Anni Madsens profile

Reviews (11)

OLIVER'S Petfood

Perfekt

Let at overskue siden = let at finde hvad man leder efter.
Fra bestilling til levering gik der 2 dage (bestilte om aftenen). Desuden fulgte der en lille ekstra ting med i pakken, selvom jeg kun bestilte 4 prøvepakker.
Hvis hunde kan li maden kommer vi helt klart tilbage :)

NiceHair

Fin kundeoplevelse

Hjemmesiden er nem at finde rundt på.
Bestillingen gik som smurt, fik det jeg havde bestilt og vil klart anbefale denne hjemmeside.
Derudover har de et bredt sortiment, så er sikker på man nok skal finde noget man kan bruge.

Elgiganten.dk

Nemt

Det hele gik ret nemt, da jeg skulle købe gave til min kæreste.
Det eneste jeg virkelig syntes mangler er sådan set bare en "til gave" funktion.

Trendsales

Virkelig et fedt koncept!

Elsker ideen bag trendsales, man kan finde alt fra second hand til helt nyt - indenfor utrolig mange kategorier efterhånden! :)
Har ikk haft nogle problemer med nogle sælgere eller produkter (so far) så kommer nok til at shoppe derinde igen :)

LACE Lingeri

Super!

Lace har alt til de lidt større barme :)
døjer nemlig normalt med at finde bikini toppe der passer og sidder flatterende uden at være for vulgært - og det kan man finde på lace!
Leveringen var fin :)
har dog et lille problem med hjemmesiden, synes det har et lidt forældet design? og virker lidt roddet at finde rundt i.
Vil klart bestille derfra igen :)

HM

Tilfreds!

Siden er forholdsvis let at finde rundt i, det meste af alt det tøj jeg har modtaget har været som på billederne og kvaliteten er i orden :)
Desværre finder man tit varer der har en fjernere leveringsdato end man har lyst til at vente på! Men har du varene på lager kan man forvente at få tøjet 1-2 dage efter det er afsendt! - og det er jo super! :)
Det er ikke sidste gang jeg shopper der :)

Cakesandmore.dk

Nemt og billigt

Man finder rigtig mange konditor ting derinde til fair priser! hjemmesiden er nem at finde rundt i, og havde det ikke været påske havde jeg kunne hente min pakke 2 dage efter det blev bestilt.
Man får en mail der fortæller først når ordren er modtaget, i behandling og bliver sendt ud, hvilket jeg er synes er rigtig fint.
Siden kan klart anbefales!

Stofstedet

Okay kundeoplevelse

Selve bestillingen og leveringen var intet problem !
men der hvor det trækker ned er selve hjemmeside designet.. Det ser ikke pænt ud og er faktisk lidt svært at finde rundt i. Selve billederne af stoffet er en okay ide men synes der skal være flere eksempler med farvene evt. se dem i "brug" så man har en ide til hvordan det egentlig ser ud, for billeder kan snyde!
Har selv bestilt to forskellige farver den ene skulle være sådan lidt rød/orange og den anden sådan lidt rødbrun. De to nuancer så perfekte ud på billederne og der så ud til at være en markant forskel på de to, men når jeg sidder med dem her nu virker de meget "ens" i den orange nuance.. Det gør heldigvis ikke så meget.
Der kunne også være en noget info om stoffet og om det må stryges, hvilke temp. det må vaskes på osv. Det ville være en stor hjælp til en der ikke har stor kendskab til stoffer.

Nelly

Helt i orden, uden problemer

Har bestilt tøj derinde fra 3 gange nu. Har endnu ikke noget at være utilfreds med :) 1 gang jeg bestilte derfra var tøjet desværre for småt så det blev returneret, helt uden problemer.
2. gang var et hit herhjemme, bestilte det jeg ville have og et par dage senere stod postbudet med det i døren :)
3. gang var for knapt en måned siden, havde bestil et par sko til nytårs aften, de nåede desværre ikke frem da der var sket en fejl med deres reklamering om hvornår man senest kunne bestille for det nåede frem. Hvilket er ret meget for dårlig når man tror man liiiige kan nå det i sidste øjeblik. Men dette ændre ikke at jeg er super glad for min vare.
Kan konkludere at jeg faktisk er forholdsvis tilfreds og vil nok også stadig shoppe på Nelly.com.

Sinful.dk

Perfekt kundeoplevelse

Alt er helt i top!

Billigvoks.dk

God service!

Bestilte 2xRevlon farvebomber d. 31, fik dem leveret d. 2. Den ene af dem var så desværre den forkerte farve så skrev til dem lørdag og fik svar søndag. De beklagede meget og jeg fik allerede den rigtig hårfarve mandag! og fik lov til at beholde den anden for besværet. Det er god service! Og det er helt klart den hjemmeside, jeg bestiller mine hårprodukter fra fremover! Kan kun anbefale dem til andre :)

Anni Madsens profile

profile image of Anni Madsen
Anni Madsen
Reviewer
Female, 1990
Hjørring, Denmark

About

Ung kvinde fra Nordjylland :)