Steffen Nørgaard Andersens profile

Reviews (5)

WebHosting A/S

Super support og hurtig opdatering

Jeg ved ikke selv meget om databaser og ftp-servere, hvorfor jeg skrev til webhosting.dk's support. Kun få minutter efter min henvendelse fik jeg både elektronisk og telefonisk tilbagemelding med forklaring og løsning på alle mine udfordringer. Thumbs up herfra, det kan klart anbefales for alle typer kunder!

One.com

Nemt at komme igang med, svært at komme videre med

Det er nemt og hurtigt og blive kunde hos One.com, men når man er oprettet er det som om det ene problem efter det andet begynder at melde sig og så er de ikke særlig fleksible mht. udvidelser mm.

Thursday, March 8, 2012

Reply from One.com

Hej Steffen.

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre du kom nemt i gang med at oprette hjemmeside hos os. Har du kontaktet os på supporten, i forhold til de problemer du oplever? Jeg er sikker på vi også kan hjælpe dig til at komme videre, så du ikke føler at dette skal være så svært.

Jeg har mulighed for at hjælpe dig med ethvert spørgsmål du skulle have og kigger meget gerne på det med det samme hvis du kan sende mig en mail med nærmere beskrivelse til service@one.com

MVH Tim / One.com

Skat

Det er blevet bedre

Det er blevet bedre, men der er stadig lang vej, før Skat får 5 stjerne af mig.

Just-Eat.dk Aps

Er der altid

Er der altid når man ligger syg i sin sofa eller af anden grund ikke kan komme ud af døren - Nemt at finde ud af, men en anelse forældet i brugeroplevelsen (derfor kun 4 stjerner)

Inzeit

Danmarks bedste arbejdsplads

Som art director i Inzeit, kan jeg varmt stå inde for virksomheden og hele dets foretagende - Vi har et samarbejde der er sjældent set og vi formår at blive ved med at forbløffe og imponere vores kunder - Super fedt sted at arbejde!

Steffen Nørgaard Andersens profile

profile image of Steffen Nørgaard Andersen
Steffen Nørgaard Andersen
Reviewer
Male, 1989
Odense, Denmark

About