Britt Mortensens profile

Reviews (9)

Jobnet

Dårlig jobforslag

Min mand er uddannet smed men arbejder som rejsemontør. Så en gang i mellem er han arbejdsløs. Så gør han som han skal med at melde sig ledig og alt det der.

På "min side" kommer der jo jobforslag, men 70% af forslagene er ikke raliteret til hans CV... næh nej, det er pædagog, bankassistent eller rengøringsjob osv.

Det kunne de godt gøre meget bedre.

Nordea

Gode informationer

Hver gang jeg skal "i banken" som jeg siger om netbank, kigger jeg altid om der kommet noget nyt og muligvis nyttigt for mig, og det er der stort set altid. Så jeg takker

Komogvind

Sjovt

... især hvis man ikke har noget bedre at tage til. :-)

Google

Super...

tilfreds - hvad mere skal jeg sige!? :-)

Creativ Company A/S - cchobby.dk

Gode priser

Billigt, let overskueligt, og hurtig leving. Er dog en lille smule utilfreds med kvaliteten af det matriale jeg fik.

Degulesider

Bruger siden tit

Nem at finde rundt let og overskueligt.

Jysk

Dårlig Service ever :-(

Jysk i Holbæk skulle skamme sig. Min mand og jeg havde set i tilbudsavisen og på deres hjemmeside en sengeramme, natbord og en kontorstol vi gerne ville have, men ville ikke bestille over nettet pga mål på sengerammen skulle jo passe til vores skråvæg.

Vi tager i forretningen og måler gavlen og den passede... hurrah efter 1½ år fandt vi den også skulle vi jo bare købe den. Vi får fat i personalet og finder ud af at det var en udstillingsmodel, så den skulle skilles ad, hvilket vi så ikke havde noget at sige til. Vi regnede med at personalet skildte den ad, men nej... min mand og en kammerat lå med bagdelen i vejret til offentligt skue med en skruetrækker og en ambrakonøgle i ca ½ time og ellers igen hjælp at hente.

Sengen blev skilt ad men den skulle jo ud i traileren. Vi havde spurgt om vi så kunne få noget pap at ligge ud i bunden af traileren. det kunne vi godt, men da vi skulle bruge var det allerede smidt væk.

Da vi skulle betale for vores vare fandt vi ud af at de to sengeborde vi skulle have med som vi havde fået afvide var på deres lager alligevel ikke var der. Så de er nu bestilt hjem

Kontorstolen var en anden pris en angivet i reklamen og på nettet. Desværre finder vi først ud af da vi kom hjem og få kigget ordentlig på fakturaen.

Da vi stod ved kassen skulle betale tænkte jeg at vi skulle have noget rabat, men jeg var så sur og ked af den behandling som vi havde fået så det var bare at betale og komme hjem.

Jeg handler aldrig i jysk mere. Det er 2. gang jeg oplever dårlig service i Holbæk... Ta' jer sammen!!!

Deborah Cooley found this review useful

Ellos

Altid på pletten

Jeg høre til en af de "store damer" (rund og dejlig) jeg har aldrig haft problemer med størrelserne og tøj/sko passer bare perfekt.
Jeg bliver aldrig træt af at handle på Ellos.dk

Forsendelsen har jeg heller ingen problemer med - altid på pletten.

Mit eneste problem er at når jeg handler , bruger jeg for mange penge :-D

Bare fortsæt med det.

Trine Kia L found this review useful

Billigespil

En God Og Ærlig Behandling

Jeg ledte efter et godt gammelt spil og fandt det. Jeg bestilte og regnede med at der var dækning, men det gik op for mig ved en mail fra billigspil.dk, at der ikke var. De send en mail da der var dækning om at de havde sendt spillet. Vi lever i et samfund hvor man ikke skal regne med for meget og jeg skal da love at jeg har været meget glædelig overrasket. 1000 tak for billigspil.dk

Britt Mortensens profile

profile image of Britt Mortensen
Britt Mortensen
Reviewer
Female, 1975
Tølløse, Denmark

About

Ærlighed frem for alt, er en ting vi lever efter i vores lille hjem. Jeg bor i en lille landsby i et hus fra 2010 sammen med min kæreste, min lille hund og vores katte.
Jeg er en pige som ikke er bange for at sige min mening uanset konsekvenserne. Det er en vigtig del af mig at komme til udtryg med de ting jeg har på hjertet