Stine Julsgaard Bechs profile

Reviews (7)

Cooloutdoor

God oplevelse

Det var en god oplevelse at handle på cooloutdoore.dk. Rigtig godt tilbud, leveringstiden overholdt og super fint at få en mail der følger op på om alt har været i orden med leverencen, så ved man at der er tale om et firma der ønsker tilfredse kunder. Jeg er klart en af dem.

PetDreams.dk

hurtig og god service

Har nu flere gange handlet hos petdreams,, og altid været rigtig godt tilfreds med både levering og produkterne. Yderst velfungerende hjemmeside, og genialt med alle kundeanmeldelserne, som er med til at give et godt billedeaf om man har fundet et godt produkt.

Tryg

Alt for dyrt

Da vi ønskede at samle vores økonomi og få styr på forsikringer fik vi rådgivning i banken og valgte at samle alle vores forsikringer hos TRYG. Vi fandt siden hen ud af at vi havde betalt ALT for meget i forhold til hvad vi kunne have sluppet med andre steder. For at sætte det i perspektiv sparede vi mere end 11.000,- årligt ved at flytte vores forsikringer, uden at dækningen er blevet dårligere.

Til gengæld har de behandlet en min sag da mine briller gik i stykker meget fint, så ikke noget at klage over her.

Lagersalg.nu

Altid en succes :)

Har efterhånden handlet ved firmaet en del gange, og alle mine ordre er blevet behandlet meget hurtigt. Ingen problemer med ombytning.

KaffeKapslen.dk

Hurtig levering

Bestilte min ordre en hverdag kl. 14.30, og mindre end et døgn senere var min pakke klar til afhentning ved det GLS udleveringssted jeg havde valgt. Nemt og hurtigt...

Effektlageret

God service

Effektlageret har ydet en god service, både i forbindelse med handel og ombytning af størrelse. Det kunne dog godt have gået lidt hurtigere.

Fullrate A/S

Det spiller

I dag er min trådløse bredbånds forbindelse blevet åbnet hos Fullrate, og jeg kan kun være tilfreds. Hele vejen igennem har Fullrate været gode til at informere om hvad der skulle ske hvornår, og gjort det nemt for mig. Der var brug for et teknikkerbesøg for at få forbindelsen igang, og denne service var gratis, hvorimod jeg før har prøvet at det kostede minimum 750 kr. at få en teknikker ud. Teknikkeren satte desuden udstyret til som en ekstra service, og 5 minutter efter han var kørt, var jeg på lynhurtigt internet som allerede er afprøvet med f.eks. streamet tv, og det fungerer bare.
Jeg håber på fortsat god service og forbindelse, indtil videre har jeg i hvert fald ikke oplevet et selskab som matchede!

opdatering: Efter et stykke tid oplevede jeg problemer med udfald af forbindelsen, og måtte hele tiden genstarte routeren. Support klarede det nemt da jeg ringede ved en fjernopdatering af min router. Endnu engang glad og tilfreds.

...Og super fedt at de lige har fem-doblet min datamængde på mobilen :D Det giver glade kunder!

Endnu engang god service: Begyndte igen at opleve at falde af nettet, og kontaktede derfor kundeservice. Der blev igen lavet en fjernopdatering, og aftalen lød på, at hvis det ikke virkede, skulle jeg bare ringe, og så ville de sende en ny router.

Det hjalp desvære ikke, men sendte en mail til kundeservice, og fik samme dag svar om, at en ny router var blevet sendt. Hurtig service, og så kører det bare som det skal igen :)

Stine Julsgaard Bechs profile

profile image of Stine Julsgaard Bech
Stine Julsgaard Bech
Reviewer
Female, 1988
Holstebro, Denmark

About