Peters profile

Reviews (3)

T Mobile

Prima provider, maar mijn contracten verleng ik ergens anders.

Ik ben al jaren klant bij T-Mobile, tot volle tevredenheid. Enige punt is dat ik mijn contracten ergens anders op Internet verleng. De toestelprijzen in combinatie met de abonnement-verlengingen zijn elders wel veeel goedkoper. Mijn laatste verlenging scheelde dat € 100, dat is 50% van het aanbod van T-mobile. Zelfde toestel, zelfde abonnement. Als ze dus graag toestellen willen verkopen, moeten die prijzen omlaag. Verder is wel weer een voordeel dat alle abonnementen met dat bewuste toestel bij andere providers veel duurder waren. Dus, conclusie - prima provider, maar verleng je abonnement ergens anders.

TelecomTelecom.nl

Prima site, prima prijzen, prima service

Ik had een nieuwe smartphone besteld, maar was het hoesje vergeten mee te bestellen. Googelen levert dan TelecomTelecom.nl als goedkoopste site. Bovendien ben ik gek op sites die geen verzendkosten rekenen. Hoesje was een dag later per post bezorgd, prima. Volgende keer ben ik zeker weer terug.

iPodhoes.nl

Prima levering, geen enkel probleem, volgende keer weer hier bestellen!!!

Heb hier een kado voor een collega besteld, kende IPod-hoes niet eerder. Maar voor alle volgende IPod's, IPhones en IPads zal ik hier weer terug komen. Bestelling, betaling en levering waren probleemloss, dus meer heb je van een webshop niet nodig, dacht ik zo.

Peters profile

profile image of Peter
Peter
Reviewer
Netherlands

About