer i 30 dage. Ikke så fedt, det giver mig og hele min komntalt kreds en del bøvl at jeg således skifter mobilnummer 2 x.
Jeg overvejede at skifte før min udlandsrejse pga af dårlig dækning i sydbyen af Århus, men med denne helt igennem dyr og dårlig service fra Telenord, er det bare med at komme væk fra dem

Kristina Jørgensen found this review useful

Thursday, May 16, 2013

Reply from Telenor

Hej Lars

Tusind tak for dit indlæg.

Der er altid dyrt, at benytte mobilen i udlandet, især hvis det drejer sig om et ikke EU land. Du vil altid modtage en sms inden du forlader landet eller rejser fra land til land med priserne på surf pr. MB og minut takst.

Du har mulighed for, at se alle priser på udlandstelefoni samt surf på vores hjemmeside.

Der er 30 dages opsigelse på alle abonnementer i Telenor, hvilket også fremgår af de abonnements betingelser du har modtaget i forbindelse med oprettelsen af dit abonnement.

Der er altid konkurrence på Telemarket mht. til priser og mobiler, så det kan godt tænkes være, at du kan finde et billigt selskab med udlandstelefoni. Alle teleselskaber kører med kampagner hele tiden, så det kan være svært at overskue.
Du har altid mulighed for, at følge dit forbrug på vores hjemmeside www.telenor.dk .

Jeg håber meget på, at du en dag vil vende tilbage til Telenor.

-Henrik, Telenor.

Mono

Fin hjemmeside mulighed

Hej
Mono.net har et rigtig godt set up hvis mna skal lave en hjemmeside, i en snæver vending. Man skal være opmærksom på deres opsigelses varsler.

Tuesday, September 11, 2012

Reply from mono.net

Hej Lars,

Jeg beklager hvis du ikke har været indforstået med betingelserne, men det er således, at bindingsperioden fremgår klart at de forretningsbetingelser som du accepterer i forbindelse med et køb af et mono abonnement. Dermed accepteres disse vilkår for indgåelse af et mono abonnement.
Og vi tilbagebetaler jo meget gerne beløbet for den resterende abonnementsperiode hvis blot du sender registrerings- og kontonummer til vores support.

RunForest - Billige løbesko

alt ok

hurtig levering, og go info undervejs

OnlineParfume.dk

hurtig levering alt ok, kan klart anbefales

Alt virker som det skal, kan anbefales

Dustin

alt i super orden

bestilte fredag, og modtog mandag

Billigbilpleje.dk

alt klapper som det skal

alt fungerer, og alle aftaler overholdes fint

Interflora

blomster kom ikke frem

min datter i udlandet bestilte blomster igennem interflora til min kone på hendes fødselsdag. De kom bare aldrig.
Nu har jeg ringet, og jooooo de kan da godt se at de ikke har afleveret blomster. Det er nok printeren der er løbet tør for papir var den forklaring jeg fik fra interflora.
de lobver at blomsterne kommer idag, nu må vi så se om det passer

Wednesday, November 2, 2011

Reply from Interflora

Hej Lars,

Iht. telefonsamtale er der desværre sket en fejl i blomsterbutikken og ordren er ikke blevet printet, korrekt. Blomsterbutikken vil sørge for at leveringen sker i dag d. 2/11 og vedlægger en æske chokolade som undskyldning.

Med venlig hilsen
Interflora Danmark A/S

Telekaeden

meget amatøragtig oplevelse, banegårdsgade Århus

Min nevø ødelagde selv sin skærm på sin mobil KTC gratia.
jeg købte selv en ny skærm, men med trekantede skruer måtte jeg opgive at skifte den selv. Jeg indleverede den til telekædens butik i banegårdsgade i Århus for udskiftning af skærm, og det skulle jeg aldrig have gjort.
Da jeg afleverer den, bliver jeg bedt iom at gå en tur på 10-20 min, så vil telefonen være klar til afhentning. Men da jeg kommer tilbage, beder ejeren mig om at gå nok en tur, da den ikke er færdig. Da jeg 2. gang kommer tilbage, er beskeden den samme. Jeg begyndte at ane uråd...men vi aftalte at han ville ringe til mig dagen efter. Dette var den 11. Oktober 2011. Da jeg troede den var færdig dagen efter, fik jeg ikke mit simkort med, det var nok min fejl. Dagen efter får jeg at vide - efter at jeg selv ringer op - at mobilen er ødelagt, og ejeren vil købe en ny. Så vidt så godt.
Dagligt forsøgte jeg i de næste 14 dage at få ejeren i tale vedr levering af ny mobil, enten med sms eller opkald, men jeg kom aldrig i kontakt med ham, og han ringede aldrig tilbage.
efter 14 dage uden kontakt, kontaktede jeg så hovedsædet i Randers, og ja de var behjælpelige, men der skulle gå over 1 uge mere før jeg fik den nye mobil.
Ingen beklagelse, ingen skærm retur som jeg indleverede sammen med den gamle mobil, og 3 ugers venten uden ordenlig info/besked.
Mit råd er at gå uden om den butik, de magter ikke opgaven og kundeservicen er i bund.

olev found this review useful

Philipson Wine

alt fungerer perfekt

kan godt lide de uafhængige ratings, og det store udvalg

Lars Kristensens profile

profile image of Lars Kristensen
Lars Kristensen
Reviewer
Male, 1959
Mårslet, Denmark

About

køber meget via nettet, mest i dk, men også på udenlandske sites.
Sparer typeisk 20- 40 %, men det gælder om at have øjnene åbne, så derfor bruger jeg trustpilot