jonas jørgensens profile

Reviews (3)

Skyline

Lad vær med at blive kunde ved skyline !

På grund af stortset intet netværk opsiger jeg mit abb hos dem tilbage i januar månede. Får en bekræftelse sidst i januar på mail. problemet er så bare at de stadig sender den ene sms efter den anden om at de mangler betaling, ellers vil de lukke mit bredbånd ! Sørgeligt det skal være så svært at komme væk fra dem på, så jeg vil stærkt fraråde andre at blive kunde ved dem !

Pauland AmommyMor Med Stort M found this review useful

Wednesday, April 11, 2012

Reply from Skyline

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse.
Det skal bestemt ikke være svært at komme væk fra os, såfremt man måtte ønske dette, og beklager meget hvis du har oplevet dette.
Jeg kan informere om at udstyret er registreret retur, samt regningerne krediteret.

Jeg ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen
Skyline

Astina.dk A/S

Er godt tilfreds !

Er overordnet godt tilfreds med astina.dk og så har de en super venlig og hurtig kundeservice. Eneste minus er at jeg venter på nogen aluringe jeg har købt for lidt over 3 mdr siden men ikke modtaget endnu så lidt lang ventetid engang imellem :-)

Tuesday, May 22, 2012

Reply from Astina.dk A/S

Hej Jonas,

Beklager du aldrig fik svar på denne anmeldelse, jeg kan sagtens forstå det er møg irriterende at vente så længe, jeg er dog glad for du er klar over vi gør hvad vi kan og er lige så irriteret over det som du er, desværre er nogle af vores produkter meget specielle og leverandørerne er ikke altid som vi gerne vil have dem, men alternativet er ikke at sælge produkterne, og når produkterne ikke fejler noget, så syntes vi stadig vi ønsker at tilbyde vores kunder det, men ja det er en svær balancegang.

TELMORE

Underligt firma

Bestilte mobilt bredbånd hvor sælgeren garantere mig at der er dækning hvilket viser sig ikke at holde stik så jeg beder om at opsige det igen. post danmark smider så retur brevet væk og nu skal jeg så bøde for det ved at telmore sender mig til advokat med en regning på 1500 !!!! Hva sker der for den service ????
Skifter ihvertfald selskab nu :-(

Monday, August 29, 2011

Reply from Telmore A/S

Hej Jonas

Vi er så kede af at høre, at du er blevet garanteret en dækning, som ikke levede op til dine forventninger. Dækningen afhænger af mange ting, fx afstand til masten, belastningen på nettet og meget andet. Vi kan som udgangspunkt ikke give dig et nøjagtigt billede af, hvordan dækningen vil være på din adresse. Det er blandt andet også en af årsagerne til, at vi også tilbyder dig 14 dags fortrydelsesret. Herved har du mulighed for at teste produktet, og såfremt det ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere det til os. Når Post Danmark har fået din pakke væk, kan du kontakte dem på tlf. 8020 7030 og få startet en efterlysning. Hvis de ikke kan finde din pakke, vil de gå ind og erstatte pakkens værdi. For at sikre, at sagen har fået den rette behandling, vil vi gerne undersøge sagens forløb i samarbejde med dig. Vi beder dig derfor om at sende os en mail til trustpilot@telmore.dk med dit mobile bredbåndsnummer.

Med venlig hilsen
TELMORE

jonas jørgensens profile

profile image of jonas jørgensen
jonas jørgensen
Reviewer
Male, 1983
Denmark

About