Marcos profile

Reviews (3)

Gsmwijzer

geen medewerking in nummerbehoud

Wij hebben een abonnement aangevraagd via gsmwijzer bij tele2, omdat er een fout op de website was konden wij geen nummerbehoud aanvragen dus achteraf mail gestuurd.
Volgens tele2 konden wij wel nummerbehoud krijgen maar dat moesten wij via gsmwijzer laten lopen en die willen geen medewerking verlenen, erg slecht.

Friday, August 30, 2013

Reply from Gsmwijzer

Beste Marco,

Bedankt voor uw beoordeling. We hebben het contract van u ontvangen met daarbij het verzoek voor een nieuw nummer, dit contract is tevens door u ondertekend. Volgens de procedure van Tele2 is het helaas niet mogelijk achteraf alsnog nummerbehoud aan te vragen. Het verbaast ons dan ook dat Tele2 aangeeft dat dit wel mogelijk zou zijn. Naar aanleiding van uw bericht zullen wij extra navraag doen bij onze dealersupport. We zullen u op de hoogte stellen per email.

Met vriendelijke groet,

Aftersales GSMwijzer.nl

Flinndal Nederland

Geweldig produkt met zeer goede service

In eerste instantie was de bestelling niet aangekomen, gebeld met de klantenservice en zonder problemen de bestelling alsnog ontvangen dat is pas klasse. Ga zo door Flinndal.

En het produkt is niet natuurlijk ook super.

Mvg
Marco Grisel

BigDennis.com

zeer goed snelle levering

sinds de sluiting van een andere website bestel ik hier mijn schijfjes en het bevalt prima, snelle levering en scherpe prijzen. Ik hoop dat het hier zo blijft en niet zo eindigt als een andere website. Ga zo door Dennis.

Marcos profile

profile image of Marco
Marco
Reviewer
Male, 1972
Culemborg, Netherlands

About