Martin Kirkegaards profile

Reviews (20)

Pulsure.dk

Hurtig og billig levering

Lavere pris end i danske butikker, og pakken blev sendt med T&T næsten øjeblikkelig og var hos mig den næste dag.

Outnorth

God pris, hurtig fragt

God overskuelig hjemmeside med nogle gode tilbud. Alt fungerede fra start til slut og jeg fik min pakke rettidig.

Home-Tex

Ikke noget bøvl

Fandt en god pris på en pude, som lå et godt stykke under vejl. priser i butikkerne. Alt gik godt fra start til slut. Skulle der være et forbedringspunkt skulle det være at der blev tilføjet en lager/ordrestatus, så man ved at produktet er hjemme eller på fjernlager eller undervejs.

European Travel Interactive

IIngen problemer

Må sige at jeg blev bange, da jeg tjekkede trustpilot efter, at vi havde bestilt billetter via flybillet.dk. Men min frygt blev gjort til skamme, da jeg stod ved check-in skranken. Der var ingen problemer med datoer eller priser der over hvad man kunne købe dem til andre steder. Så alt i alt en positiv oplevelse.

www.daek24.dk

Super hurtig og billig

Manglede et par sommerdæk til min bil, og kiggede på daekonline.com som jeg har brugt tidligere, men synes de var lidt dyrere. Tjekkede så daek24.dk, som jeg har hørt nævnt af andre, og så at jeg kunne spare 10% ift. til daekonline. Så jeg prøvede lykken.

Bestilte onsdag aften, og de stod i garagen fredag formiddag! Alt fungerede bare!

Amazon

Billige computerspil

Har gennem en lang årrække købt spil hos amazon.co.uk og har aldrig haft problemer med leveringen af mine køb. De er relative hurtige, og er gode til at informere om forsinkelser.

Det jeg ikke kan lide ved amazon, er den måde den viser og regner prisen ud på. Man skal først ind i indkøbskurven og lade som om man vil bestille før man se den reele pris tilført moms.

SmartGuy.dk

Gode priser, hurtig levering

Har flere gange købt tøj gennem smartguy, og der har aldrig været problemer med kvaliteten og levering. Jeg kunne dog godt ønske mig, at deres udvalg af mærker og endnu vigtigere størrelser var bedre.

Billetnet A/S

Ekstremt ringe service

Har nu tre gange oplevet at billetnet ikke kan håndtere når der er mange brugere online på en gang for at købe billetter. Jeg er meget forundret over, at det gentagende gange kan komme bag på billetnet, at deres system går ned ved store begivenheder.

Sidste gang var hvor jeg sad i kø 20 minutter før salget af billeder til landskampen mellem Danmark - Sverige startede. Kø-systemet blev ved med at kaste mig bag i køen, og 80 minutter senere står der: alt udsolgt. Derefter kan jeg læse på bt.dk og eb.dk at billetnet har været overbelastet, men at flere har fået billetter selvom de først loggede på billetnet efter salget gik i gang.

Jeg kunne forholde mig til deres serviceniveau, hvis det var en engangsforseelse. Desværre fremstår det som om at det er et gentagende problem. Hvorfor kan undre mig, men sikkert et spørgsmål om at de ikke gider at investere penge i bedre hardware, når de næsten har monopol på digital billetsalg i Danmark.

Flickr

Eminent socialt netværk for fotografiinteresserede

Flickr er et genialt socialt netværk for fotografer af alle lag. Derudover kan man tilkøbe sig en pro konto, der giver dig ubegrænset plads på deres servere, hvis du vil bruge siden som opbevaringsplads for dine billeder.

wupti.com

Fra udviklerne af Leasy kommer wupti.com

Utrolig dårlig beskrivelse af deres produkter. Købte et fjernsyn fra wupti.com uden MPEG4 tuner. Jeg har boks gennem mit tvselskab, men havde dog en stærk forventning om, at tv'et kunne håndtere MPEG4 eftersom at tv'et i deres annoncering havde indbygget tuner til digital tv. Man skal over og tjekke producentens hjemmeside, for at finde ud af hvad man præcist køber hos wupti.com

Facebook

Super socialt netværk

Der er ikke så meget at sige. Det fungerer og gør hvad det er sat på jord for, at lette kommunikation og hygge blandt mennesker.

Getmore

Ingen problemer

Har bestilt hos getmore utallige gange, uden at have haft nogen problemer, selvom jeg havde hørt rygter om at de ikke skulle være verdensmestre. Jeg kan kun sige, at mine ting kom i orden og til tiden.

Marathon Sport

Super service

Bestilt noget udstyr gennem deres webshop, og fik prompte en email om, at mit tøj desværre var udgået, og de ikke havde fået det fjernet fra deres hjemmeside. De opgraderede min ordre til en bedre udgave uden ekstra pris. Fik derefter pakken næste dag.

Coolshop

Lidt uoverskuelig men billig og hurtig

Deres hjemmeside virker for mig lidt rodet, og kan være svær at navigere rundt på til tider. Har flere gange benyttet mig af coolshop, og min levering kom rettidigt og uden problemer.

Ekstra Bladet

Sensationsjournalistik

Siden bærer præg af, at den skal skabe så meget påstyr omkring sig selv, så der kan komme reklamekroner i kassen. Nogle gange er artiklerne så pinlig ringe, at man kunne undre sig over, om det er skrever af Cecilie fra 8. klasse, der har været i erhvervspraktik hos eb.dk.

Tit bringes der dårligt direkte oversatte nyheder fra engelske medier...

Janus, Martin Tästensenand Jimmy Sigenstrøm found this review useful

LØBESHOP.DK

Gode priser

Klart den bedste danske løbebutik på nettet. Gode priser og et rimeligt udvalg. Jeg ville dog ønske at de første lidt af de dyrere mærker. Så som Gore Running Wear og Sugoi. Men alt i alt er løbeshop meget konkurrencedygtig når det kommer til pris, og er hurtige til at levere.

Wiggle.co.uk

Super priser!

Jeg har flere gange handlet på wiggle.co.uk, hvor jeg har købt meget løbetøj og sko. De har et dejligt stort udvalg af mærker der rækker fra billige til dyre mærker. Priserne er væsentlig bedre end hvad man kan få tingene til i Danmark. Specielt de lidt dyrere mærker. Derudover får man gratis fragt ved køb over ca. 425 kr.

Gamehubs

Billige spil og god service

Siden har måske ikke det største udvalg af spil til PS3 og Xbox 360, men de har nogle virkelig gode priser, der selv kan betale sig, hvis der kommer told oven i. Deres kundesupport er også rigtig god, og er hurtige til at skrive tilbage hvis der nogen problemer.

Dustin

Masser af valgmuligheder

Jeg havde brug for noget kameraudstyr, hvilket dustin.dk kunne levere billigst. Hjemmesiden er let at navigere rundt på. Derudover er der masser af leveringsmuligheder, samt et godt tracking system af ens pakke.

Intimo

Gode priser - hurtig levering

Hurtig behandling af order, samt godt udvalg af mærker og modeller gør intimo.dk god. Priserne er også meget konkurrencedygtige.

Martin Kirkegaards profile

profile image of Martin Kirkegaard
Martin Kirkegaard
Reviewer
Male, 1980
Aalborg, Denmark

About