PiaKbhs profile

Reviews (43)

Eovendo

Der er jo ingen som tvinger os til at tilmelde os Eovendo...

...men som andre her på siden, synes jeg at 25 øre er alt for lidt. De første 10 kr. går jo til velgørenhed, som jeg synes er i orden. Så der går jo noget tid, før der kommer penge på kontoen, når der kun er mellem 1 og 3 reklamer i blokkene.
Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på, hvad vores anmeldelser af reklamer, kan sælges for i den anden ende til Eovendo's kunder. Det er bestemt ikke småpenge!
Men som tidligere nævnt, er der jo ingen som tvinger os til at tilmelde os.

Prispresseren

Super...

...hurtig ekspedition, fra bestilling til modtagelse!

rexmary.dk

Super!

Hurtig levering!

Supergodt!

Wajketrading

Supergodt varesortiment

Jeg har handlet et par gange hos Wajketrading.dk og er meget tilfreds med butikken.

Ved min første bestilling tog det ca. en uge inden modtagelse af varen pga. PostDanmark, men mailkorrespondancen i den forbindelse var yderst tilfredsstillende!

Der var til gengæld ingen problemer med den anden forsendelse, som nåede hurtigt frem.

Kan virkelig anbefales! :)

Oister

Super dataforbindelse

Da jeg er en flittig databruger på mobilen er Oister helt klart det bedste, jeg har haft hidtil. Det eneste selskab, hvor jeg har oplevet 3G dækning HELE TIDEN!

Jeg har haft Oister i ca. en måned og kan helt klart mærke en kolossal forskel på netforbindelsen i forhold til f.eks. TDC og Telia. (Telenor har dårlig dækning i mit område)

Oister er også billigere, sammenlignet med andre teleselskaber, så jeg er bestemt kommet for at blive. :)

Lovebras

Superbilligt undertøj...

Jeg købte en bh hos lovebras.com og sparede over 200,- dkr.! Jeg har tidligere købt samme mærke i en dansk netbutik, så jeg kendte pasformen på forhånd.
Jeg modtog varen ca. 4 dage efter bestillingen - selvom den kom fra England.
Det er ikke sidste gang, jeg har handlet der.

Superbilligt, hurtig ekspedition og hurtig modtagelse!

MovieZoo.dk

Hurtig levering... begge gange

Jeg har handlet et par gange hos Moviezoo og har modtaget mine varer hurtigt efter bestillingen.

Jeg er yderst tilfreds og kan kun anbefale dem. :)

Callme

Jeg har haft adskillige mobilabonnementer hos Call Me...

...de sidste par år eller mere og har stadig mobilabonnement hos dem. Jeg har kun godt at sige om selskabet. Jeg har flere gange kontaktet Call Me pr. mail, som regel i forbindelse med opsigelse af abonnement (efter 6 mdr.s binding), og jeg har ALDRIG haft nogle problemer. Man kunne jo godt forestille sig at et teleselskab er ligeglade, når man opsiger abonnementet hos dem - men ikke hos Call Me!!
Jeg er altid blevet kontaktet af Call Me indenfor ca. 3 dage, når jeg sendte en mail.

Så jeg er stadig tilfreds med selskabet - og ikke mindst deres overskuelige produkter. :)

YouSee

Kører bare derudaf...

Vi har haft YouSee i flere år - TDC Kabel-tv som det hed i starten - og har ikke haft nogle problemer og er meget tilfredse.

I 2004 fik vi så internet herhjemme og det har også fungeret upåklageligt. Vi har ca. 3 gange på de 6 år haft kontakt med deres support-afdeling i anledning af, at vi ikke havde nogen netforbindelse. Vi kom hurtigt igennem og medarbejderne fandt hurtigt en løsning på vores problemer. Hver gang er der højst gået 10-15 minutter, og så var vi på nettet igen.

Rigtig godt!

Yves Rocher

Rigtig gode produkter som er billige

Jeg har været kunde hos Yves Rocher siden 1992, og har altid været meget tilfreds med deres produkter, som jeg synes både er gode og billige.
Jeg har gennem årene modtaget mange ekstra gratis produkter i normale størrelser (ikke små prøve-størrelser).
Der er en enkelt ting jeg kunne tænke mig der var anderledes: At jeg kunne få pakker leveret til Døgnposten, men den mulighed er der desværre ikke mere hos Yves Rocher.

Men alt i alt er jeg godt tilfreds med Yves Rocher og vil helt klart fortsætte med at handle der.

YouSee

Ringe datadækning - men god kundeservice

Jeg bruger en del mobildata og tilmeldte mig Onfone pga. Data-Trappen som lyder som et supergodt produkt.

Men ak - datadækningen i mit område er desværre dårlig, når man som Onfone bruger Telenor's net. Det fik jeg desværre ikke lige undersøgt inden tilmeldelsen.
Jeg har haft samme negative oplevelse med BiBoB som også bruger Telenor's net.
Dækningen er jo ikke lige noget man tænker nærmere over, når man som jeg bor i København.
Så jeg har skiftet til et selskab, som bruger TDC's net, og jeg har ikke haft nogen problemer med mobildata siden.

Med hensyn til Onfone's kundeservice, som der åbenbart er en del anmeldere her der er utilfredse med, har jeg haft en rigtig god oplevelse med en kompetent medarbejder - og der var ingen ventetid.

Men jeg kan kun give 3 stjerner pga. den ringe data-dækning.

TDC A/S

TDC's Udvidede Selvbetjening

Jeg har været mobilkunde hos TDC i to måneder, og har forgæves forsøgt at oprette mig på deres Udvidede Selvbetjening. Det fremgår af deres hjemmeside at de åbenbart har nogle problemer, men iflg. hjemmesiden skulle man kunne oprette sig som ny bruger på den Udvidede Selvbetjening.
Det kan bare ikke lade sig gøre, for når jeg forsøger, får jeg en meddelelse: "abonnementsformen har ikke adgang", men med mit abonnement (TDC Mobil MixMedia) skal det kunne lade sig gøre.
Jeg har flere gange om ugen i to måneder forsøgt at oprette mig, uden held.
Jeg har kontaktet TDC to gange telefonisk, for at forhøre mig om, hvornår problemet med oprettelsen til den Udvidede Selvbetjening ville blive løst, og det lød ikke som om, at de i kundeservice var klar over, at der var nogen problemer. Jeg blev bare lynhurtigt dirigeret videre fra deres kundeservice til en anden afdeling, hvor medarbejderen venligt fortalte mig at de ikke havde noget at gøre med mobilkunder. Det var hovedsagelig fastnetkunder der var deres område. Medarbejderen kunne iøvrigt oplyse mig om, at jeg ikke var den eneste der havde haft problemer med Udvidet Selvbetjening. Men derudover vidste hun ikke rigtig, hvem jeg så skulle tale med.
Men at jeg ved begge henvendelser bliver stillet videre til forkerte afdelinger i TDC er imponerende. Jeg kan vel ikke være et enkeltstående tilfælde. Dygtig kundeservice!! :(
Men der er jo noget der hedder "alle gode gange 3" så jeg har måske held næste gang, jeg ringer til dem, ellers er det farvel TDC, for nu orker jeg ikke at vente længere.

Det omtalte problem kunne måske løses, hvis man ikke skulle oprette sig to gange hos TDC. Først med brugernavn/adgangskode samt andre oplysninger og bagefter på Udvidet Selvbetjening for at få adgang til at kunne få udspecificeret sit forbrug. Det virker lidt tungt på mig. Det kunne f.eks foregå på den måde, at man indtastede sit telefonnummer hos TDC og så modtog en adgangskode via SMS - og intet andet. Det var måske noget TDC kunne overveje i fremtiden.
Hos andre udbydere opretter man sig bare med brugernavn/adgangskode og så har man adgang til de forskellige services.

Det ville iøvrigt være rart, hvis TDC kontaktede mig ang. denne anmeldelse, så jeg kunne få et svar, jeg kunne bruge til noget.


5/11-10.

Jeg havde efterfølgende kontakt med Thomas Wandahl, TDC, pr. mail d. 15/9-10, som bekræftede fejlen på den Udvidede Selvbetjening. TDC ville vende tilbage til mig, når problemet var løst.
Jeg har bare ikke hørt mere siden og den Udvidede Selvbetjening virker stadig ikke. Min tålmodighed er sluppet op (derfor kun én stjerne nu) og jeg har opsagt mit abonnement hos TDC.

25/11-10

Jeg blev kontaktet af Thomas Wandahl, TDC, i sidste uge pr. mail, hvor jeg fik oplyst at problemet med den Udvidede Selvbetjening skulle være løst. Jeg svarede, at jeg nu havde opsagt mit abonnement. Men man kan STADIG ikke oprette sig på den Udvidede Selvbetjening. (Har tjekket dags dato, da mit abonnement ikke er udløbet endnu).

Så det må komme fremtidige TDC-kunder tilgode, når/hvis problemet bliver løst.

Christina Skytte found this review useful

Tuesday, September 14, 2010

Reply from TDC A/S

Hej PiaKbh,

For at kunne hjælpe dig, kræver det, at jeg får flere oplysninger fra dig.

Hvis du sender mig dit mobilnummer til thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så skal jeg gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe dig med adgang til den Udvidede Selvbetjening.


Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef i TDC

Bibob.dk

Ringe data-dækning - desværre :(

Jeg er en flittig bruger af data på mobilen og valgte BiBoB pga. fri data indtil november. Jeg syntes at både deres priser på data og de øvrige produkter passede godt til mig.
Men jeg har adskillige problemer med at kunne bruge data, som er det jeg bruger mest på min mobil. (HTC Desire) Det skyldes åbenbart at Telenor har ringe dækning, hvor jeg bor - selvom jeg bor midt i København?! Jeg vidste ikke at BiBoB brugte Telenor's net, så havde jeg ikke valgt selskabet, da jeg tidligere har været Telenor kunde og havde de samme problemer. Det fik jeg desværre ikke lige undersøgt inden jeg tilmeldte mig BiBoB.
Når jeg skal downloade ting på nettet fra mobilen bryder det hele sammen pga. den manglende data-dækning. Jeg oplever også en utrolig lang ventetid på de ting jeg søger på - selvfølgelig også pga. den manglende dækning. Det bliver temmelig irriterende i længden, når man ikke kan bruge data, når man har behov for det.
Jeg vil lige tilføje, at jeg også tidligere har været Onfone kunde. Der havde jeg de samme problemer, da de også bruger Telenor's net.

Så jeg har valgt et nyt selskab som bruger TDC's net. Der har jeg ikke haft nogen problemer med data-dækningen, ihvertfald ikke i de 3 uger jeg har været kunde der.

Desværre BiBoB - I virker ellers som et ok selskab, men den manglende data-dækning kan jeg ikke leve med - derfor kun de 2 stjerner.

Fullrate A/S

...er ny kunde...

...men M1 virker som et godt selskab.
Jeg er indtil videre godt tilfreds.

Da jeg bruger en del data, og af den grund har Mobil-Data abonnement hos M1, synes jeg, at det er super at ens dataforbrug fremgår tydeligt, når man logger på.
Det har jeg ikke set hos andre udbydere.

--- OPFØLGNING ---

Jeg er stadig meget tilfreds med M1 og har flyttet mit nummer fra Telenor til M1 d. 22/11. Jeg skulle lige prøve M1, før jeg valgte at flytte mit nummer. Alt er forløbet gnidningsløst! :)

Mads found this review useful

Dustinhome

Super

Har handlet hos dem nogle gange.

Hurtig ekspedition.

Kan kun anbefales fra mig.

Dvd Shop

...har tidligere anmeldt DVD-Shop her - bestemt ikke til deres fordel...

Jeg har bedt DVD-Shop om at få fjernet mit navn hos dem i januar 2010, da mit navn fremkommer hos dem, når jeg googler det. Det finder jeg bestemt ikke rimeligt, da man i andre netbutikker godt kan anmelde deres butik uden at havne på nettet af den grund. Det skal lige siges at det på det tidspunkt var en positiv anmeldelse. Det var måske fordi det var mit første køb hos DVD-Shop at det forløb gnidningsløst, men efterfølgende køb har været under al kritik!
Jeg er enig i de andre anmeldelser, som passer nøjagtigt med min oplevelse af DVD-Shop.
Hvis vi dog bare tjekkede Trustpilot hyppigere inden vi foretog indkøb på nettet, så kunne vi undgå mange ærgelser.

HM

Tilfreds med netbutikken og varerne, men...

...jeg kunne godt tænke mig en hurtigere leveringstid - der kan gå op til en måned inden modtagelse! Det er ikke i orden!
Jeg har bestilt en jakke som iflg. H&M ville blive leveret i uge 44.
Tjekkede så min konto hos dem i sidste uge og kunne så konstatere at beløbet var blevet slettet fra ordren. Hvorfor bliver man ikke kontaktet af dem, når det sker?
Jeg bestilte så jakken igen og kunne så til min overraskelse konstatere at levering først ville ske i uge 46?! Så annullerede jeg min ordre hos dem.
Det ville have været en ordre som jeg først ville få over en måned efter at jeg bestilte den.
Det vil jeg simpelthen ikke vente på!
Så jeg har bestilt en jakke, til samme pris som hos H&M, fra en anden netbutik som blev leveret to dage efter - sådan!
Dette er ingen kritik af varesortimentet i netbutikken - det er glimrende og de varer jeg har modtaget tidligere er jeg yderst tilfreds med, men leveringstiden er ALT FOR LANG - derfor kun 3 stjerner fra mig. :(

Womanscare

God service og hurtig levering

Jeg har bestilt varer et par gange i butikken og har været yderst tilfreds begge gange.
Kan bestemt anbefales.

Ellos

Tilfreds kunde :)

Jeg kan se ud fra flere anmeldelser, at der er mange som er utilfredse med Ellos, men jeg har til gengæld gode erfaringer med dem - både med hensyn til levering og kundeservice - synes det var super!
Jeg har en enkelt gang modtaget en anden vare end jeg havde bestilt, men jeg kunne godt bruge den alligevel.
Til gengæld synes jeg at deres hjemmeside er "tung" og ikke særlig brugervenlig i forhold til andre hjemmesider som jeg jævnlig besøger - men alt i alt er jeg en tilfreds kunde.

Skiftselv

Endnu en kunde melder sig i rækken af tilfredse brugere...

God overskuelig site - god kundeservice med information om afsendelse og forventet modtagelse af varer, som bare fungerede optimalt - kan virkelig anbefales andre! :)

Hosjytte

Super butik med godt tøj og hurtig levering.

Har købt næsten alt mit tøj her.
God site med mål så man kan få den rigtige størrelse.
Kan anbefales!

Rasmus Grønbæk found this review useful

FNB

Rigtig god net-butik med frisørartikler - hurtig levering!

Jeg har handlet i net-butikken flere gange og er meget tilfreds, men det kræver at man har kendskab til frisørprodukter, for at kunne anvende dem. Er selv tidl. frisør så det er bare super at jeg kan købe f.eks hårfarver her, som er mere holdbare end dem der ellers er i de fysiske butikker.

Seiltoy

Super norsk net-butik...

som bl.a sælger regntøj som jeg købte.
Jeg har handlet der et par gange med stor succes.
Fin service med information om når pakken er sendt.
Hurtig levering selvom pakken kommer fra Norge. (Der gik et par dage)
Kan varmt anbefales andre!

Matas Webshop / www.matas.dk

Glimrende med en web-shop fra Matas, men...

produkter som ikke kan bestilles via web-shoppen, skal ikke vises online.
Det er første gang at jeg har set en web-shop hvor der vises produkter som man ikke kan købe.
Hvad mon meningen er med det?!

PiaKbh found this review useful

ParfumeShop.DK

Glimrende butik, hurtig levering :)

Har købt en del hos Parfumeshop er har været tilfreds hver gang.
Kan anbefales!

www.ordbogen.com

Super site :)

Bruger tit Ordbogen.com - er bare alletiders.
Kan anbefales!

LACE Lingeri

God butik, lækre varer

Har købt i butikken nogle gange og var meget tilfreds.
Varer i god kvalitet - kan anbefales!

FashionShopping

God butik, god service :)

Har købt nogle gange i butikken. Godt udvalg og god kvalitet.
Kan anbefales!

Izabelcamille

God butik, god service, hurtig levering :)

Har handlet i butikken nogle gange og har modtaget varerne efter et par dage.
God anvisning om pleje af smykker medfølger.
Kan anbefales!

Feelunique

God butik, god service, hurtig levering :)

Jeg har købt flere gange hos feelunique.com, senest i april 2009 og jeg er ikke blevet opkrævet et told-gebyr!
God butik med billige produkter og frem for alt GRATIS LEVERING.
Jeg købte en ansigtscreme hos dem som var 150,- kr. billigere end i Matas og de havde den endda på tilbud.
Det er bare i orden!

Edith & Ella

God service, god butik, hurtig levering :)

Jeg bestilte en lækker taske (som alle har beundret) og fik leveret den ret hurtigt.
Kan anbefales!

PiaKbhand Sascha Bruun Olsen found this review useful

Cdwow

Har kun gode erfaringer med denne butik... Mine bestillinger var afsendt fra Surrey, England. Ikke fra Hong Kong!

Har handlet flere gange i butikken til langt lavere priser end andre steder. Et enkelt minus er at coverne indimellem er revnede både på CDere og DVDere.
Har modtaget bestillingerne efter 3-4 dage.
Har købt make-up gennem CD-WOW som var meget billigere.
Har også haft kontakt til dem via mail og de var yderst hjælpsomme - der sad sgu også nogen i kundeservice 1. juledag - det var noget af en overraskelse!!
Det er bare i orden :)

Cdon

God butik, god service, hurtig levering

Har handlet i butikken flere gange uden nogle problemer.

BeautyBay.com

Rigtig god butik - kan anbefales! :)

Har kun haft gode oplevelser med denne butik.

www.butik21.com

God svensk butik, god service, hurtig levering :)

Har handlet i butikken et par gange og gør det gerne igen.

Hqhair

God service, gode produkter, hurtig levering :)

Har handlet flere gange i butikken og har fået produkterne leveret i løbet af 3-4 dage, selvom de kommer fra England.
Har købt produkter som ikke kan købes i Danmark eller som er dyrere i butikkerne herhjemme.

Faithjewellery

ADVARSEL! Handl ikke i denne engelske smykkebutik! :(

Har bestilt et smykke d. 19/5-09. Beløbet blev trukket 26/5-09 på min konto men pakken dukkede aldrig op.
Sendte en mail 19/6-09 for at høre hvornår pakken var sendt, men mailen blev bare slettet uden at blive læst!! Gad vide om pakken nogensinde er blevet sendt?!
Sendte så igen en mail 22/6-09 for at få oplyst et pakkenummer så jeg af den vej kunne opspore pakken. Har ikke fået noget svar endnu - 8/8-09. Det er åbenbart spild af tid at kontakte dem, man får absolut ingen tilbagemelding! Jeg har også forsøgt at slette mine kundeoplysninger - det kan IKKE lade sig gøre?!
Jeg har handlet flere gange i både engelske og amerikanske net-butikker med stor succes og god service - DET HØRER DENNE BUTIK BESTEMT IKKE IND UNDER!! :(

PiaKbh found this review useful

Elgiganten.dk

Glimrende net-butik, hurtig levering, har handlet der 2 gange :)

Købte mobiltelefoner som var billigere hos Elgiganten end andre net-butikker.
Begge leveringer skete hurtigt, og jeg er meget tilfreds med mine køb!

PiaKbhs profile

profile image of PiaKbh
PiaKbh
Reviewer
Female
Denmark

About