Flemming Rasmussens profile

Reviews (5)

Danske Bank

Begærlig

Har lige modtaget et brev fra danske bank om et nyt begærligt Gebyr for at have penge kun indlån i danske bank, pr. september Kun 75 kr. pr. kvartal, for deres gode kunder, kan få 25 kr. i rabat Hvis de opretter sig nu.

Den nøjagtige samme service kan modtages i alle andre Banker. Uden denne ekstra omkostning, nu her hvor vores mindre børn skal ud på en længere tur, for at kunne benytte deres Pondus til hæve og indsætte deres penge. Det er ikke noget som man diskutere fra vores side af.

TSK found this review useful

Mytrendyphone

Godt

virker som en virksomhed der passer på sine kunderne det samme håber vi så at andre vil lære lidt af

www.computersalg.dk

bestilling

Ingen problemer med produkt / levering.

Elgiganten.dk

3 stk. Defekte Elkomfur modtaget på en md.

Denne form for handel. Vil ikke blive gentaget herfra,
derfor kan der Højst gives En Stjerne for at forud betaling er nu retuneret. med den ekstra transport udgift som der nu skulle gentages igen hos ny Kommende Leverandør

http://www.trustpilot.dk/review/www.lavprishvidevarer.dk

Dansk Data Tegning found this review useful

www.lavprishvidevarer.dk

Super Skal Anbefales

Efter at have Bestilt og Betalt d. 01.08.2011 via. Pc. for at modtage 3 stk. Defekte Elkomfur over en md. Til daglig Manglende madlavning hos http://www.elgiganten.dk/ blev bestillingen her annulleret, da der nu mødte en Betalt Elektriker op Uden Elkomfur Torsdag d. 01.09.2011 for at installere Manglende El-komfur.

Derfor blev der nu fortaget en ny bestilling af familie på 4 hos www.lavprishvidevarer.dk Som der var både Billigere, med en Perfekt, Komunikering Levering, Installations tid af deres Elkomfur fra fredag til mandag kun 2 hverdage dage, kan det ikke blive bedre at bestille vare Her, hvor der lyttes til kunden Lavprishvidevare er et firma som kunden kan være tilfreds med. Tip Top karakter med flere handler herfra.
Lige et ekstra 1000Tak for et Gavekort til Hjem-Is bilen
Så har vi også dessert til aften maden.

Jesper Mark, Dansk Data Tegningand mjb found this review useful

Flemming Rasmussens profile

profile image of Flemming Rasmussen
Flemming Rasmussen
Reviewer
Male, 1957
Geneva, Denmark

About

Opfinder www.epo.org