Anton Andersens profile

Reviews (6)

Playgames.dk

God Internetbutik uden nogen former for problemer

Jeg har ialt købt spil inde fra playgames.dk, 3 gange.
Alle de tre gange jeg har købt der inde har jeg fået license koden lige med det samme, uden nogen former for problemer. Grunden til at jeg giver Playgames.dk 5 stjerner er fordi at, man får det man køber lige med det sammen men det er også sindsygt billigt. Eksempel koster homefront 186 kroner på steam men på playgames koster det kun 39.

Jeg vil klart anbefale andre at købe spil inde på Playgames stedet for steam og andre internet shoppe hvor de sælger spil

Google

Bedste søgemaskine

Google er den eneste søgemaskine jeg bruger,
hjemmesiden er meget let at finde rundt på,
og det er en fantastisk søge maskine.

Trustpilot

Fed ide og side

syntes først og fremmest at Trustpilot er en go ide,
også sidder jeg tit og ser på nye anmeldelser og hvis
en side har fået mange gode anmeldelse så prøver jeg
at gå ind på siden også tjekke den ud..
så alt i alt vil jeg give trustpilot 5 stjerner

MLHosting

Wow! virkelig godt webhotel

Mlhosting er et af de eneste webhostings jeg har prøvet man jeg er godt tilfreds med alt, der er dog bare nogen gange at forskellige ting ikke virker, fra 5 minutter siden virkede ftpen ikke og nu virker databasen ikke og hvad bliver det næste. nåmen det er billigt og man får alt ud af det især fordi at de yder så go' support som de gør og deres webhoteller er gode. Der er også nogen ting jeg gerne vil anbefale og det er: et forum sådan andre brugere kan hjælpe andre brugere også gøre sådan at man kan betale med sin mobil.

-Mvh Gnaskern

Thomas Petersen found this review useful

Maxgree - Minecraft, Bukkit, FTB server hosting

Virkelig godt minecraft hostings

jeg havde en minecraft server fra maxgree fra cirka en månede siden og jeg var godt tilfreds, de havde go support, de svarede hurtigt og havde altid et godt svar og minecraft serverene er også altid på toppen så måske det bedste minecraft server hostings sted jeg har prøvet indtil videre men grunden til jeg kun gav dem fire stjerner det var fordi at man ikke fik udleveret nogen ftp og deres upload map funktion virkede hellere ikke så derfor var jeg nød til at skrive ind til dem for at få min bane igen hvis en eller anden admin havde griefet inde i safezonen men ellers har det været det bedste minecraft hostings sted jeg har prøvet, så jeg vil anbefale dette hostings sted.

SpeedGaming.pro

Gode Servere

Jeg havde tideligere skrevet her ind, med lidt meget kritik,
men så da mig og Anders skrev lidt så fandt vi frem til at jeg skulle
prøve speedgaming.dk igen, og ja serverene er blevet meget gode
deres minecraft crontrol panel er blevet meget federe og der kommer
ikke crash på deres server, så jeg vil anbefale jer speedgaming.dk

=========================================================
-Mvh Anton

Tuesday, April 3, 2012

Reply from SpeedGaming

Hej Anton

Som du selv skriver er det snart et halvt år siden, at du har været kunde inde hos. At du vælger at skrive her i stedet for direkte til os, med henblik på at få løst problemerne, forstår jeg ikke.

Nu har jeg været igennem dine tickets til os. Problemet er tilsyneladende først opstået, efter du begyndte at uploade forskellige 3. parts plugins, vi som standard ikke understøtter eller supporterer. Det samme værende gældende med CSS serveren efter upload af plugins. Omkring favorites er det helt korrekt - det er imidlertid et problem som er blevet løst i mellemtiden.

Jeg ville være glad, hvis du ville sende mig en e-mail på ace@speedgaming.pro - så kan vi tage en snak om tingene og se, om vi kan finde en løsning nu, så du får et godt helhedsindtryk.

Jeg håber på at høre fra dig.

Mvh
Anders Eiler
Ejer, SpeedGaming.pro

Anton Andersens profile

profile image of Anton Andersen
Anton Andersen
Reviewer
Male, 1998
Aarhus, Denmark

About

a boy