Bittens profile

Reviews (4)

Plantetorvet

Fornuftige priser og god leverance

Jeg har netop modtaget en masse Potentilla buske i potte og er meget tilfreds med både varerne og forløbet. Jeg fik flere planter end jeg betalte for og prisen var god i forhold til andre planteskoler og det kan man jo kun være tilfreds med. Alle planter er gravet ned også de ekstra planter, som jeg modtog og gemmer, hvis nogle af planterne mod forventning skulle gå ud. Glæder mig nu til at se de små planter vokse op til en smuk hæk.

Spartoo

En fin handel.. men

Første gang jeg gik ind på spartoo, var det fordi jeg havde sporet et bestemt par sko dertil. Lidt efter opdagede jeg, at jeg kunne få gratis levering, hvis jeg købte for et bestemt beløb. Efter at have brugt lang tid på siden for at finde nogle andre sko også, forsvandt det par, som jeg oprindeligt havde ført mig til siden. Jeg tømte derfor kurven, irriteret over at have brugt min tid. Dagen efter forsøgte jeg igen og denne gang lykkedes det mig dog at bestille skoene i den ønskede størrelse - forundret men målbevidst skyndte jeg mig at betale for skoene + fragt. Skoene kom ret hurtigt og var fint pakket ind, men jeg blev ret irriteret over, at jeg selv skulle hente skoene i min lokale postbutik, da jeg har modtagerflex - forstår ikke hvorfor de ikke kunne smide pakken i min garage, da der var for under 300 kr., så det var jo ikke ligefrem en værdipakke.
Men jeg er meget tilfreds med mit køb og min datter elsker sine små adidas sko med Minnie Mouse!

Smykke Mester.dk

Stort udvalg - rimelige priser

Stort udvalg og rimelige priser fik mig til at vælge smykkemester.dk Jeg manglede nogle sølvting, som min datter ikke fik i barnedåbsgave. Varerne kom i rimelig tid og var pakket smukt ind.

Tinyzone

Altid god service

Leverer til tiden og varerne lever i de fleste tilfælde op til mine forventninger

Bittens profile

profile image of Bitten
Bitten
Reviewer
Denmark

About