Karinas profile

Reviews (18)

Zalando

Afsendt, uden at være afsendt...

Jeg tog chancen og lavede en bestilling hos Zalando lørdag den 6/10, trods kommentarer her på Trustpilot om lang leveringstid. Et par af tingene skal bruges til gave i aften fredag den 12/10, så stor er min glæde, da jeg tirsdag den 9/10 modtager en mail om, at pakken er afsendt.

MEN - i dag fredag den 12/10 er der stadig ikke nogen pakke at se, og track & trace id findes ikke. Jeg skriver derfor til deres support, som svarer samme formiddag. Der er forsinkelser på lageret og pakken vil først blive leveret i løbet af de næste par dage.

Det er selvfølgelig helt i orden med forsinkelser, men jeg synes, det er meget dårlig kundeservice at sende en mail om, at ordren allerede har forladt lageret, når det ikke er korrekt!!
Og de har endda allerede trukket pengene på min konto.

De leverer åbenbart ikke til Døgnposten - det havde jeg overset ved min bestilling og det betyder, at jeg skal på posthuset efter pakken og pga. mit arbejde er det
besværligt - netop grunden til, at jeg synes Døgnposten er genial.

Jeg kan ikke sige, at jeg er så utilfreds, at jeg aldrig handler der igen, men må indrømme, at jeg fremover vil kigge efter vare andre steder først - lignede betingelser, håndtering af ordre og leveringstid har jeg aldrig oplevet andre steder.

Suk :-(


Kommentar til kommentar :-)

Jeg har betalt med mit almindelige VISA Dankort og jeg mener det samme som dig - de må ikke trække pengene, FØR varen er afsendt. Det undre mig meget og trækker bestemt deres renommé langt ned...

STATUS:
Efter 14 dage fik jeg mail fra Zalando - min ordre var annulleret grundet en teknisk fejl. Ønskede jeg varene, skulle jeg genbestille dem og fik som kompensation 20%. Første impuls var - aldrig i livet, men da nogle af tingene skulle gives (allerede var givet) som gave, tog jeg chancen.

Denne gang lige efter bogen og 5 dage efter, havde jeg min pakke. En af gaverne, et par sandaler er dog tæt på at gå i stykker i remmen, så nu skal modtager lige overveje, om vi gider bøvlet med at sende dem retur. Underligt de ikke kontrollerer den slags, inden varen afsendes. Jeg er ikke imponeret.

Jesper found this review useful

Miinto

Super god ide, meeen...

Ideen med at samle små butikker, uden kapacitet eller mulighed for håndtering af webshops er super, men...

Jeg købte 8 forskellige varer på Miinto.dk og først bagefter gik det op for mig, at det var fra 6 forskellige butikker (min fejl)

Havde alle pakkerne i løbet af efterfølgende uge, men det er et pokkers renderi i Døgnposten, fordi der ankom pakker hele tiden.

Næstestørste minus var, at en butik åbenbart ikke er klar over, hvad Døgnposten er og sendte med GLS - de kan naturligvis ikke leverer til PostDK's Døgnpost bokse og ringede mig op kl. 6.15 en morgen for at høre, hvilken adr. de skulle kører til.

Og største minus er, at nogle af varene skulle returneres, da de ikke passer. Undertøj gik nemt, og portoen kostede ikke en formue. Varen blev returneret og penge refunderet i løbet af 24 timer - ingen problemer.

Desværre faldt jeg for 2 par tilbuds-sko i 2 forskellige butikker. Det er åbenbart spanske størrelse og meget mindre end almindelige str., så jeg kan ikke passe dem, men det kan ikke betale sig for mig, at returnerer dem, da det næsten koster ligeså meget som skoene, at returnere dem incl. emballage mm. Jeg håber at kunne give dem væk, eller sælge dem...

Så hvis jeg handler på Miinto igen, vil jeg kun købe varer, jeg er 100% sikker på passer - det andet kan ikke betale sig.

Format Trendhouse

Perfekt!!

Bestilte tøj hos Format-Trendhouse søndag og havde varene et par dage senere. Helt perfekt!

De kontaktede mig telefonisk mandag, for at gøre opmærksom på, at en desigual t-shirt jeg havde bestilt, havde en lille plet på ryggen, som måske/måske ikke ville kunne gå af i vask.

Den t-shirt var hele grunden til, at jeg havnede på hjemmesiden til at starte med, så jeg valgte at købe den alligevel mod 20% rabat og undtagelsesvis returret, hvis pletten var for slem.

Stor var glæden, da jeg modtog pakken, fordi ikke alene havde jeg fået yderligere 10%, dvs. 30% på t-shirten, og havde de ikke fortalt mig, at det var en plet, ville jeg havde troet, at den skulle se sådan ud ;-))

Så jeg takker for deres toptunede mode øjne og er meget tilfreds med min ordre - kommer helt sikkert igen :o))

Nimen

Hurtigt og billigt

Var en smule tilbageholdende med at handle hos Nimen,dk, da jeg ikke har kunne finde en anmeldelse, hverken her eller på andre sider. Sidst jeg tog en lignende chance blev jeg snydt for 1500 kr. (hos en anden netbutik, der lykkeligt er lukket ned nu)

Heldigvis tog jeg chancen, fordi den vare jeg havde kig på, var billigere end andre hjemmesider. Jeg bestilte lørdag eftermiddag. Mandag morgen fik jeg en bekræftelse og tirsdag formiddag lå pakken i døgnposten.

Så klar anbefaling herfra :o)

Heppo

Ikke helt perfekt

Bestilte et par sko lørdag og et par dage efter en mail om afsendelse af pakke - ingen problemer.

De skriver, at hvis der er angivet anden leveringsadresse, leveres pakken hertil, og det ville jeg gerne have gjort ved bestilling, men kunne simpelthen ikke finde hvor. Måske er jeg en tumpe, måske skal det stå tydligere...

Da jeg lagde varen i kurven stod der, at PostDanmark leverer og der gøres et forsøg på aflevering hjemme, så stor var min overraskelse, da jeg fik et brev om afhentning på posthus, fordi pakken er sendt uden omdeling. Det havde jeg så også overset...

Jeg dør ikke af en tur på posthuset, selvom jeg havde foretrukket levering til Døgnposten.

Kassen med skoen var blevet en smule bulet, men skoene havde det fint og jeg er glad for dem, men ovenstående trækker en * ned for mig.

Trendyshop

Farligt :o))

Opdagede Trendyshop.dk 's outlet del og hvad der startede som køb af en enkelt t-shirt eller 2 endte med en hel ny garderobe ;-) Det er guld værd, at der findes billige outlet butikker, når man som mig, er midt i et vægttab og mangler "overgangstøj".

Jeg bestilte søndag og allerede tirsdag fik jeg SMS om, at pakken lå klar til afhentning. Eneste minus var, at pakken var for stor til døgnpostboksen - men det er vist min egen skyld ;-))

Jeg sendte nogle varer retur og for at finde adressen på butikken, bevægede jeg mig ind på hjemmesiden igen - det skulle jeg aldrig have gjort...
For det betød en ny bestilling, som overhovedet ikke gik lige op, med det jeg havde returneret - dog var der plads i døgnposten denne gang :-))

2 dage senere fik jeg beløbet for de returnerede vare ind på kontoen.

Der er ingen slinger i valsen og jeg kan varmt anbefale butikken til alle, der mangler fint billigt tøj og fantastiske jeans (Kön & Mön), men hav ryggraden parat ;-) og køb ikke for meget - der skal være noget, når jeg vender tilbage :o)

Luna Weywadtand Mie Jørgensen found this review useful

Manifik

Ingen problemer og hurtig levering

Jeg bestilt på Manifik.dk lørdag aften og allerede tirsdag fik jeg min pakke. Det er hurtigt og effektivt.

Jeg havde bestilt levering til døgnposten og butikken havde i første omgang overset det. De opdagede det inden pakken blev sendt og ringede mig op, for at gøre mig opmærksom på, at det tilsendte Track & Trace nr. var forkert og gav mig det korrekte. Det vidner om, at der er "rigtige mennesker bag skærmen", selvom det "bare" er en netshop. 1000 tak - vender helt sikkert tilbage, når jeg mangler noget mere :o)

Flemming Lund found this review useful

CARMAKOMA

Nemt og effektivt

Bestilte varer søndag aften og havde dem allerede tirsdag. Alt er som den skal være og jeg kan kun anbefale carmakoma :o)

TrendyLiving.dk

Perfekt, Nemt og lidt "farligt" ;-)

Bestilte søndag og fik min varer tirsdag - helt perfekt.
Varene sendes uden fragtomkostninger - lidt "farligt" da det helt bestemt vil få mig til at købe nogle af de småting, jeg pludselig ikke kan leve uden ;-)) Stor ros!

Skisport.dk SkiShop

Super og endda til billige priser

Jeg har handlet på skisport nogle gange.
Hver gang har jeg bestilt, betalt og modtaget mine varer indenfor 2-3 dage.

Sådan skal det være :D

Webapoteket

Super

Ikke så meget pjat.
Du bestiller, du betaler og du får dine varer inden for 2-3 dage.

Håber snart deres "medicin på recept bestilling" virker igen.

Billigvoks.dk

Super

Har handlet for første gang på billigvoks.dk, men bestemt ikke sidste. Købte min varer torsdag 17.45 og allerede fredag formiddag lå de klar i min døgnpostboks, som bestilt og forsvarligt pakket ind.
Og endda, på grund af deres tilbud, til billigere penge, end produkterne kan købes for i England.

Enndu en tilfreds kunde :o)

Fitnessshop

Perfekt

Bestilte vare lørdag eftermiddag og allerede tirsdag lå de klar i døgnposten. Jeg fik det, jeg havde bestilt, ingen buler eller skrammer i pakken.
Alt i alt som en god webshop skal være!

Skinsupply

Perfekt

Bestilte søndag aften. Varene ankom med posten i dag tirsdag. Så bliver det ikke bedre. De afsendte ikke en mail om, at ordren var afsendt, men når det går så stærkt, gør det ikke så meget. Vil med sikkerhed købe hos dem igen.

Hair247

Perfekt

Handlede onsdag aften, mail torsdag om afsendelse og hentede pakken fredag aften i PostDK's døgnpost. Bedre bliver det ikke !!

Shop

Netbutik som den skal være.

Har bestilt på Allershoppen 2 - 3 gange. Hver gang har jeg fået det, jeg har bestilt, 1 til max 2 dage efter, afhængig af hvornår på dagen, jeg har bestilt.

Ingen klager fra mig - dog skal nævnes, at de ikke sender en mail, når varen bliver afsendt, men når den kommer dagen efter, gør det ikke så meget.
Indpakningen af sidste bestilling, kan diskuteres lidt. Jeg bestilte shampoo, balsam og den slags og det blev modtaget i en alm. boblekuvert.
Kunne se kuverten har fået nogle skrammer på dens vej til mig, men indholdet var der heldigivs intet galt med, men en lidt mere solid indpakning er ønskelig.
Dog ingen klager herfra.

BEAUTYCOS ApS

God service

Har bestilt varer hos www.beautycos.dk en søndag.
Mandag får jeg en mail om ordre afsendt og tirsdag får jeg min pakke. Var dog ikke hjemme til modtagelse og henter den nogle dage senere.

Opdager at der er sket en fejl ved pakning og jeg har fået et billigere produkt end det bestilte. Jeg skriver en mail og den bliver besvaret indenfor kort tid.

Jeg forslår sælger, at jeg beholder det forkerte produkt og får tilsendt det rigtige, betaler differencen og han betaler portoen.
Det accepteres med det samme (faktisk via mail over midnat i en weekend)og jeg får lidt yderligere rabat, som undskyldning.
Produktet afsendes og jeg har pakken mandag.

Helt fantastisk service ;-)

Scanmedic

FUP

Min anmeldelse fra maj 09 redigeret:

Kort fortalt bestilte jeg varer hos scanmedic.dk, men modtog dem aldrig, trods mails om ordre bekræftelse, afsendelse mm. De kunne ikke kontaktes via mail, telefon eller lign. og tilsidst fik jeg nok.

Udfyldte en indsigelse til PBS og fik mine Penge retur. Fik magasinet Østrogen til at fjerne linket på deres hjemmeside (grunden til jeg endte på siden, til at starte med) og heldigivs ser butikken ikke ud til at findes mere.

Karinas profile

profile image of Karina
Karina
Reviewer
Female, 1974
Denmark

About