Troldens profile

Reviews (57)

Proshop

Perfekt!

Nem bestilling på webben. Fin information på mail. God kundeservice ved direkte kontakt. Levering problemfrit.

Perfekt!

Print2People

Ikke ok!

Har købt fotokalender til Jul i 2013 og synes ikke kvaliteten lever op til mine forventninger. Ved bestilling, vises det, hvor billedet vil blive skåret ift. spiralen på toppen af kalenderen. Det vises dog slet ikke korrekt og jeg har nu en kalender, hvor min søns hoved på en del af billederne, har en nydelig spiral igennem. Har desuden sammenlignet med den kalender jeg købte sidste år samme sted og i min optik, var kvaliteten bedre sidste år.

Jeg fik lige før Jul en voucher fra Print2people, hvor jeg kunne bestille uden udgift til porto. Denne mail fik jeg dog slettet, men skrev pænt til Print2 people, at jeg havde mistet denne mail, men meget gerne ville have leveret mine varer uden portoudgift. Jeg fik intet svar retur på mailen men til gengæld fik jeg "lov" til at betalt fuld skrald på portoen.

Jeg har gennem en del år bestilt varer fra Print2people men det er dog slut med det. Der er så mange andre på nettet, at vælge imellem og ringe kvalitet og service må vist være grund nok til at vælge en af disse.

Nfbio

Alt for ofte bøvl med manglende registrering af bonuspoints.

Dette er den fhv. www.biozonen.dk.

Jeg er utrolig træt af, at ca. hver anden gang jeg er i bio, bliver mine bonuspoints på køb af biobilletter online, ikke registreret på min konto.
Deres kundeservice er ikke så hjælpsomme og man skal bøvle med at få sine points registreret efterfølgende på kontoen.
Kundeservice beder altid om billetnummeret, selv om man kan påvise på Kino.dk, at man faktisk har både købt og betalt for billetten. Hvem f#¤%&" gemmer sin biografbillet?
Få nu bare det system til at virke og udvis en god service - specielt når det er jeres system, der tilsyneladende ikke er pålideligt.

Thebodyshop

Hvad sker der? 8 dages leveringstid - helt uacceptabelt!

8 dages leveringstid er ikke gangbart ved køb på nettet. Det er ganske enkelt ikke acceptabelt.

GLAMBOX.dk

100% i orden

Intet negativt ved Glambox. Fint bestillingsflow, hurtig levering og alt helt fint.

Fitness

Ufattelig ringe service - eller total mangel på samme.......

Da jeg skal rejse, vil jeg sætte min medlemskab I bero I en måned. Det vil Fitness.dk have 149 Kr. for at gøre!!!?? For hvad?

Hvis man kun vil deltage I holdtræning, skal man stadig betale 300 Kr. om måneden for det, men er intruktøren fraværende på det hold, man plejer at gå på og der ikke er oprettet et nyt hold, er prisen den samme. Oplevede at give 300 Kr. for en enkelt time på en måned, da der ikke var hold på de pågældende tidspunkt. Hvorfor I al verden giver de ikke mulighed for klippekort?

Når man henvender sig til personalet er deres standardsvar "Det står også i kontrakten". Det virker som om de udmærket er klar over deres ringe forhold og derfor er vant til at nævne kontrakten I et væk.

Jeg har valgt at melde mig ud og på deres web-side står der, at man kan udfylde en udmeldelsesformular på nettet og sende til en e-mail-adr. Meget flot - denne formular har de selvfølgelig lagt op i et uredigerbart PFD-format. Hvor er det smuk service - eller velkommen til IT-alderen 2013. Ydermere er bevisbyrden din egen, hvis de nægter at have modtaget udmeldelsen.

Hvis man sender en e-mail til Fitness.dk modtager man en mail retur, hvor der henvises til deres web. Og at de ikke nødvendigvis besvarer din mail. Hvordan skal man så melde sig ud?

Nu har jeg sendt både e-mail og sneglepost med min udmeldelse og afmeldt Betalingsservice. Hvis de fortsætter med at sende mig regninger, og jeg ikke modtager en skriftlig bekræftelse på min udmeldelse, vil de blive revet rundt I "Retten", for jeg har nemlig tænkt mig at følge denne helt til dørs.

Tænk at de stadig har kunder.............men med den service, kan jeg næppe forestille mig, at det varer ved......

Mizzshoes

Perfekt!

Fik leveret min sko 2 dage efter bestilling. Desværre var de for små. Returnerede dem og dagen efter var mine penge retur på min konto.

Meget fin service.

Femiletinshop

Meget fint!

Varen jeg bestilte kom efter kort leveringstid. Meget fin behandling.

Laserdisken

Meget fint!

Ingen problemer med levering fra dem.

Cityschuh

Perfekt!

Trods det er en tysk side, gik der kun 2 dage, så havde jeg min støvler leveret. Fantastisk!

ezzence.dk

Perfekt!

Lynhurtig og fejlfri levering.

Monday, February 4, 2013

Reply from Ezzence A/S

Kære Kunde

Tak for den positive feedback.

De bedste hilsener

Sofie Mohr
Business Developer
Ezzence.dk

Unique Shop

Perfekt!

Fint bestillingsflow. Svar på mail samme dag. Bestilling torsdag og leveret mandag. Meget fint alt sammen!

Getadress

Perfekt!

Intet at bemærke - meget fint alt sammen!

Prodirectsport

Perfekt!

En fed side med sportstøj, dog UK. Bestilte og fik varen 5 dage senere, så intet problem med levering fra UK. Mailede med dem undervejs og fik svar samme dag hver gang. Kan bestemt anbefale at handle med dem.

www.ladycup.dk

Perfekt!

Både bestillingsflow, hurtig levering og betaling fungerede perfekt!

LØBEREN

Perfekt!

Nemt at bastille, fin bekræftelse, hurtig levering. Alt perfekt!

Fuzzies

Helt perfekt!

Kun positiv oplevelse!

Trendzetterhouse

Perfekt!

Alt perfekt. Bestilling, levering, information. Køber der gerne igen.

Recycleit

Alt perfekt!

Nem side at bestille på. Ordrebekræftelse kommer lige efter man har bestilt. Leveringsinformation, når varerne er afsendt. Modtaget varer 1 dag efter bestilling.

Alt meget fint!

TOYS"R"US

Perfekt!

Ingen klagepunkter overhovedet. Alt fint!

Fodboldbutikken ApS

Uha det er ikke godt....

Bestilte og der kom ingen varer, men pengene blev trukket på min konto. Henvendte mig mange gange og enden blev, at jeg fik mine penge retur.

Det virker suspekt, så jeg vil ikke anbefale at handle med Fodboldbutikken.dk

Monday, September 30, 2013

Reply from Fodboldbutikken ApS

30-09-2013

Dette er en annonym anmeldelse, hvor vi ikke kan få at vide hvem der har lavet den, og Trutspilot har valgt at lade de seriøse anklager blive stående, selvom Trustpilot ikke kan dokumentere, at dette er en reel kunde. Trutspilot henviser til, at anmeldelser, der er ældre end et år, ikke vil blive slettet, selvom anmeldelserne kan være falske, og injurriende.

Trustpilot vil heller ikke oplyse e-mail på anmelderen, så vi selv kan finde frem til om det er en reel kunde eller ej. Vi har derfor tidligere selv forsøgt at række hånden ud til denne anmelder via kommentar feltet her på Trustpilot, men der kom ingen responds, så vi konkludere, at anmeldelsen er falsk.

Det er en skam at Trustpilot lader anonyme anmeldelserne som disse blive stāende - vi har eksisteret siden 2006, har titusindevis af kunder. Men vi har ikke tidligere aktivt sendt kunderne til Trustpilot - dvs. vi betaler ikke Trustpilot for at skabe anmeldelser, dermed er det meget tilfældigt hvem som skriver på Trustpilot, men ofte er det meget vrede kunder som i frustration skriver her, også er der også en hel del falske anmeldelser, som vi antager denne anmeldelse er.

Man kan altid komme i kontakt med os - vi har åbnet et nyt kundeservice center i September 2013, hvor man kan finde vores mail, chat, telefon, fax, post - og sende en direkte besked til chefen, hvis man føler det kræves. Vi har også svar på de ofte stillede spørgsmål på den samme side - det hele kan findes her:

http://fodboldbutikken.dk/shop/cms-8.html

Vi håber at Trustpilot ændre politik på et tidspunkt, så det bliver mere gennemsigtig for virksomhederne, at se hvem der laver anmeldelserne. Vi, kunderne og Trustpilot har jo en fælles interesse i, at gøre Trustpilot til et brugbart sted, og ikke som idag, hvor anonyme falske anmeldelser har frit spil.

Med venlig hilsen,

Fodboldbutikken.dk

Lowprices

Fint!

Nemt at bestille hos. Ordrebekræftelse sendes lige efter køb. Dog havde de ferie, således at min ordre blev leveret lidt sen, men dagen efter jeg bestilte, sende de en mail, hvor de oplyste om dette, så der var meget fin service.

Handler der bestemt igen.

Fodboldstore

Fin start!

Nem side at finde rund på. Fint bestillingsflow. Dog var PostDanmark ikke helt up to speed, da de ikke tømte Fordboldstores døgnboks og derfor blev leveringstiden lidt vel lang (5 dage) MEN - de var søde at kontakte mig og informere om status og derfor synes jeg det er helt ok. Leveringen var fin og jeg fik alle de varer jeg havde bestilt.

Hugabee

Perfekt!

Absolut ingen kritikpunkter her!

Handler der 100% igen.

Dustinhome

100% ok

Fin og overskuelig side. Fint bestillingsflow. Levering 2 dage. Helt perfekt!

Downtown DK ApS

Ikke helt ok..............

Har købt tilbud en del gange hos Downtown og har egentlig været tilfreds. Dog er jeg træt af, at de ikke tager andvar for de leverandører, der sælger deres tilbud gennem dem.

Dvs. hvis der er problemer med at få effektueret det pågældende tilbud, er det kunden egen kamp med den pågældende leverandør.

Ydermere er før-priserne ofte skruet op, således rabatten virker større. I disse internet-tider skal man jo ikke være raketforsker for at gennemsku dette vha. en simpel netsøgning. Det giver bare Downtown et mega dårligt ry.

De har kun få daglige tilbud - hvor lang tid kan det lige tage at tjekke det pågældende tilbud inden det offentliggøres?

Jeg er vild med konceptet, men jeg vil "satme" have kvalitet i de leverancer jeg bestiller.

Wednesday, August 15, 2012

Reply from Downtown DK ApS

Hej Marian,

Vi beklager de dårlige oplevelser du har haft, og vil meget gerne tage dine pointer op til efterretning så vi forhåbentligt kan gøre det bedre fremover.

Vi er, ligesom du, kun interesseret i at det vi sælger er kvalitet-tilbud som giver vores brugere de bedste oplevelser. Hvis dette mod forventning ikke er tilfældet må du endelig kontakte vores kundeservice som rigtig gerne vil hjælpe dig.

Det er selvfølgelig meget beklageligt hvis du har oplevet at vi ikke har hjulpet dig tilstrækkeligt og bare har sendt dig videre til en forhandler der så ikke har hjulpet dig ordentligt. I nogle tilfælde er vi nødt til at sende vores brugere videre til forhandleren for svar vedr. levering osv, men det er klart at vi hurtigt skal have fulgt op på det hvis de ikke er gode nok til at hjælpe dem der henvender sig.

Der er altid plads til forbedringer, og vi lærer nye ting hver dag om hvad det vil sige at yde den bedste service, og følge op på at de tilbud vi har på kun er kvalitet og ikke bagefter viser sig at være dårlige. Vi vil tage alt det du skriver op til efterretning, og gøre hvad vi kan for at forbedre vores koncept.

Du må have en rigtig god dag.

Inwear

Meget fint!

Website er nem og overskuelig. Købsflow nemt og hurtigt. Levering hurtigt. Hvad kan man forlange mere?

Fin, fin oplevelse!

Rikke Solberg

Intet mindre end perfekt!

Perfekt levering og perfekt pakke med dejlig "lækkerhed" over sig. Lap på jeans defekt efter nogen tid, men de søde tøser her sendte blot et nyt lige med det samme. Altid søde og venlige.

Jeg elsker den bix :-)

CoolStuff.dk

Tjekket forløb!

Jeg bliver altid i godt humør af at besøge Coolstuff.dk. Der er så mange fede og sjove ting og sager.

Jeg bestilte 2 jordbærpikkere og der var desværre kun en enkelt i posen ved levering. Kontaktede dem og de sende en mere og den kom lyn hurtigt.

Intet at klage over - super nethandelsoplevelse!

Shoesonline

Perfekt!

Fin side, nem at navigere på. Hurtig levering. Fejlfri nethandel.

Kranz Ziegler

Perfekt!

Beslilte læderarmbånd med et væld af charms til. Hurtig levering og fejlfri.

Meget fin nethandel.

Pompdelux

Jo jo - ok sådan!

Deres web er møgirriterende!!

Flot side men ikke funktionel. Der er forskellige fotos af de samme beklædningsgenstande, hvilket gør, at man ikke kan få et overblik over hvor mange forskellige f.eks. jeansmodeller der er - sådan umiddelbart. Hvorfor ikke have en mulighed for at vælge en model og derefter få vist alle de forskellige muligheder for at sætte noget sammen?

Levering var laaaangsom - tror det var 5-6 dage. Holder ikke!

Returlabel med i pakke, så nul udgifter til returvarer. Det var super fint!

Trendyshop

Perfekt!

Perfekt webside med godt overblik. Lynhurtig levering (1 dag). Returlabel med i pakken, så ingen udgifter til returporto. Penge retur til min konto på ombyttede varer efter få dage.

Helt perfekt!

www.SmartKids.dk

Alt i alt ok

Website fin og nem at tilgå. Bestillingsflow fint. Leveringstid for lang. Retur set-up perferkt med returlabel i pakken.

Sporting Shoes

Køb aldrig noget her - fake!

Hey

Dette er fake-sko. Skulle du være så uheldig at have bestilt nogle sko der, modtager du nogle helt andre sko, end dem du bestilte - foruden de er fake. Du kan efterfølgende ikke komme i forbindelse med firmaet, da de sender dig auto-reply-mails ved enhver henvendelse.

Yourspay

Benyt IKKE denne betalingsmulighed - fup!

Skulle du købe en vare på nettet og i betalingsflowet støde på www.yourspay.com, så afbryd købet asap, da det er et fupfirma.

redcoon Danmark ApS

Bare slet ikke i orden!!!

25. januar bestilt min lille søn på 6 år 3 Skylandersfigurer. Vi bestilt hos denne leverandør, da de oplyste, at disse kom på lager 2 dage efter. 28. januar modtog vi mail om, at leveringen var forsinket. Dog blev pengene for alle produkterne trukket på min konto samme dato, som jeg bestilte. Dvs. jeg har betalt for produkter, som ikke engang er afsendt. Det er IKKE lovligt!!

Den 28. januar sendte jeg mail til dem med besked om, at jeg gerne ville annullere ordren og mine penge skulle sendes retur til mig. Det er nu d. 6. februar og jeg har endnu ikke modtaget min penge. Jeg har fået mail om, at de ligger til udbetaling.

Dette forløb er bare SLET ikke i orden. Jeg handler aldrig med denne leverandør igen.

Monday, February 6, 2012

Reply from redcoon Danmark ApS

Kære Trolden
Beklager at vi ikke kunne levere så hurtigt som først antaget. Der er desværre utrolig stor efterspørgsmål Skylanders for tiden, og det er næste umuligt at skaffe.
Din ordre er blevet annulleret og beløbet blev tilbagebetalt til dit kort d. 03-02-12, så du skulle gerne kunne se det i løbet af ca. 2 dage.
Mvh. redcoon

Zumbashoppen.dk

Helt i top!

Jeg har bestilt ad flere omgange og altid hurtig levering og meget fin service.

Christian Happy Stilbo found this review useful

Georgjensen

Perfekt!

Alt lige som forventet. Nem bestilling og hurtig levering!

GameBits.dk

Perfekt!

Absolut intet at klage over - perfekt!

Troldens profile

profile image of Trolden
Trolden
Reviewer
Female, 1967
Frederiksberg, Denmark

About

Der er for mange, der ikke kan forstå det simple i succes på nettet:

1. Overskuelig side, med et simpelt bestillingsflow med høj sikkerhed
2. LYNHURTIG levering - dvs. næste dag
3. Returlabel hvor returporto er betalt
4. Hurtig ombytning af vare eller returnering af penge

Dette skal som minimum være "lige i skabet", ellers drop at bruge min tid på amatøragtige e-handels-shops.

Tjek evt. online-shop om de har lagt oplysninger om adresse og telefonnummer, så man kan komme i forbindelse med dem. Ofte er der noget lusked ved det, hvis der ikke står sådanne info. Eller en død syg form-mail, hvor det er den eneste måde man kan kontakte virksomheden på - handl da et andet sted........