Jan Brydebøl Rasmussens profile

Reviews (15)

Proshop

Ubetinget topklasse

Har nu handlet hos dem 3 gange og alle gange har det bare været perfekt. For ligesom at sætte trumf på, må jeg indrømme den sidste handle gik ud over al forventning. Bestiller en Nas server lørdag eftermiddag (14-15 tiden), og til min store positive overraskelse modtager jeg mail samme dag om den er afsendt med Postdanmark. Ja ja tænker jeg, den dukker nok op tidligst tirsdag, men nej mandag efter middag har jeg pakken i hånden. Så kan det vist ikke gå hurtigere, og det er nok ikke noget tilfælde, da de tidligere handler også gik hurtigt. Her kun andre netbutikker godt lære noget.

Coop

Alting som aftalt!

Købte varer på Coop.dk. Alt blev overholdt det, ingen slinger i valsen der.

Jeg havde valgt at afhente varene i den lokale brug, det var der ingen problemer med, oven i hatten god service i forbindelse med at få bragt varene ud til bilen.

Kan baggrund af dette kun give Coop.dk min varmeste anbefaling.

Whiteaway

Holder hvad de lover!

Intet at udsætte.

Købte et køleskab som viste sig at have fået en transport skade, ingen problemer med at få en ny del. Køleskabet blev tillige også leveret til tiden.

Alt i alt fuld tilfredshed herfra.

Interflora

Vælg den rigtige butik!

Sitet fungere rigtig godt & der er meget at vælge imellem.

Jeg har brugt Interflora rigtig mange gange og er ganske godt tilfreds, dog er der lidt malurt i bægeret der gør de ikke får den sidste stjerne.

Jeg har flere gange været udsat for forkerte leverancer sendt ud på forkerte dato'er mv. fra blomsterbutikken i Helsinge, prøv at undgå den hvis det kan lade sige gøre. Derudover har jeg en enkelt gang oplevet en meget sen udlevering fra en anden blomsterhandler.

Det skal nævnes at Interflora hver gang har fundet en acceptable løsning, og i det hele taget udvist god service.

RikkiTikkiShop.dk

Helt i Top

Har handlet der flere gange, alt virker & hurtigt levering. Ved reklamation er der også aktion med det samme. Kæmpe stort plus at man tillige kan få indpakket sit køb som gave.

Billigmedien

Nemt, hurtigt & billigt

Har handlet der flere gange. Varene kommer hurtigt (2-3 hverdage), er i orden (har dog 1 gang modtaget en forkert vare, men det blev ordnet hurtigt & nemt).

Just-Eat.dk Aps

Nemt & bekvemt

En ganske udemærket måde at bestille sin mad på.

Det skal ikke ligge sitet til last, at nogen madsteder ikke altid overholder aftalerne.

Har kun ganske positive oplevelser, men deres bonus program er intet værd.

Jensens

Manglende overblik

At besøge Jensen Bøfhus kan være en prøvelse, det afhænger meget af tid, sted & personale. Det fleste steder står bordene lige vel tæt, og det kniber indimellem med overblikket hos personalet (specielt hvis der er mere end halvfyldt). Generelt virke det som om det er unge mennesker uden meget erfaring der godt kunne bruge en lidt mere erfaren til at bevare det kolde overblik i de travle perioder.

Tilgengæld virker deres Take Away fint.

Kvaliteten af maden er nogenlunde, men så heller ikke mere.

TELMORE

Plads til forbedring

Har i flere år været en glad kunde hos Telmore, og specielt omkring indkøb af nye mobiltelefoner har jeg nydt godt af konceptet "håndjern".

Men da jeg fornylig konstanteret at de havde lagt afdrag ind ved indkøb af ny mobiltelefon må jeg indrømme tilfredsheden faldt drastisk.

Netværksdækningen er i top, så som operatør er det i orden, men som sælger af mobiltelefoner, hmm der vist plads til forbedring.

Friday, December 30, 2011

Reply from Telmore A/S

Hej Jan

Efter massiv efterspørgsel indførte vi muligheden for at købe en telefon med afdrag over 6, 12 og 24 måneder. Det er et tiltag, som er blevet taget rigtig godt imod. Men det er selvfølgelig forståeligt, at du ikke er lige så positiv, hvis den gamle model passede bedre til dit behov. Vi valgte at udfase Håndjern, da vi ville forsimple valgmulighederne, og det uden tvivl var afdrag, der var den mest populære løsning. At det går ud over dig, er vi selvfølgelig rigtig kede af.

Sammen med pakker, som gør det normale forbrug væsentligt billigere, er afdrag en lige så økonomisk fordelagtig løsning som de gamle Håndjern. Jeg håber derfor, at du alligevel kan finde en sammensætning, som passer til dine ønsker.

Med venlig hilsen
TELMORE

Airberlin

Sådan!

Klart det bedste flyselskab jeg til dato har prøvet.

Alt virker simplethen bare, søde smilende ansatte, let at booke, nemt at checke ind, service ombord i top.

Cdon

CDON.DK

Har prøvet dem flere gange. De har problemmer med at overholde leveringstid, samt med infomation om varen er udsolgt. Man kam gå og vente og pludselig så kan må ikke købe varen.

Værste oplevelse var da jeg ville købe en CD/DVD på tilbud, fik jeg efter ca. 2 mdr. at vide den ikke kunne skaffes (stod ellers ikke opført som restordre). Hvilket ydermere var temmelig mærkeligt da de havde den til salg til fuld pris (stadig som tilgængelig). Da jeg ankede over dette blev min CD/DVD sat på igen som køb, med samme resultat.

Det skal dog nævnes vare jeg har modtaget har været i orden.

Ryanair

Aldrig mere Ryanair! Gebyrgribbe!

Fløj til London med Ryanair. Pris ok, afgangs & -ankomsttider overholdt. Derfor 2 stjerner, alt andet var en skændsel, pas på at læse alt hvad der bliver skrevet omkring baggage med videre, dette gjorde vi heldigvis, men det er ikke iorden de betale deres ansatte for at opkræver ekstra gebyrer. Det er ikke iorden man skal slås med sin medrejsende om pladserne på flyet, istedet for at give det dem et sæde nummer, nej så endnu et gybyr, hvis du vil ombord før andre. Hvad hjælper det hvis halvdelen af flyet eller mere har betalt dette ekstra gebyr.

Cdwow

Billigt, men...

Prøvede at forudbestille en Blu-ray, til en fornuftig penge. Da dagen for udgivelse nærmede sig kunne jeg se prisen var sat ned. Da jeg rettede henvendelse til dem, var beskeden at det var fra et andet parti. Så det var bare ærgeligt for mig.

Morale: KØB ALDRIG på forudbestilling, men vent til emnet er kommet i handelen.

Har dog altid fået mine varer, men der er typisk MEGET lang leveringstid

Skiftselv

Hurtig & perfekt

Bestilte & købte kuffertvægt, 2 dage efter var den hjemme, så bliver det ikke meget bedre.

Elgiganten.dk

Hurtigt og perfekt

Bestilte en HDD mandag formiddag & fik den leveret tirsdag. Så bliver det vist ikke meget bedre.

Jan Brydebøl Rasmussens profile

profile image of Jan Brydebøl Rasmussen
Jan Brydebøl Rasmussen
Reviewer
Male, 1963
Vejle, Denmark

About

Jeg er en ganske almindelig forbruger, og stiller ganske almindelig krav til min omverden. Faktisk stiller jeg de samme krav til mig selv som til mine omgivelser. Dårlig kundeservice kan få mig til at se rødt :-)