Jacob Falcks profile

Reviews (2)

MSP Tuning

Godt firma, dog del knas denne her gang.

Jeg har handlet hos Msp-Tuning et par gange nu. Har aldrig haft nogle problemer med dem, kommer altid hurtigt, uden skader på vare. Men denne her gang da jeg bestilte ventede jeg lang tid.
Jeg bestilte Tirsdag d. 1 maj, hvor de så havde lukket, og skrev på hjemme siden at de ville sende alt d. 2 maj. Jeg gik og ventede, prøvede og ringe, sendte en email, men intet svar. Og der stod intet på hjemmesiden, svarede ikke på mail, og kunne ikke komme i kontakt med dem over mobil. Det var så først i mandags hvor de skrev på facebook om det. Jeg synes godt de kunne have kommet med en update om det på hjemmesiden lidt tidligere. Men ellers rigtig godt firma, denne her oplevelse var bare ikke så god, men det er bestemt stadig ikke sidste gang jeg køber her, for de andre gange jeg har købt har det været utrolig godt.
Jeg har fået min vare nu.

Merlin

Utrolig dårlig service - Rigtig lang ventetid

Jeg er meget utilfreds med Merlins service.
Jeg bestilte et par højtalere ( Logitech z-5500)
D. 17-05-2011, fik jeg afvide at jeg fik dem.
D. 18-05-2011, fik jeg så afvide at det var forsinket og først forventes at blive den 22-06-2011.
D. 23-06-2011, fik jeg igen en besked igen, hvor der igen stod at de var forsinket og først forventes at blive den 04-07-2011.
Så fik jeg denne besked ( Jeg har kopiret det direkte fra beskeden, og herovre til ) - Vi har tidligere opgivet 04-07-2011 som leveringsdato på nedenstående produkt.

Z-5500 Digital


Vi har desværre ikke en bekræftet leveringsdato på det bestilte produkt og vil/kan derfor ikke melde en forventet levering ud. Vi har lige rykket for det bestilte og tjekker op på din ordre igen om senest 7 dage, hvis det ikke er leveret inden.

D. 13-07-2011 fik igen en besked om at de var forsinket, og først forventede at blive d. 12-07-2011. Der blev jeg så utilfreds at jeg ringede og afbestilte det, og købte dem et andet sted. ( Hos pixmania fik jeg højtalere 4 dage efter. ) Så dagen efter fik jeg en email om at varen var afsendt, altså højtalerne, og jeg havde jo lige bestilt dem fra et andet sted. Men en dag eller to efter fik jeg så en ekstern harddisk på 80 gb? Og det var åbenbart det som de havde sendt afsted. ( Jeg har IKKE bestilt en 80 gb harddisk. ) Så det synes jeg er meget mærkeligt. Jeg er meget utilfreds med deres service det syntes jeg er for dårligt!
Og jeg ringede og spurgte om de havde trukket pengene, og der sagde ham vi ringede til, at de hverken måtte eller kunne trække pengene inden de havde sendt varen afsted. Så da jeg ringede og afbestilte det, så spurgte ham vi snakkede med ( En anden en ) om vi ville have pengene tilbage. Det er lidt mærkeligt at den ene sige de ikke kan, og den anden siger at de har gjord det?
Jeg er rigtig utilfreds, og jeg køber aldrig her igen.
Det var alt jeg havde at sige.

Jacob Falcks profile

profile image of Jacob Falck
Jacob Falck
Reviewer
Male, 1997
Vemmelev, Denmark

About