Arend Schots profile

Reviews (4)

Bax-shop.nl

Snelle levering en alles netjes verzorgd!

Ik heb nu al een aantal keer besteld bij Bax-shop.nl, soms was het pakket er eerder dan de rekening/verzendbevestiging, dit ligt natuurlijk ook aan PostNL.
De service is snel en correct en waar heb je een zichttermijn van 60 dagen?
Kortom... helemaal top!

De VakantieDiscounter

Niet altijd alle kosten vermeld

Let op soms worden er nog extra toeslagen berekend voor weekend of andere toeslagen.
Verder was de informatie w.b.t. de bijzonderheden van het hotel niet correct!

Tuesday, March 4, 2014

Reply from De VakantieDiscounter

Geachte heer Schot,

Dank voor uw nuttige review. Erg vervelend dat u last heeft gehad van het issue met extra toeslagen en de prijssprong die u daarbij ziet voor boeking. Deze komt voor bij een, gelukkig beperkt, aantal prijzen. De werkelijke prijs is daardoor wel zichtbaar voor boeken, maar zeker te laat in het proces waardoor het lijkt alsof we bepaalde toeslagen voor ons houden en niet meteen inzichtelijk maken. We hechten er waarde aan om prijzen zo snel als mogelijk duidelijk te tonen en nemen de stappen om dit euvel van de site te krijgen aangezien dit voor u, net als voor ons en een aantal andere klanten, als zeer onprettig ervaren wordt. Het blijkt helaas niet zo eenvoudig op te lossen als we hadden gehoopt, dus dat duurt langer dan gedacht.

De bijzonderheden van uw geboekte accommodatie hebben we nagekeken. Wij besteden veel aandacht aan het correct publiceren van deze gegevens, maar bij dit hotel hebben we aanpassingen gemaakt naar aanleiding van uw feedback. Erg bedankt voor het melden hiervan waardoor nu betere informatie op de site staat voor dit hotel voor de volgende bezoeker.

Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, of een bericht willen ontvangen wanneer we het issue met de prijsspong hebben opgelost, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of via klantenservice@vakantiediscounter.nl.

Dank voor uw boeking en wij streven ernaar u bij een mogelijk volgende keer beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice dé VakantieDiscounter

Mytrendyphone

Late bezorging, wel goed contact!

Helaas was mijn pakkeetje een week onderweg omdat het met de gewone post was meegegaan... toch werd het met de pakketpost bezorgd.
Het heeft een week vertraging opgelopen, hoe dat kan geen idee, verder was het contact met Mytrendphone wel goed en netjes.

Monday, May 28, 2012

Reply from MyTrendyPhone.nl

Geachte,

Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Het spijt ons zeer voor het ongemak en voor de vertraging.

Aangezien u PostNL hebt gekozen was dat de reden dat u die bestelling paar dagen later ontvangen hebt. Wij hebben geen gegarandeerde levertijd voor verzenden met PostNL. Het hangt van het postkantoor af wanneer precies die bestelling op uw adres zal aankomen. En soms komt er tot de vertraging.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw begrip.

Carclean.nl

Top!

Top service alles wordt snel en correct geleverd en ik heb tot nu toe 3x besteld en altijd zit er 1 of meer verassingen in de doos!
Altijd handig een extra poets doek of een schoonmaakmiddel voor het interieur ofzo.

Top dus!

Arend Schots profile

profile image of Arend Schot
Arend Schot
Reviewer
Male, 1983
Lelystad, Netherlands

About