Lones profile

Reviews (333)

Dinebriller.dk

Det gik hurtigt

Bestilte 2 par briller til min mand, de ankom dagen efter. Ser ud til at være ok kvalitet i forhold til pris, men nu må det komme an på en prøve. Brillerne er læsebriller og kun til folk der har samme styrke på begge øjne, men så koster der også kun 90kr pr par.

Stottestrompen

Nem bestilling og hurtig levering

Bestilte tirsdag og onsdag havde jeg mine løbe kompressionsstrømper i hånden. Hurtig og nemt. Portoen er incl i priserne. Har prøvet strømperne der ser ud til at passe fint, men har ikke brugt dem til løb endnu.

No-1

Rigtig lækker mad

Vi fik frokost på restauranten, beliggende lige off Østerbrogade, på Århusgade. Smuk indretning og god atmosfære. Meget venlig betjening og super lækker smørrebrød. Vi fik Køsters uspecificeret og det smagte simpelthen himmelsk. Til prisen er det simpelthen et kup, super kvalitet for pengene. Her kommer vi helt sikkert igen

OK Mobil

Meget tilfreds indtil videre

Jeg er skiftet til OK mobil fra Telmore, som efterhånden har fået alt for mange gebyrer. 29kr pr måned for ingen ting. Så er OK mobil billigere, ingen nonsens, god kunderservice og hurtig levering af sim kort mv. Fin dækning.

Restaurantschonnemann

Mums

Ja sådan skal man lave smørrebrød. Alt mellem himmel og jord, gode råvarer, kæmpe udvalg af snaps og øl og hold nu op hvor smager det godt. Både husbond og jeg var meget begejstret. Vi kommer helt sikkert igen.

Theddiner

Desværre endnu en ligegyldig burger joint

Meget gennemført med 50er klenodier alle steder. MEN deres burgere er SÅ kedelige, industrifremstillet burgerbolle, ok kød, og pommes frites der smager af intet.
Det så lovende ud udefra, men jeg skal da lige love for at vi blev skuffet. Ok betjening der heldigvis ikke spurgte om vi kunne lide maden. Det kunne vi ikke og vi kommer slet ikke igen. ALT for dyrt i forhold til hvad man får, en ligegyldig standard burger ala Mcdonald. Måske smager MacD dog bedre?

Lisen

Hurtig levering

Bestilte onsdag aften en Ilse Jacobsen soft shell regnfrakke og fik den leveret fredag morgen. Hurtigere kan det vist ikke gå. Frakken var til og med på tilbud til en super pris, så det var en bonus ting. Fragt er gratis ved bestilling over 500kr, men retur fragt er ikke. Det burde det være da det jo er umuligt at viden det præcise størrelses nummer ved køb af mærker man ikke kender. Mange andre netshops har netop også gratis returfragt, det skulle man overveje hos Lisen.dk

frishop.dk

En smule billigere end andre

Ledte efter ørerpropper (min mand snorker seriøst) og nogle vindsejl og fandt netbutikken som var en smule billigere end andre. Leveringen gik hurtigere end der stod og alt var fint og ok

Shop

Alt fint

Bestilte en creme i netbutikken som ankom 2 dage efter, varen var til normalpris, men alt var fint og gik hurtigt.

Marathon Sport

fin netshop

Har netop fået leveret 2 nye løbesko fra netshoppen, til ½ pris. Herligt. Dem glæder jeg mig til at bruge. hurtig levering og mange gode tilbud på siden.

Rendez Vous

ok burger med alt for dyr

Vi købte en deal til en burger, oprindelig til Burgers&shakes som også ejes af dem der ejer rendez-vous, men pga vandskade det andet sted, landede vi så her.
Venlig betjening, mend normalprisen på 125kr for en burger er alt for dyr. Burgeren var fin, bollen lidt kedelig, bøffen god. Men intet ud over det sædvandlig, og så er 125kr altså for dyrt. Vi fik det så til halv pris, det var helt fint, men jeg tror ikke vi kommer igen til de priser.

Balance Club

Super fitnesscenter

Her er fokus på kvalitet, på alle områder. Holdtræningen varetages af rigtig gode trænere, men ordentlige uddannelser og med fokus på at alle kan deltage og på at øvelsene skal udføres korrekt. Det er bare dejligt at komme i centeret, som ikke er super stort og hvis omklædningsrum trænger til en renovering. Men der er altså langt mellem sådanne kvalitets fitness center, så jeg kan godt se igennem fingre med omklædningsrummet. Spinning afdelingen er super proffessionel, nye cykler med super udfordringer og nyeste elektronik.

Javari

Hurtig levering

Fandt denne net sko butik via Amazon,de. Min mand skulle have nye støvler og fandt her et par ecco støvler til mindre end halv pris. Hurtig levering og nem bestilling

change.com

Kan ikke helt bestemme mig for hvad jeg syntes

Har i lang tid ville bestille via change hjemmeside, men da man ikke kan få penge retur ville jeg sikre mig at BH størrelsen var den rigtige, så jeg tjekker deres BH guide, den siger 75C. Jeg går ned i Change i valby, Spinderiet og prøver nogle BHer i denne størrelse, Tydeligvis for små....godt at jeg gjorde det, så jeg ikke fik de forkerte størrelser tilsendt og skulle have dem byttet. Ekspedienten i Valby var sød og venlig, men jeg var noget overrasket over at man ikke havde BH med bredere sider. Iflg hjemmesiden er der ikke grænser for hvor mange forskellige typer BHer man laver, men i den fysiske butik var udvalgte meget begrænset.
Jeg bestiller via netside og får alt tilsendt 2-3 dage efter, som brev. Gode tilbud på alt, og er generelt tilfreds med især trusserne. BHerne har en underlig pasform, jeg kan passe dem, men skålen sidder underligt. Ja det bliver ikke mine yndlings BHer....
Men stort udvalg i netshoppen og gode tilbud. Men hvorfor passer BH guiden ikke? Og nej, jeg har ikke taget forkerte mål. Jeg var meget nøjagtig, da Change skriver at de har lidt anderledes størrelser end andre. Og hvorfor egentlig det?

Monday, February 3, 2014

Reply from Change of Scandinavia

Hej Lone.

Når du handler på webshoppen kan du altid få dine penge retur. Det gælder ved nethandel at man kan få penge retur i op til 14 dage fra købet. Vi har som udgangspunkt de samme modeller på webshoppen som i butikkerne, men da udvalget er større på webshoppen vil der være nogle modeller du kan få der, som du ikke kan få i butikken. Men som sagt har du altid mulighed for at få dine penge retur når du køber på webshoppen. Vi er den lingerikæde i Danmark der har det største udvalg af størrelser, så der burde være en størrelse og en model der passer til alle:) Hilsen CHANGE

Valbykino

Super biograf

Dejligt at Valby endelig har fået en biograf. og ikke kun en biograf men et samlingspunkt. Juleaften og nytårsaften var der åbent for dem der havde lyst.
Selve biografen er hyggelig med flere sale, der godt nok ikke er store med gode sæder og lyd. Og søde medarbejdere

Lærerstandens Brandforsikring

Rigtig fin behandling

i 2011 blev vores hus desværre oversvømmet i det store sommerregn uvejr . I første omgang troede vi i kke der var sket noget men efter et par dag begyndte det at lugte rådent. Lb sendte håndværker ud for at tjekke og de mente at det skulle undersøges grundigt under gulvet. Ved opbrækning af køkkengulv fandt man vand og herefter blev det bestemt at vi skulle genhuset og hele huset ryddes og tørres og have nye gulve. Vi fik besøg af Thomas fra skadesafdelingen der skulle vurderer skadens omfang. Uhyre venlig og behagelig person, vi var noget rådvilde og utrykke ved det hele, havde jo ikke prøvet noget ligende før. Vi fik besked på at finde et sted at bo i 3 måneder medens håndværkere ordnede huset og vi fik godkendt det lejet hus vi havde fundet . Vi fik desuden refunderet de ekstra km vi måtte køre til arbejdet fra det "nye" hus. Efter alt var ordnet havde vi opfølgende samtale med Thomas som ville vide om alt var gået som det skulle. Vi var meget glade for den behandling. Jeg kan oplyse at vores naboer der havde andre forsikringsselskaber, fik en helt anden behandling. Deres renovering tog ½ år og en del af dem var meget utilfredse med behandlingen fra deres forsikringsselskab.
Der er selvrisiko på alle skader, vores var vist 5000kr, men vi tror at det har kostede i omkring af 2-300000 af renoverer vores hus, så 5000kr er jo ikke meget.
Men selvfølgelig er det lidt kedeligt at da min mand fik stjålen sin cykel, så fik han under halvdelen retur (cyklen var ½ år gammel), ikke et beløb hvor man kan købe en ny cykel...

Philipson Wine

Tja...

Bestilte vin på hjemmesiden og fik besked om at leveringen ville ske den 9.1.
Denne dag stod så en hel kasse udenfor adressen kl 07 om morgenen.
Desværre indeholdt den intet af det vi havde bestilt.
Reklamerede over dette og kassen blev hentet retur samme dag og i dag har vi så modtaget det rigtige.
MEN ikke nogen overbevisende oplevelse, besynderligt at det eneste man fik gjort rigtigt var levering på det angivne tidspunkt. Bestillingen indeholde intet af det der var bestilt og selv om man beklager er det rimelig bøvlet at man ikke kan levere rigtigt første gang.
Vi har bestilt hos utrolig mange netfirmaer også net vinfirmaer, og aldrig har vi oplevet problemer med leveringen. Jeg tror ikke at philipsonwine.com bliver det første sted vi bestiller fremover.
Opdatering 22.1: ja sagen udvikler sig. I dag blev vi ringet op fra Phillipson, som ville høre hvorfor vi ikke havde sat vinen ud til afhentning den 14.1 (altså den fejlleveret vin). Den var blevet afhentet den 9.1 så selvfølgelig havde der ikke stået noget vin til afhentning den 14.1, den var jo blevet afhentet ugen før.
Muligt at Philipsson havde fået den meddelse fra fragtmanden, men ærlig talt. Det hele virker totalt amatøragtigt og rodet. Jeg trækker simpelthen en stjerne fra de oprindelig 3, nu er vi nede på 2. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig at vi nogen sinde kommer til at handle der igen. Sikken en omgang rod ....

Per Storm found this review useful

Wednesday, February 5, 2014

Reply from Philipson Wine

Hej Lone,
tak for din bedømmelse.
Når vi læser din bedømmelse, er det beskrevet forløb bestemt ikke noget vi kan være stole af.
Kan du ikke sende mig, på mail, dit ordre eller fakturanummer, så skal jeg grave i forløbet, og komme tilbage til dig den vej?.

Mail: al@philipsonwine.com

Med venlig hilsen
Anders Skovbo
Philipson Wine ApS

SportZoo.dk

Min nye favorit sportbutik på nettet

Var på udkig efter nye fitness sko og havde fået anbefalet Adidas adipure trainer 360. Sportzoo var billigst og så fik jeg lige købt en ny t-shirt med. Alt til super gode priser.
Billig fragt med pakkeboks (så fik jeg prøvet det-NEMT) og hurtig levering.
Jeg er glad og køber der helt sikker igen.

Faber

Super kvalitet og service

Vi har flere Faber rullegardiner i vores hus. De er bare super flotte, flotte mønstre og super kvalitet. Desværre fik vi spildt noget på en af disse gardiner og jeg kunne simpelthen ikke finde det samme mønster nogle steder. Så jeg henvente mig direkte til Faber. Her blev jeg mødt at en yderst venlig og service mindet dame der gjorde alt for at se om de ikke skulle have netop dette rullegardin på lager. Efter lang tids søgen måtte hun desværre melde pas. Men dejligt at man prøvede at gøre så meget som muligt for at hjælpe os.

Headweb

Fin streaming

Begyndte at bruge headweb da vi kunne streame direkte til vores samsung tv. Det virker upåklageligt. Mange nye film hurtigt og gode tilbud hvis man er tilmeldt nyhedsbrevet.

Film2home

Fin streaming og gode tilbud hvis man er tilmeldt nyhedsbrevet

Vi har aldrig oplevet problemer med film2home. Vi har lejet en del film og har aldrig oplevet problemer. Mange gode tilbud, f.eks film en hel weekend til 1 kr pr stk, senest kunne man få dobbelt op på sine indbetalinger. Så vi har været godt tilfredse

Veromoda

God oplevelse

husk altid at få nyhedsbrevet, her kan der være info om gode rabatter.
bestilte tidligt mandag og fik leveret tirsdag. Alt som forventet og med en fin rabat på det meste. Herligt.

Elizachokolade

Uhm hvor lækkert

Dejligt hjemmelavet kvalitetschokolade fra Eliza. min mand var meget begejstret for den æske han fik ....han vil ikke dele ;-( God smager det nu

Tomtom

SUPER

Købte en tomtom gps da vi skulle på ferie i Frankring. Bortset fra et par udfald virkede gpsen helt upåklageligt, stort set alle hastighedsgrænser, fartkontroller mv var up to date. Efterfølgende har vi opdateret via vores tomtom.dk side og alt virker upåklageligt.
Jeg er en blevet en stor fan af Tomtom, efter at have svoret kun at ville bruge min mobil map app. Tom tom virker så meget bedre.

Plusbog.dk

Billige bøger? Måske!

Rigtig billige bøger og et godt udvalg. MEN portoen er meget høj de første 20 dage man er medlem. 39kr pr bog, dvs prisen på din bog stiger pludselig 40kr og så er de procent rabatter der angives på hjemmesiden meget misvisende. Efter 20 dage er portoen 19kr pr bog, stadg for høj. Saxo sender ALLE ens bøger for 30 kr, ved køb over 200kr koster det 20kr for forsendelsen og over 400kr er fragt gratis.
Så Plusbog henter noget af rabatprisen ind via portoen ingen tvivl om det, og så koster det omkring 70kr pr måned at være medlem (efter den første uge). Så hvor meget man egentlig spare kan være noget uoverskueligt og uigennemsigtigt, for hvad man troede var halv pris er bestemt ikke i nærheden af dette når alle gebyrene er lagt på.
Nu prøver jeg et medlemsskab og så må vi se hvor billigt det egentlig er, men jeg tror nu nok jeg ville foretrække en "bogklub" hvor den reelle pris på bogen var mere gennemsigtig. Jeg forstår slet ikke at der er behov for den form for markedsstrategi

Tuesday, December 10, 2013

Reply from Plusbog

Hej Lone - tak for din anmeldelse.
Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke parametre man vælger at arbejder med i sit koncept. Vi har valgt at give besparelser på op til 90% af den vejl. bogpris. Samtidig vil vi gerne belønne de medlemmer der er hos os i længere tid og derfor falder prisen på forsendelsen gradvist og som PLUS200 medlem betaler man kun kr. 9,- pr bog i fragt - også selv om man blot bestiller 1 bog af gangen. Den samlede rabat afhænger således af hvor mange bøger man køber og hvor længe man har været medlem.
Susanne, Plusbog

Trendsales

ALT for dårlig navigations muligheder og ALT for mange reklamer

Hold op hvor kan det være irriterende at bruge trendsales hjemmeside. Det vrimler med irriterende reklamer som man ikke bare sådan lige kan så lukket...
Det er så tydelig at det er en stor pengemaskine og det er også ok, hvis bare ikke det var så forstyrrende for navigationen på siden. Før man logger ind, får man lige en stor reklame smidt på skærmen, som man AKTIVT skal lukke. Disse popper igen op undervejs når man navigerer rundt på hjemmesiden. Noget andet er den meget dårlige opbygning af denne hjemmeside, intet er særlig logiskt. Og ALT annoncering ud over basis, koster rimelig med penge. Man kunne godt lære noget af dba.dk hvor priserne er mere rimelige. Her skal man betale for at være VIP brugere, at bruge trendsales handlen osv.......og især det med at man skal betale en del ekstra for TS handel, på dba har man paypal hvor man ikke betaler gebyr eller andet. Som sælger gider man da ikke sælge via denne, det koster lige pludselig ekstra at sælge hvis en køber ønsker denne handelsform, slet ikke en fordel for en som sælger.
Som køber kan det måske være en fordel, men man skal virkelig også betale for det, og de gange jeg har købt hvor vi har aftalt at jeg overfører penge til sælgers bankkonto har der ikke været skyggen af problemer. Det gælder i øvrigt også f.eks dba.dk.
Så mit råd til trendsales må være, at slække lidt på antal af reklamer, det kan ende med at man som bruger af sitet, simpelthen ikke gider bruge den og der sælges virkelig gode varer, brugt mærketøj. Og sidst nævnte er grunden til at vi lander på 2 stjerner, for selve hjemmesiden, priserne, reklamerne, navigationen er elendig og trækker rigtig meget ned. Der halter man virkelig bagud fra andre meget bruger venlige sites.
Prøv at lyt til jeres brugere, jeg kan se at flere er generet over den enorme mængde af reklamer. Jeg har endnu ikke klikket på nogle af disse, de er kun til gene.
Kommentar til louise fra trendsales:
Selvfølgelig har det intet med at min computer er forkert opsat....og jeg er ikke ny bruger, det er lidt let købt bare at fraskrive sig kritikken på sådan et løst grundlag og en antagelse af vi brugere ikke kan finde ud af at bruge jeres site ordentligt.
Tag dog den kritik til jer uden alle mulige forklaringer eller undskyldninger, der er jo en del der her har påpeget den enorme reklamemængde og dårlige navigation. Så det er ikke fordi vi bruger ikke kan finde ud af at bruge jeres site godt nok, vi er jo super brugere i brugen af nettet som handelsforum og Trendsales hjemmeside er en af de ringeste af dem jeg har handlet på...
Ellers er ideen med sitet super god....men man gider næste ikke gå der ind når man HELE tiden skal forstyrres af reklamer som man skal klikke aktivt på for at komme ind til ens egen bruger flade....

Cecilie Lowand Britt K Frandsen found this review useful

Friday, December 6, 2013

Reply from Trendsales

Hej Lone

Tak for din anmeldelse - omend vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med Trendsales.

Vi er klar over, at reklamerne kan være irriterende, når man navigerer rundt på sitet. Det er naturligvis ikke hensigten, at det skal være til gene. Bannerannoncering er dog én af de måder, vi har valgt at financiere Trendsales på for at holde priserne for vores brugeres så lave som muligt. Når det er sagt, så vil vi selvfølgelig tage din kritik til efterretning. Herudover kan det også være, at din computer er sat forkert op, så du kan opleve at få flere pop-up reklamer, end det er tiltænkt. Her må du meget gerne rette henvendelse til vores support, så vi kan hjælpe dig, hvis det viser sig at være problemet.

Vi er samtidigt også kede af at høre, at du finder Trendsales uoverskueligt. Vi er klar over, at sitet kan være svært at finde rundt på – især som ny bruger - og vi tager meget gerne imod feedback til eventuelle forbedringer, da vi naturligvis ønsker, at Trendsales er brugervenligt og overskueligt for vores brugere. Du er også meget velkommen til at kontakte os via supporten, hvis du har tvivlsspørgsmål til brugen af sitet, eller der er andet, der driller.

Vi vil gerne slå fast, at det er helt op til en selv, om man ønsker at benytte Trendsales gratis, eller om man har lyst til at være VIP-bruger, indgå handler via TrendsalesHandel eller bruge penge på at fremhæve ens annoncer. Med hensyn til TrendsalesHandel, så er det helt korrekt, at der tages et handelsgebyr i disse handler på henholdsvis 4-5 % for sælgere og 2 % for købere. Gebyret indebærer, at man som bruger er dækket af Trendsales Køberbeskyttelse. Modsat andre handelssites kan Trendsales gå ind og dække et eventuelt økonomisk tab ved en mislykket handel. Ønsker man ikke denne beskyttelse, er man altid velkommen til at benytte sig af bankoverførsel, MobilePay eller at mødes og handle.

Vi håber, at du trods alt kan se bort fra reklamer, navigeringsproblemer og handelsgebyrer og få glæde af det Trendsales og de muligheder for køb og salg, som vi som handelsplatform tilbyder.

Med venlig hilsen
Louise, Trendsales Support

Atlasbiograferne

Det er virkelig en fornøjelse

Utrolig venlig betjening alle steder i biografen, super lydsystem og rigtig gode siddepladser. Det er virkelig en fornøjelse at komme der. Eneste anke er at billetterne ofte er dyre end dem inde i København. Hvorfor?

Farmaline

Mærke kosmetik til billligere priser

Jeg fandt ved et tilfælde dette online belgiske firma og er meget begejstret. Bestilte Daphine natcrem der koster 600kr hos min kosmetolog. Men her på sitet kostede den samme 400kr. Det var en dejlig besparelse. bestilte desuden andre produkter der også var noget billigere end i DK. Her handler jeg helt sikkert igen

Sport Tiedje

Super hurtig levering og billige priser

Bestilte en vægt/kropsanalysator efter at have læst gode anmeldelser om netop denne model. Den kostede mellem 1200-1500kr andre steder, men her fik jeg den samme for 500kr. Levering dagen efter. Det er virkelig hurtigt for et tysk firma. Der må være et lager i DK

kaufmann.dk

fin butik

Bestilte julegave til min mand og stødte på kaufmanns hjemmeside, men et godt udvalg i outlet mærkevare. Det blev til en Hugo Boss skjorte på tilbud og den blev leveret hurtigt og i fin gaveindpakning. rigtig dejligt.
De fysiske butikker har vi brugt flere gange, de har også godt udvalg og gode tilbud. Servicen i Rødovre afdelingen er også rigtig fin.

dk.bestseller.com

fin handel

Rigtig god oplevelse, får nyhedsbrev med gode tilbud. Bestiller på hjemmesiden og får hurtig leveret varene. Det bliver ikke sidste gang vi handler der.

Bladkiosken.dk

dejligt at kunne bestille de fleste blade et sted

Vi i familien har bestilt blade gennem bladkiosken flere gange, eller rettere abonnement. Siden er nem at navigerer på og alle tilbud beskrevet fint. Så vi kommer helt sikker til at bruge siden igen, det er bare nemmere at bestille der en via bladende hjemmesider. Så vi er altså fint tilfredse

Mon Amour

Lækker mad, ikke særlige service minded ejer

Dejligt mad, super steak til mig og rødtunge til min mand. Desserterne var også gode. MEN betjeningen er ganske ringe, især er ejerne af stedet var uhyre nonchalant og små arrogant. Vi får bestiller en cremant, som er en hvid boble vin. Får serveret en flad rose. Vi klager over den flade rose, men når slet ikke at fortælle at ikke nok med den er flad, det er heller ikke det vi bestilte. Væk var ejeren...og står 2-3 minutter efter med 2 nye glas, nu med bobler, men stadig den forkerte, nemlig rose. Men ok, vi gider ikke klage, så vi drikker rosevinen, som smager fint.
Men at beklage at vi fik en flad rose syntes ikke at være en mulighed?
ejeren har det med at skælde sit personale ud, vi kan nok fransk til forstå når der er noget han ikke syntes er ok, ikke særlig behageligt at høre på. Og det hele går lidt hurtigt og hektiskt, selvom om kun halvdelen af restauranten er besat. Taler ejerne ikke i telefon med kunder, er han på nettet. Besynderlig at man sidder og surfer på nettet midt i restauranten?
De andre tjenere er nu ganske venlige og maden smager som sagt rigtig godt, men ejerens opførsel er altså under al kritik og jeg er ikke sikker på at vi gider besøge stedet igen. der er mange andre franske bistro hvor priserne er de samme og maden også rigtig god.

Pilgrim

Super service

Jamen, det er bare dejligt at handle i butikken på Fisketorvet. Altid god betjening og hjælp og ofte gode tilbud. Handler der ofte og gerne

Companys

Flot kvalitets tøj

Butik Fisketorvet.
Glædelig overrasket over flot butik med lækkert tøj og netop fortiden -30% på alt. Herligt, bliver ikke bedre. Fik købt inwear og Parttwo tøj, super flot og så med rabat. Tak for det. Fin betjening. Kommer helt sikkert igen

DR

kvalitets programmer

DR er den eneste danske kanal med kvalitetsprogrammer og meget af det. Rejseholdet, forbrydelsen, broen osv. Ingen anden kanal kan lave så godt tv som DR. Seriøs og normalt veldokumenteret dokumentar programmer og DR2 har en onsdag med nye engelske krimiserier. Lige noget for mig.
Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med kanaler med ordentlig tv med mening. Ikke en masse dårlige amerikanske masseproduceret serier, vil man se dem er der jo en masse andre kanaler der viser disse i døgndrift.

Martin Olsen found this review useful

SOLO.dk

Hurtig levering og fin hjemmeside

Husk at tilmeldt dig nyhedsbrev og klub, så modtager du mails med gode tilbud. I sidste uge var der 25 % på alt. En dag. Så der fik jeg bestilt en del.
Hurtig levering og alt tøj passede fint. Og til en super pris. Hvis tøjet ikke passer kan man bytte det i solo´s fysiske butikker. Det er en super god ting.
Så jeg er glad og bestiller gerne igen.

designersmarket online

super lækkert tøj

rigtig meget spændende tøj, både i de fysiske butikker med også online. Har kun købt i Valby afdelingen, fin betjening og hjælp. Samme gælder Rødovre afdelingen hvor jeg dog kun har kigget å udvalget, ikke købt......endnu ;-)

Curavendi

Super nemt og hurtigt, samt billige kosmetisk produkter

Købte 2 Darphine cremer med stor rabat iforhold til DK priser, dejligt. Nem bestilling og meget hurtig levering. Her handler jeg helt sikker igen

Smykker.dk

Fin hjemmeside og hurtig levering

Eneste problem var at jeg skulle taste dankort oplysninger ind, selvom jeg betalte med dankort og selve betalings beløbet var 0kr.
Sendte en mail og fik hurtig svar, bestillingen var dog godkendt selvom jeg ikke helt gennemførte den. Men alt fint, og flotte øreringe modtaget i dag.

Lones profile

profile image of Lone
Lone
Reviewer
Female, 1964
sjælland, Denmark

About

Bor på Sjælland. Handler meget og gerne på nettet, heller det end at spilde tiden i en fysisk butik. Er en kritisk forbruger.
Køber f.eks elektronik, planter, dvd, rejser,tøj, brugskunstfødevare ja i princippet alt.
Har købt varer i utrolig mange netbutikker, primært i Danmark men også i England og Tyskland. Har faktisk ikke oplevet noget snyd ved nethandel. Servicen og produktkvaliteten af det man køber kan dog være meget varierende. Men langt de fleste oplevelser er positive