Kims profile

Reviews (38)

Filterhuset.dk

Fin service og de har hvad man skal have til konkurrencedygtige priser

Hvis du skal have skiftet filter så er det her et rigtigt godt sted at handle. Jeg er specilt vild med at de sender en reminder når filteret skal skiftes.

Toolworld.dk

Perfekt

Der er jo ikke meget mere at skrive

Made4men.dk

Udmærket og ingen pjat

Den eneste grund til at der ikke kommer den sidste stjerne på, var den manglende instruktion til det sidste køb.

Bevares en mail til support gav et svar med et link til en youtube-video.

MitLiv.dk

Superfin service, hurtig levering

Den manglende stjerne skyldes udlukkende at hjemmesiden er lidt svær at navigere rundt i og lidt tung. De burde linke varene sammen således at man nemt kan finde de ting der passer sammen - måleapperater og strimler osv. De har en glimrende "genbestilling", som man ellers kan tage udgangspunkt i.

Campingshop

Hurtig service?

Websiden er nem at finde rundt i. Bestillingen afsendt samme dag. Men her 11 dage senere venter jeg stadig på varen. Øv!

Menscare

Udmærket og handler der gerne igen

Glimrende butik. Webside lidt rodet, men fremkommelig.
Det der trækker ned er manglende mulighed for enkelt at sammenligne produkterne. Ellers fint.

Trustpilot

Facebook?!

Bruger ikke facebook og vil da ikke starte bare for at kunne logge mig på et site

Friday, April 20, 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse.

Login via Facebook kører i en testfase, så vi kan indsamle data og feedback fra brugere. Vi kigger også på andre muligheder for at validere sin brugerprofil, så vi kan sikre at anmeldelser på Trustpilot er skrevet af rigtige brugere med rigtige købsoplevelser.

Man kan også stadig få en ny profil på Trustpilot ved at modtage en invitation fra en virksomhed, man har handlet hos.

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

Natur & Helse

Fin service og hurtig levering

Bortset fra en lille smule rodet hjemmeside (derfor den manglende sidste stjerne) var det en rigtig god oplevelse. Vil handle der igen.

Hfbutikken

Fin lille webbutik

Fik den bestilte vare til tiden. Hjemmesiden overskuelig. Levering til den forventede tid. God oplevelse

Ravsliberen

Super service

Super service og hurtig levering. Den manglende stjerne skyldes udelukkende at hjemmesiden er temmelig tung og ikke så nem at navigere. Vil bestemt anbefale at købe hos dem.

E Deli

Nemt og enkelt.

Simpel hjemmeside. Hurtig levering. Ingen problemer.

apoteket.dk

Umoden webshop

Apotekerne er ikke klædt på til at behandle ordre fra deres egen webshop. Lad gå med at siderne er meget langsomme, men ordrene annulleres i en lind strøm uden fyldestgørende forklaring. Advisering via mail/sms kommer dage senere. Recepter der er udløbet står stadigvæk på siden osv.osv.
Og personalet i det lokale apotek kan ikke hjælpe.
Kom nu ind i kampen inden vi køber det hele over nettet via amazon eller lign.

Trine L. Appelby found this review useful

Av-Cables.dk

De har - næsten - alt

Det endelige sted for konvertere og alt hvad hjertet ellers kan begære. Bedre søgning på hjemmesiden er ønskeligt.

Proshop

Glimrende service og problemfri levering

Bestilte og modtog - uden problemer. Det tog dog et par forsøg at finde tingen, så hjemmesiden er skyld i at den sidste stjerne mangler

Thursday, September 15, 2011

Reply from Proshop ApS

Hej Kim

Jeg beklager du har haft besvær med at finde den ønskede vare. Det er desværre ulempen for os, ved at have et sortiment på 180.000 varenumre. Der arbejdes dog kraftigt på, at få optimeret søgefunktionen på hjemmesiden i øjeblikket, så det fremover bliver nemmere. Har du lignende besvær en anden gang også, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi finde varen, hvis den er i sortiment.

God fornøjelse med det købte :)

Med venlig hilsen Steffen, Proshop kundeservice.

GRISOGKO.dk

Glimrende produkter

Nemt og entelt. Produkterne er udemærkede. Og det letter hverdagen en del blot at kunne bestille her. Lidt opfølgning burde der måske være for at "tune" kundetilfredsheden, men ellers ingen klager.

NiceHair

Nemt og enkelt, hurtig ekspedition

En rigtig god oplevelse. Bestemt ikke sidste gang. Det eneste der trækker ned er at låget på den ene shampoo sad løst og der derfor var løbet lidt ud i kassen.

redcoon Danmark ApS

God pris, nem bestiiling

Ganske godt tilfreds og har købt hos dem flere gange. Dog finder jeg GLS alt for usmidig. Når man bestiller online er det for at det skal være nemmere, men den tid man sparre går jo fjølten, hvis man skal sidde og vente på pakker. Det lykkedes dem at levere i anden omgang, men det kan sagtens gøres bedre.

Ikea

Gennemtænkt

Ikeas produkter er gennemtænkte og deres service niveau er højere end de flestes. Dog har vi flere gange skulle diskutere mere end nødvendigt for at de tager en vare retur - det er deres garanti-ordning, så må de prøve at leve op til den.

Bygmaonline.dk

Kvalitet og viden

Det er ganske vist ofte en tand dyrere at handle her, men til gengæld holder varen og informationen man får er god

Google

Glimravende og innovativt

Jeg har ganske vist ikke købt noget, men deres gratis service er enestående. Rygterne om at de skanner vore mails afholder mig fra at give dem 5 stjerner

www.modstroem.dk

Udmærket

Vi har modtaget strøm gennem dem i et par år og har ikke haft nogen grund til at klage. Vi måtte dog også vente en del tid på vores aflæser, men fik den da til sidst.

Superbest

Leverance til døren - men lidt dyrt

Har nu bestilt et varer et par gange og tingene er kommet til tiden - alt vel med det. Men det irritere mig enorm at de ikke føre hele deres sortiment, så jeg alligevel skal hen i butikken. Og varerne er altså dyrere, men når jeg er i butikken. Men i en snæver vending kan man altså spare en del tid.

stormagasinet.dk

Fin side, nem bestilling, levering til tiden

Min pakke med vandglas ankom som lovet - og det kan være svært med post danmark som leverandør. Lækkert!

Houseofcoal

Hurtig levering

Som lovet. Levering til tiden. Hjemmesiden er lidt for fancy - skulle hellere være praktisk, men ellers absolut intet at klage over.

Wood4you

Helt til grin kundepleje

Efter at have ventet 24 (ud over de 10 dage de selv reservere) prøvede at jeg at kontakte virksomheden pr. mail og telefonisk. Først da jeg skrev at jeg ville blive nødt til at klage til forbrugerklagenævnet, hvis jeg ikke hørte fra dem, blev jeg ringet op. Og fortalt at der "ikke var noget at komme efter" og at ordren blev annulleret, da de ikke ville finde sig i trusler. Tjah.. Jeg fortryder bare den måned jeg har ventet på brænde. De fleste online firmaer plejer at leve af at levere varerne

Batterier

Super!

Har købt adskillige genopladelige batterier, samt nogle knap-batterier hos Batterier.dk - altid hurtig service. Billigt nemt og fri levering.

Gørslev Skovindustri

'kvaliteten ikke i orden

Har bestilt brænde 2-4 gange hos Gørslev, men har flere gange måttet konstatere at det ikke er tørt nok. Kun problemer med brænde, ikke med briketter. De er ellers ivrige nok med at sende reklamer og påmindelser, men de skulle nok hellere lave noget opfølgning.

Thursday, January 16, 2014

Reply from Gørslev Skovindustri P/S

Hej fra Gørslev Skovindustri

Da vi nu er begyndt at abonnere på trustpilot, har vi mulighed for at svare på din anmeldelse.

Da det er noget tid siden du har lavet din anmeldelse er det ikke muligt at finde en konkret leverance, som vi kan referere til, men vi vil nævne vort produktansvar i forhold fugtigheden i vores brænde.

Vi sælger brænde om foråret, som skal tørres hos vore kunder. Herved opnås den bedste kvalitet. Indtil sommerferien sælges de forskellige træsorter så de kan nå at tørre til fyringssæsonen. Om efteråret sælger vi en del ask, som skal tørres hos vore kunder i et par måneder før det er klar til brug. Det gør vi indtil ca. 1. november. I enkelte år kan det dog sidst på sæsonen vise sig, at der ikke er nok tørring i luften, på grund af et regnfuldt efterår. Vi anbefaler derfor at man køber det først på efteråret, hvis det også skal bruges i indeværende fyringssæson.

For to år siden installerede vi vores egen tørreovn således at vi selv kan styre kvaliteten i vores ovntørrede brænde. Dette brænde garanterer vi derfor er tørt og klar til brug ved levering. Det er fuldt og helt vores ansvar.

Vi håber det er en fyldestgørende besvarelse om end med en vis responstid. Uden at være fræk, men med et lille glimt i øjet, håber vi samtidig at dit brænde er blevet tørt.

Med venlig hilsen

Jørn Thomsen
Gørslev Skovindustri

Sartorvet

Nej nej nej

Har af to omgange haft abonnementer hos sartorvet, der bestemt har et interessant og lækkert sortiment. Men efter gentagne gange at have modtaget andet end det bestilte eller at der var manglende varer og derefter at skulle ringe og klage, og holde styr på hvad man fik godt gjort telefonisk - alt for manuelt. Og med fakturaer der ikke afspejlede aftalerne. Duer ikke.

Coop

Tjah nemt?

Som regel har FDB da gode vare, men de har altså rod i leveringen. Har bestilt alt fra brænde(gik fint) til havemøbler(blev solgt til anden kunde). Og blev i ugevis ringet op fordi jeg havde en vejrstation stående til afhentning(aldrig bestilt). Smart at man kan bestille og så hente/betale. De burde prøve noget opfølgning på deres leverancer.

TELMORE

Flot, men

Har købt mobiler, samt bredbånd og telefoni gennem Telmore. Sjælden god service. Flot. Dog er deres returpolitik ikke mange pixels værd. Tre gange har jeg sendt ting tilbage og hver gang er der ridser eller ikke original emballage, blabla. Jeg er jo nødt til at prøve tingene for at se om de virker. Så gode til mobiltelefoni, men prøv ikke at få tingene retur.

Tailorstore

Godt koncept

Bestilte en dagligdags skjorte hos Tailorstore på deres imponererende website. Leveret til tiden, men det er temmelig længe at vente. Skjorten er ikke den mest velsiddende, men det skyldes temmelig sikkert mine egne mål angivelser. Vil helt sikkert prøve dem igen

Billigmedien

Mønstereksemplar

Køber som oftes mine medier hos billigmedien, da de er billige og servicen er god. Har handlet der i flere år og har endnu ikke oplevet problemer.

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

Alt funker

Har handlet 4-5 gange hos Komplett og det er altid en fornøjelse. Bruger som regel deres pickup-point hvor servicen er ligeså god som online ditto

Sofili

Hurtig handling

Hurtig handling, god support. Navigation driller lidt, men søgefunktion virker fint. Varen kom til tiden. Og Sofilis trumfkort: Rigtig gode varer

Postdanmark

Varen kom som lovet

Ingen irritationsmomenter

Getmore

Service, som den skal være

Bestilte usb-mikrofon gennem Getmore.dk Hjemmesiden er enkel og nem at navigere. Og bestillingen blev gennemført uden problemer og jeg blev orienteret i hele forløbet.

Cykelpartner.dk

Sådan skal det gøres

Nem hjemmeside. Hurtig levering samt opfølgning på tilfredshed med varene. Kanon!

Kims profile

profile image of Kim
Kim
Reviewer
Male, 1967
Sorø, Denmark

About

Flittig net indkøber.