martins profile

Reviews (5)

Elmolight

This review has been reported to customer service by the company for missing proof of purchase.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Danske Bank

Farvel og nej tak

Er så træt af i skal tjene penge på ALT, det kan fandme ikke passe at jeg ikke kan modtage et plastikkort uden at skulle betale 150kr for det, det er latterligt! Især når jeg til hverdag arbejder med sådan nogle services selv og ved hvor billigt i kan lave et skide mastercard..

Så nu har jeg fået et skide godt tilbud fra Nordea med gratis kort, gratis konto, PLUS jeg faktisk får en rente som er over 0,00000001%..

TSK found this review useful

fakta A/S

Dårlig service og svingende åbningstider

Hej Fakta. Jeg har nu TO gange skulle bruge dagligvare uden for normale åbningstider, og har derfor valgt jer da i har kampanger kørende omkring jeres "sene" åbningstider. Problemet er bare at jeg har gået den lange gåtur hjemmefra ned til vores nye Fakta i Brøndby Øster på Nygårds Plads kl 20.30, og måtte vende skuffet om fordi der var slukket og lukket.

Kunne forstå hvis det kun havde sket en enkelt gang pga. manglende personale eller lign. men det er altså sket to gange inden for en måned!

Man kan da i det mindste sætte en seddel op. Men istedet bliver man mødt af et provokerende skilt hvor der står: "Åbent Alle Dage Kl. 8-21" og en lukket dør.

Første gang skete mellem jul og nytår, hvor de havde specielle åbningstider med et skilt uden for forretningen, hvor der med store tydelige bokstaver stod at de burde have åbent, men alligevel stod vi tre kunder og var dybt skuffede over at der var lukket.

Anden gang var idag, og der var jeg derover kl. 20.35.

Jeg måtte derfor begge gange tage hjem og hente bilen for at tage i Døgn Netto.

Der er mere...

Ja og når man så endelig kommer ind af døren, så bliver man mødt af teenagere der "hænger ud" ved kasseapparaterne og snakker om hvad de skal have at drikke næste weekend. Istedet for at aflaste deres medarbejdere for de 15 mennesker der står i kø og ikke kan klare deres indkøb inden for de "5 minutter".

Er så træt af at gå i Fakta at jeg hellere bruger benzin på at køre 5 km længere væk til en Netto som sjovt nok har hvad man skal bruge til den samme pris.

Med venlig hilsen

Tidligere bruger af Nygårds Plads' Fakta.
Martin G. Hansen
Brøndby Øster

Cirque Bredbånd A/S

Fra useriøst til professionelt!

Har lige slette min gamle anmeldelse herinde fra, har måtte skifte mening om Cirque.dk pga én person. Hans navn er Lasse, hold kæft en god support jeg fik af ham! Det helt vildt, altså.. Jeg ringer til ham for at brokke mig over mit net er nede igen og at jeg har haft dette problem i LANG tid..
Allerede der får han mig helt ned på jorden og snakker virkelig serviceminded, han hører på hvad jeg har at sige og det lader faktisk til at han er interesseret i mine oplysninger og oplevelser til brug i en fejlsøgning! Hold da op :-O Det er altså hvad jeg kalder god support.

Nå men kundesnak er en ting, handling er noget andet..

Han siger så at jeg har et valg af to ting:
En ting er at de sender en tekniker efter påske for at give mig en ny netværksadgang som muligvis ville hjælpe mig.
En anden ting kunne være at han banker sin kollega op som har fri og lokker ham til at lave en fix hurtig løsning og vi så tester på det igennem dagen.

Han får til stort held sin GODE kollega til at arbejde i sin påske for at hjælpe mig og Lasse med en fejlsøgning! --> Mange tak til dig, uanset hvem du er :)

Jeg tester derefter netværket i 5 timer og alle de problemer og skavanker jeg har haft med mit netværk er nu ophørt! Alle mine forbindelser kører med 0% tab og min svar tid er halveret. HELT FANTASTISK :D

Så mange gange tak fra en meget tilfreds kunde!

Alexander Johansen found this review useful

Edbpriser

Super hjemmeside!

Tak for mange gode år :D

Jeres hjemmeside har sparet mig for RIGTIG mange penge.

martins profile

profile image of martin
martin
Reviewer
Male, 1987
2660, Denmark

About

24 årig kritisk mand fra Brøndby