Karina Og Casper Døssings profile

Reviews (28)

Safehome

Super support

Har en alarm fra Safe Home som vi skulle have hjælp til at virke og ringede til deres support og hold da op en service, det gik hurtigt og nemt og så kører den bare igen, fantastisk, kan kun anbefales :)

wupti.com

Bedre fås det vist ikke :)

Alt kører bare på skinner. Man ringer og kommer igennem med det samme og varerne leveres som lovet. Jeg vil helt sikkert handle her fremover :)

Storchebarn

Fantastisk

Lækre varer, levering fungerer perfekt og man får hurtigt svar tilbage på mail ved spørgsmål :) Ikke sidste gang jeg har handlet her :)

Schulzbiler

Super service

Her får man en super service hele vejen også selvom man køber en brugt bil :) Købte en brugt bil hvor servoen gik i stykker efter et par måneder og det blev lavet uden problemer.

Skal vi have ny bil en dag skal den helt sikkert købes hos Schulz :)

Smartkidz

Gode priser, god oplevelse

De har gode priser og det fungerer bare :)

BabySam

Ingen skadelige stoffer???

Babysam reklamerer med at de ingen skadelige stoffer har i deres forretning, men dokumentation for at der ikke er skadelige stoffer i skal man kigge langt efter, så kan man jo så tvivle på hvorvidt de lever op til det lovede.

Jeg mener da at man burde få dokumentation på de forskellige produkter inden man tager dem ind i sin forretning!

Så når man skriver det på deres facebookprofil så går der max et minut, så er indlægget slettet. Det undrer mig at hvis man har orden i tingene at man så ikke skriver et svar på sådan et indlæg i stedet for fluks at slette det.

Wednesday, October 31, 2012

Reply from BabySam A/S

Hej Karina og Casper

Jeg beklager mange gange de gener, det har givet jer. Jeg kan forstå, at det er legetøj der har været spørgsmål til. Jeg kan berolige dig med, at alt legetøj skal 'godkendes' og testes, før det overhovedet må blive solgt. Jeg vil hellere end gerne hjælpe dig med at skaffe noget dokumentation. Hvis du sender din mailadresse til hks@babysam.dk, skal jeg undersøge sagen, og vende tilbage til dig med et svar.

Bedste hilsner
Henrik
Indkøbsansvarlig i BabySam

Glimmersten

Super service

Super service, bestilte hårbånd til min datters dåb og det kom pakket fint ind i en lille lyserød æske med sløjfe om :)

Naturebaby

Hurtig levering, lækre ting

Rigtig lækre ting de har hvis man vil have sunde ting til sit barn, stort udvalg :)

Sahva A/S

Sahva Nykøbing F., dårlig service

Ringede til Sahva ang. deres holdningsbandage de har på deres hjemmeside fordi jeg ville købe sådan en og ville gerne måles og prøve den inden jeg købte den så jeg var sikker på at den passede mig, det kunne bare ikke lade sig gøre, det var lige meget hvad jeg spurgte om så kunne det bare ikke lade sig gøre. Virkelig dårlig service!

Danbo Møbler

Jarvig i Maribo, super service

Super service, har flere gange købt møbler her, og det fungerer rigtig fint med service og levering, de tager affald fra møbler med når de har leveret dem og samler også gerne møblerne for dig :)

Børnebiksen

Super forretning og service

Virkelig super forretning, super service og rådgivning, bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her ;) Varerne er også i rigtig god kvalitet, bestilte kravlegård og legetæppe til og det var her hverdagen efter :)

Privatsikring A/S

Totalt værdiløs, hold jer langt væk

Havde desværre tegnet ejerskifteforsikring hos privatsikring da vi købte vores hus. Der har været flere alvorlige fejl, sunket tagkonstruktion, flækkede tagplader, revnet betongulv der giver sig, svamp m. m., som privatsikring har været ude at kigge på og deres tilsynsmand siger at han godt kan se den er gal og når man så får brev fra forsikringen så står der at der ikke er noget i vejen og at de jo så ikke dækker trods tingene ikke er nævnt i tilstandsrapport, hold jer langt langt væk fra dette forsikringsselskab.

Jakob Vigstrøm Christensen found this review useful

Gerdes Oerskov

Fantastisk service

Vi stod og var ved at sælge et hus i den anden ende af landet og stod med en interesseret køber på hånden, da vi finder ud af at noget af krybekælderen er angrebet af borebiller, vi kontakter GF-forsikring (bedste forsikring ever) som så kontakter Gerdes.
Gerdes ringer så til mig og var sådan set på vej hjem på weekend men vil lige dreje ud forbi huset og se hvad der er galt.
Inden der er gået en uge så er alt klaret, vi bliver informeret løbende med billededokumentation før og efter arbejdet da vi jo som sagt bor i den anden ende af landet.
De klarede bare det hele til UG og huset var solgt kort tid efter.
Sådanne firmaer hænger ikke på træerne i dagens danmark.
Første klasses service hele vejen igennem :)

www.SmartKids.dk

Det duer :)

Kan anbefale smartkids, modtog hvad jeg havde bestilt, de havde fået 5 stjerner hvis leveringstiden var kortere :)

Billedbutikken

Aldrig mere

Har været rigtig glad for billedbutikken, men nu handler jeg ikke hos dem mere.
Skulle bruge 3 fotobøger til julegave, jeg modtager kun en og med de forkerte billeder, langt om længe får jeg dem til at sende mig 3 med de rigtige billeder. Jeg modtager så 3 med de rigtige billeder, billedet på forsiden er bare helt skævt og det fik man bare at vide at det kunne ikke være anderledes.

Jeg kunne sende dem derover, men de kunne ikke love hvornår jeg fik dem retur.

Hold da op en dårlig service lige pludselig!

TELMORE

Perfekt

Der er aldrig problemer med noget som helst og de har mange gode løsninger og servicen er i top ;)

Paradis Is

Horsens og Roskilde

Nu har jeg smagt Paradis is i både Horsens og Roskilde og jeg er begge gange blevet skuffet over at der ikke er mere smag i isene :(

Sunset Boulevard

ØV, ingen sunset på Lolland og Falster :(

Elsker den mad de laver på Sunset, bare ærgeligt at der ikke ligger en Sunset hernede på Sydhavsøerne :(

Just-Eat.dk Aps

Hurtigt og nemt

Det er hurtigt og nemt at bestille mad, kunne dog godt tænke mig at der var lidt sundt mad at vælge imellem også, det er mest fast food og pizza.

GF Forsikring

Godt forsikringsselskab

GF er et rigtig godt forsikringsselskab, de har været super hele vejen de gange vi har haft brug for dem og ja så sparede vi endda kr. 9000,- årligt på at skifte over til dem så det er jo fantastisk :)

Skat

Laaaang ventetid

Har ringet flere gange til skat og det tager meget lang tid at komme igennem på deres tlf, det er bare ikke i orden :(

Hjemmesiden er slet ikke til at finde hoved og hale i for normale mennesker og det er svært at finde ud af hvilke tal der skal stå hvor :(

Greenline A/S

Service i top

Hos Greenline får man altid god service og de ved hvad de snakker om og så er priserne gode.

Sunday, October 9, 2011

Reply from Greenline A/S

Hej Karina
Tusind tak for din ros, det glæder mig meget at du er tilfreds med os :)

Med venlig hilsen
Niels Behrsin Hansen
Greenline A/S

Spies

Fantastisk med hotel 18+

Vi købte en rejse til Alcudia, Mallorca, hvor vi boede på et hotel kun for voksne Vanity Golf, det var simpelthen fantastisk hele vejen igennem, det var en dyr tur men den var det hele værd og vi skal helt sikkert derned igen :)

Vorbank

Den bedste bank

Det er en super bank, altid imødekommende og glade, de ved hvem man er når man kommer ind i banken eller ringer, det er slet slet ikke som i de større banker!

Her behøver snakken ikke altid være pengerelateret og det er altid en god oplevelse at komme i Vordingborg Bank man føler sig godt tilpas :)

Danskespil

Rodet side

Jeg synes deres hjemmeside er meget rodet og forvirrende :(

home a/s

Home i Horsens

Vi solgt et hus igennem Home i Horsens, der var for meget rod i tingene og vi fik regninger som køberne skulle have haft og vi havde rigtig meget arbejde med det hussalg som faktisk var ejendomsmæglerens ansvar. ØV.

Netspiren

Perfekt

Har handlet her flere gange og det kører bare. Virkelig lækre varer de har :)

Expert

Service, tsk

Vi købte et Samsung tv og havde åbenbart ikke fået kvitteringen med hjem, jeg ringer så ind til Expert for at høre om den lå der, det gjorde den ikke men jeg kunne få en ny for kr. 199,-

Hvorfor er det lige at det skal koste kr. 199,-?

I samme handel købte vi et vægbeslag så fjernsynet kunne komme op på væggen at hænge, tænk at der ikke engang er 8mm bolte med som passer til et Samsung tv men en masse andre små som man ikke kan bruge til noget som helst var der da :(

Sidste gang jeg køber noget i Expert.

Wednesday, September 28, 2011

Reply from Expert Danmark A/S

Hej Karina

Tak for din anmeldelse.

Jeg har vendt sagen med butikken, og der var tale om en intern misforståelse. Du er meget velkommen til at ringe, eller kigge forbi butikken og få din kvittering.

Med venlig hilsen
Henrik
Expert Danmark

Karina Og Casper Døssings profile

profile image of Karina Og Casper Døssing
Karina Og Casper Døssing
Reviewer
Female, 1980
Nykøbing, Denmark

About