David Olsens profile

Reviews (28)

Mytrendyphone

Amatører

Jeg bestiller en billadder til min telefon. De lover at sende den samme dag såfremt jeg bestiller inden for X antal timer. Jeg skynder mig ind at bestille, men nu er der gået 3 dage og varen er stadigvæk ikke afsendt.

Jeg skriver så til dem for at høre hvorfor det skal tage 3 dage at sende noget som skulle være sendt samme dag. Men så ignorerer de mig bare og vil ikke svare!!!

Her er lidt af det jeg skrev til dem i deres chat:

Kan du fortælle mig hvordan helvede det kan tage 3 dage at afsende en vare som i lovede at sende samme dag, hvis jeg bestilte inden for X antal timer?

Her kommer intet svar, så jeg skriver: Hallo! (Men stadigvæk intet svar)

Så jeg skriver:

For det første overholder i ikke jeres aftaler. For det andet svarer i ikke, når man spørger ind til det.. Hvor er i barnlige.

Rettelse:

I fortæller at det kan tage længere tid at svare i chatten, men du skal fandme ikke bilde mig ind at det kan tage 5 min.. I øvrigt giver i ikke engang afslag i prisen når i ikke kan levere til tiden. Jeg tager i morgen kontakt til forbrugerklagenævnet, for det kan sgu ikke være helt efter reglerne det her. Hvad angår mit brev som i har sendt, så er det først stemplet den 14/09-2012 Altså har i først afsendt det der. Så jeg giver ikke meget for jeres undskyldninger. Især ikke når jeg kan bevise det modsatte.

Friday, September 14, 2012

Reply from Mytrendyphone.dk

Tak for din henvendelse.
Jeg kan se at det desværre var umuligt at finde din betaling på vores PayPal konto med det samme på grund af nogle sikkerhedsregler som PayPal bruger.
Derfor blev din ordre først aktiveret den 12. september da vi fandt indbetalingen.
Jeg kan se at du chattede med vores medarbejdere to gange i løbet af de to dage det tok, men en gang tog det desværre lidt længere tid, od du forlod chatten uden at få svar fra en medarbejder.
Det skyldes oftest det at vores medarbejdere har det travelt og chatter med flere mennesker på en gang, så der kan opstå lidt længere ventetid og det beklager vi riktig meget! Du kan også kontakte os via telefon eller e-mail, og vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe dig hurtigst muligt.
Tak for din tålmodighed og forståelse.

Fortsat god dag.

AutoMester

Røvrender folk

Jeg var oppe med min Ford Orion fordi udstødningen var knækket. Jeg er kun på su, så jeg spørger dem om ikke det kan svejses så jeg ikke skal købe en helt ny udstødning. Det kan det ikke siger de, så jeg tager op til en anden mekaniker med bilen. Han svejser det, og det virker perfekt. Men det havde jo været fedt for AutoMester hvis de kunne tjene penge på en ny udstødning.

Ærlighed er ihvertfald ikke dem. Jeg gik fra deres tilbud på 3300 kr. for en ny udstødning incl. arbejdsløn. Til 500 kr. hos den anden mekaniker incl. alt.

Memira

Næsten perfekt

Jeg blev opereret og kunne på højre øje se perfekt i det øjeblik at jeg forlod briksen jeg lå på. Det gjorde sindsygt ondt i mit venstre øje og mit syn var sløret. Memira gav mig en bandage linse, og lovede at mit syn nok skulle blive perfekt på øjet. Det er det også den dag i dag. Jeg har 130% syn på begge øjne. Jeg har aldrig fortrudt denne operation.

Telia

4G Trådløs Router

Jeg kom tidligere med en negativ vurdering af Telia, fordi de ikke virkede interesseret i at finde en løsning på mit problem. Jeg har nu snakket med dem, og der er fundet en god løsning på problemet.

I burde måske lige indformere jeres salgsassistenter om, at de lige skal spørge om, hvad udstyret skal bruges til. :D

Jeg har haft Telia længe efterhånden, og alt har virket ubeklageligt. Derfor kom det hele lidt bag på mig. Men de har nu vist, den gode service de kan yde. Tak for det Telia :D

Frank Henriksen found this review useful

Monday, July 2, 2012

Reply from Telia

Hej David,

Tak for din reviderede anmeldelse af Telia.

Jeg er glad for vi sammen fandt frem til problemet og løste det på bedst tænkelig vis.

Håber du har lyst til at forsætte herinde som kunde lang tid endnu.

Venlig hilsen
Tobias Thomsen
Telia kundeservice

Vinaa

For dårligt

Jeg har haft Christian Vinaa som beskikket forsvarer i en straffesag. For det første har han ikke været til at få fat i over tlf. Svar over e-mail kom flere dage efter afsendelse. Da jeg endelig fik fat i ham, fortæller han mig at han ikke engang er beskikket som min forsvarer og at han ikke har mine sagsakter. Her er der gået 1 månede.

Jeg skifter advokat til Peter Blinkenberg. Han skaffer mine papirer på en uge, så det kan jo åbenbart lade sig gøre. Han fortæller iøvrigt også at jeg kan kontakte ham fra morgen til aften alle ugens 7 dage

Det har jeg gjort brug af, og han har holdt sit løfte. Ingen problemer med at få fat i ham. Skal i bruge en effektiv advokat, så brug ikke Christian Vinaa

Phiona Paulina found this review useful

Leasy

Ringe service

Min mor bestiller en ASUS G74SX hos leasy. Men de kommer med en lamborghini vx7.. De kan vel næppe sige at de ikke kunne se forskel. Vi gør deres chauffør opmærksom på det. Men han kunne ikke gøre noget. I stedet ringer vi til leasy og får så at vide at vi nu skal vente i 2 dage før der kan laves en ombytning.. Vi bor 500 meter fra deres lager i Odense. Så han kunne vel lige have lavet en ombytning.. Men nej nej.. Det er fandme for ringe.

Opdatering:

Jeg har nu snakket med leasy og sagt at computeren skal byttes. Så fortæller vedkommende mig at han ikke kan forstå det når den anden computer er bedre, så jeg må nærmest diskutere computer med ham før han vælger at ombytte. (Skal leasy bestemme hvad kunden køber?)

En anden ting: Jeg fortæller ham at denne computer er med 3D http://www.leasy.dk/computer/baerbar/asus-g74sx-tz220v-baerbar-pc-med-17.aspx

Det påstår han nu at den ikke er, så jeg går ind på deres side for at tjekke efter. Her har de så lige pludselig været inde og fjerne det. Det kan jeg dokumentere i form af den kvittering jeg fik ved bestillingen, som har denne overskrift: Asus 17,3" med 3D - en hver gamers drøm.

De skrev også at der fulgte 3D briller med plus taske, men det kan man vel så heller ikke regne med mere siden de også har fjernet det.

Nåå ja.. Han ville også lige prøve at overbevise mig om at det var en anden computer jeg snakkede om.. Sjovt nok har de bare samme model nummer, men det siger vi ikke til nogen.. Jeg ved ikke hvordan andre kunder ville have det efter sådan en omgang, men jeg føler mig totalt røvrendt af leasy!!!

Wednesday, April 18, 2012

Reply from L'EASY A/S

Hej David

Vi beklager at vi ikke har haft det rigtige produkt med ud til din mor. Vi vil meget gerne følge op på ordren og sikre at alt går i orden .
Du er velkommen til at skrive til os på support@leasy.dk med kundenummer i mailen, så vender vi tilbage.
Mvh. Monica, support

Surftown.dk

Ringe hastighed

Jeg er generalt tilfreds med surftown. Men deres internetside er utrolig langsom. Jeg har prøvet fra flere browsere/computere for at være sikker på, at fejlen ikke lå på min side.

Hvis de bare fik noget mere fart på deres egen side, så ville det være perfekt. Derfor 3 stjerner.

Friday, October 7, 2011

Reply from Surftown

Hej David

Det er korrek, at der har været lidt periodiske problemer med tilgængeligheden på vores side, men det er vigtigt at understrege, at det ikke har indflydelse på hjemmesider hostet hos os.

Oplever du det som et problem, fordi du tilgår vores webmail via vores hjemmeside? Eller kan du uddybe hvordan det kan opleves som et problem for eksisterende kunder?

På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Bo Kruse
Surftown

Hasmarkcamping

Det perfekte sted

Jeg kan godt lide at se noget nyt, samtidig med at jeg slapper af. Men jeg kan også godt lide, at der til tider sker en masse..

Hasmarkcamping har opfyldt det hele, med pragtfulde omgivelser og festlige begivenheder på Valhalla.

Deres kundeservice var også i top. De var flinke og var ikke bange for at tage en længere snak med os..

Jeg og konen vender helt sikkert tilbage.

Mette Saksager found this review useful

Autohuset Vestergaard A/S

Stedet man vender tilbage til

Jeg fik skiftet et hjul på en Ford Orion 1.8.. Det kostede 565 kr. Incl. montering. Det syntes jeg er billigt, og ekspedienterne var super flinke. Jeg fik også en gratis ting med mig, fordi jeg ikke lige havde penge på det tidspunkt. Da jeg så ville betale, ville de ikke have pengene. :-)

Jeg kommer helt sikkert igen, hvis noget skulle opstå.

Lidl Danmark

Lodsepladsen

Jeg holder mig fra Netto, Aldi, Lidl og den slags butikker.. Jeg har det sådan at varerne skal være billige, men de kan også blive så billige at de nærmest er rådne inden man kommer hjem. Et godt tip til folk som handler hos ovennævnte: I kan få jeres varer gratis, ved at se på det i vil have i butikken, og derefter vente til de smider det ud (sandsynligvis samme dag) og hente det i skraldespanden.

Aldi

Skraldepladsen

Jeg holder mig fra Netto, Aldi, Lidl og den slags butikker.. Jeg har det sådan, at varerne skal være billige, men det kan også blive så billigt at de nærmest er rådne inden man kommer hjem. Et godt tip til folk som handler hos ovennævnte: I kan få jeres varer gratis, ved at se på det i vil have i butikken, og derefter vente til de smider det ud (sandsynligvis samme dag) og hente det i skraldespanden.

Søren Lund-Hansen found this review useful

AL Bank

genial bank

Jeg har aldrig haft problemer med Arbejdernes Landsbank. Når det virkelig er brændt på økonomisk, så har de bakket mig op..

Et eksempel er da jeg ikke fik udbetalt SU.. Jeg ringede og sagde at den kom senere, og vupti så så var et overtræk svarende til min SU bevilget.

Havde Danske Bank før dem.. De ville ikke engang hjælpe med 100 kr. sidst på måneden.

I øvrigt har Arbejdernes Landsbank mange spændende konkurrencer. Har da også været inviteret til bowling af banken.. Lækkert.

Deres netbank er også nem og overskuelig, og de er flinke at snakke med når man har brug for hjælp eller rådgivning.

Cdon

Hvad kan man sige

De har et stort udvalg af film som kan streames.. Plus for det, men når man ser dem, kan det hele godt gå i stå og den skal loade filmen hele tiden.. Jeg har oplevet problemet med forskellige ISP'er så det er bestemt ikke der fejlen er.

Mcdonalds

God service

Jeg har ikke oplevet andet end hurtig mad, god mad, og en perfekt service.

Codan Forsikring A/S

God forsikring

Har ansvarsforsikring hos dem til min bil.. Jeg har plus melemskab hvor der er falck abonnement med i. Da jeg fik brug for falck var de der inden for kort tid, og de var behjælpelige og venlige.

Codan har også hjulpet mig da jeg ikke havde fået udbetalt SU. De udsatte betalingen.. Det er ikke alle der gør det.

Jeg er meget tilfreds

GRISOGKO.dk

Herligt sted

Jeg har ofte benyttet grisogko og anbefalet det til min familie... De leverer suverænt mad, men deres portioner er for små. De måtte godt putte lidt mere i pakkerne.. :-)

Tuesday, August 2, 2011

Reply from GRISOGKO

Hej David

Tak for dit indlæg, dine kommentarer og de gode anbefalinger.

Vi har på det seneste udvidet vores sortiment med 3 forskellige pakkestørrelser på alt hakket kød i pakkemarkedet, så du nu kan vælge mellem ½ pakke, 1 pakke eller 1½ pakke. Efterhånden vil denne mulighed også blive gældende på flere af de andre produkter i pakkemarkedet.

De bedste hilsner
Tina/Grisogko.dk

REMA 1000

Super sted

Jeg holder mig fra Netto, Aldi, Lidl og den slags butikker.. Jeg har det sådan at varerne skal være billige, men de kan også blive så billige at de nærmest er rådne inden man kommer hjem. Et godt tip til folk som handler hos ovennævnte: I kan få jeres varer gratis, ved at se på det i vil have i butikken, og derefter vente til de smider det ud (sandsynligvis samme dag) og hente det i skraldespanden.

Kvickly

Super sted

Jeg holder mig fra Netto, Aldi, Lidl og den slags butikker.. Jeg har det sådan at varerne skal være billige, men de kan også blive så billige at de nærmest er rådne inden man kommer hjem. Et godt tip til folk som handler hos ovennævnte: I kan få jeres varer gratis, ved at se på det i vil have i butikken, og derefter vente til de smider det ud (sandsynligvis samme dag) og hente det i skraldespanden.

Føtex

Snyder folk

De pumper deres hakket kød med op til 25% fedt.. Det er skandaløst at det er lovligt..

Superbest

Super sted

Jeg holder mig fra Netto, Aldi, Lidl og den slags butikker.. Jeg har det sådan at varerne skal være billige, men de kan også blive så billige at de nærmest er rådne inden man kommer hjem. Et godt tip til folk som handler hos ovennævnte: I kan få jeres varer gratis, ved at se på det i vil have i butikken, og derefter vente til de smider det ud (sandsynligvis samme dag) og hente det i skraldespanden.

fakta A/S

Kvalitet til pengene

Fakta har glimrende varer til prisen. Lidt lang ventetid, men det betyder vel bare at butikken er populær. Man ville vel glo endnu mere, hvis man altid var den eneste i butikken. :-)

Odense

Fed by

Bor i Vollsmose. Det er ikke så slemt som folk siger.

Edbpriser

Perfekt sted

Jeg køber altid min hardware der..

Scandinavian Park

Suverænt sted

Har aldrig haft problemer med dem, og der er altid gode tilbud

Netto

Rådne frugter

Jeg kan godt lide at handle billigt og i billige butikker som netto. Men den lyst blev banket til jorden, da jeg kom ind i netto i fredericia... Der lugtede så råddent at jeg og min kone måtte forlade butikken..

Apple

Suveræn

Har haft mange af deres produkter.. De er gode og solide

Danske Bank

Idioter

Jeg har skiftet væk fra Danske Bank fordi de ikke giver folk en chance her i livet. Jeg var engang så uheldig at ende i RKI, det vidste banken. Jeg betalte mig så ud af RKI. Og da jeg bad om et sølle overtræk på 100 kr. kunne jeg ikke få det.. De husker dig og glemmer dig aldrig.

Just-Eat.dk Aps

God service

Har aldrig haft nogen former for problemer

David Olsens profile

profile image of David Olsen
David Olsen
Reviewer
Male, 1984
Odense, Denmark

About