Martin Santons profile

Reviews (6)

Dustinhome

Jeg kan ikke sætte en finger nogen steder.

Gode priser, god & hurtig service, hurtig email-besvarelse, stor forståelse.

Kan klart anbefales, og vil helt sikkert bruge Dustin Home igen.

Kapselkongen.dk

Ingen problemer.

Indtil videre 5/5 overall, baseret udelukkende på hurtig levering, billigst kaffe, overskuelig hjemmeside og GLS levering. Takker.

Fitness World

Bundlinje-fikseret og ikke det mindste medmenneskelig.

Jeg var medlem af Enjoy Fitness for 1 år siden. Jeg satte mit medlemsskab i bero 3 måneder fra marts, efter de 3 måneder blev der ikke trukket penge mere. Jeg gik ud fra, at det var blevet misforstået, og at jeg derfor var blevet udmeldt i stedet - dette var fint for mig, da jeg alligevel ikke havde tid.

Fire måneder efter, d. 1 december, bliver der pludselig trukket 500 kroner på min konto fra Fitnessworld. De havde åbenbart sendt en mail d. 13/10 som jeg har ikke har tænkt videre over, da jeg jo troede jeg var udmeldt; så jeg kontaktede dem for at høre hvad der skete.

Jeg prøvede at forklare dem situationen, og at der må være sket en fejl, og om jeg ikke kunne meldes ud og få de penge tilbage. Der var ingen mulighed for at få de penge tilbage, da jeg ikke havde nogen kvittering for en udmeldelse af Enjoy Fitness, og ny udmeldelse skulle ske i et center.

Så det var dejligt at miste 500 kroner op til jul (ja, for pludselig betaler man jo for 2 måneder af gangen), når man er studerende med et yderst stramt budget. Men okay, det er der ingen forståelse for - jeg måtte jo gå ud fra at det var min fejl.

Den 26. januar melder jeg mig så ud, så det forhåbentlig kan stoppe. Men nej, det skulle jeg jo selvfølgelig have gjort inden d. 16, ellers bestemmer deres tilsyneladende vanvittige medlemsbetingelser (SOM JEG OVERHOVED IKKE HAR ACCEPTERET), at jeg skal betale for to måneder igen (500 kroner).

Så tilbage står jeg - 1000 kroner fattigere, ingen tid til at træne, ingen forståelse for min situation og TOTALT fucked af en virksomhed der tilsyneladende ikke giver ÉN eneste skid for andre mennesker.

Men fint, jeg venter bare to måneder til, så jeg kan høre dem sige "du skulle forresten have lavet sagt alfabetet bagfra mens du tog 100 armstrækninger for at du blev RIGTIG UDMELDT af Fitnessworld". Så betaler jeg da bare 500 kroner igen.

jolandeh and Kasper Thorndal found this review useful

NiceHair

4x ID voks

Absolut ingen problemer. Alt fungerer som det skal!

Fronter

Fint fint.

Det fungere helt udmærket. Få ting der irritere, men sådan er det jo!

"endeløse muligheder" hah .. cirka :p

Bibob.dk

Simpelthen fantastisk og enestående :)

Bare et super duper, tip top teleselskab. Jeg er imponeret, og meget glad for at jeg skiftede fra Telmore for lidt over 1 år siden.

Mange tak BiBoB!

Martin Santons profile

profile image of Martin Santon
Martin Santon
Reviewer
Male, 1991
Virum, Denmark

About