Henry Nielsens profile

Reviews (13)

Coop

Fantastisk

Jeg kan kun anbefale at man køber hos Coop, for de lever op til ens forventninger og man får varen til den aftalte tid.

Av-Cables.dk

Fantastisk

Man får sine varer til tiden og man får en god service hos AV-Cables.

Just-Eat.dk Aps

Fantastisk

Jeg kan varmt anbefale Just-Eat. For man får en kundeservice og en god betjening.

memoryshop.dk

Fantastisk

Det er et virkelig godt firma og de holder hvad de lover. De har de varer man skal bruge og man får sine ting til den tid som er blevet lovet.

Kostume-Pusheren.dk

Formidabel

Jeg kan varmt anbefale at købe fastelvnstøj hos Kostume- pusheren, for de holder det de lover og man får varen til den aftalte tid.

thansen.dk

Perfekt

Jeg har kun gode erfaringer med mit køb hos T Hansen. De har et venligt og godt personale de ved hvad de snakker om.

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

Fremragende

Min anmeldelse af koplett er at det er et ordentligt og seriøs firma som holder hvad de lover og de sender varen så man har den på det givende dato. Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Komplett. Det eneste minus er at når man trykker på tilbehør,så regner man med at det er det man skal bruge til sit kamera,men de 2 ting passer ikke sammen. F.eks en kamera-taske,men det er bare ikke den man sakl bruge til kameraet.

mobilityshop.dk

Fantastisk

Mobility er et fantastiks firma,for de overholder det de lover og bliver leveret til tiden.De er gode til at fortælle hvor langt de er kommet med ordren og hvornår den er sendt.

Cykelshoppen.dk

Anbefalelsværdig

Jeg er fuldt ud tilfreds med cykelshoppen,for de lever fuldt ud op til min forventninger.De holder det de lover og leveringstiden bliver overholdt.

Brandos.dk

Brandos er super

Jeg har fået en god oplevelse ved at handle Brandos, for de overholder hvad de lover.Jeg kan kun anbefale at man handler hos Brandos.

GameBits.dk

Rigtig god service

Jeg kan kun anbefale Gamebits til andre,da man får en god kundebetjening og de overholder tidsfristen som de har lovet når de sender en pakke.

YouSee

Perfekt

Hej Onfone.Jeg har ikke fortrudt et eneste skund at jeg har skiftet over til jer,for selvom jeg kun har medlem hos jer i en måned,så har jeg ikke noget at klage over.Jeg mangler bare at få at vide hvornår jeg skal have skiftet mit simkort ud,for i skrev i en mail at jeg skulle over på et andet net,men jeg ved godt at i har travlt.
Med venlig hilsen:Henry Nielsen

Befro

Fantastiks firma

Jeg vil gerne takke Befro for deres hurtige service og varen kom dagen efter at de havde sendt pakken

Henry Nielsens profile

profile image of Henry Nielsen
Henry Nielsen
Reviewer
Male, 1962
Horsens, Denmark

About