Birgittes profile

Reviews (6)

DK Hostmaster

God behandling

Jeg har reserveret nogle sites. det virker fint og de errindre fint om betaling aktivering af site osv.. Har kun ros til overs - men har ikke ellers haft med dem at gøre

Travelstart

ændret priser

Jeg skal en tur til Vilnius Litauen og fant pris på 723 kr. pr. returbillet. Fint nok jeg går gennem bestillingen og da jeg så skal betale kan det ikke længere lade sig gøre til den annonceret pris men hvis man ligger 250 pr billet oven i kan det pludselig godt lade sig gøre. Prøver forfra igen samme historie????
Må de det? Bestilte dem andetsteds til 732 kr.

Bent Holm Madsen found this review useful

Coolshop

God pris men lang leveringstid

Bestilte et spil til nintendo wii og fik at vide det var i restordre men at jeg ville have det inden en uge - der gik 2 uger så kom det. ellers ok tilfreds. Godt at jeg bestilte i god tid da det var en gave.

Supersaver

Ok men ikke prangende service

Skulle bare en tur til Paris i foråret - det var lidt besværligt da der ikke er noget service - Kom afsted og hjem med lidt forsinkelse.

momondo

Nemt og overskueligt

Vi har fundet vores rejse gennem momondo.dk - den er overskuelig og nem og gør det man forventer.

Britt

Stevnsvinduet

Super service

Hej alle,
Vi har fået leveret på 4 uger og en super god service undervejs - Rigtig god vejledning og kvaliteten er der ikke en finger at sætte på - så kan på ingen måde forstå dem der har haft dårlige erfaringer! Mon ikke det er lang tid siden og firmaet for længst er kommet over de problemer der har været.

Birgittes profile

profile image of Birgitte
Birgitte
Reviewer
Female, 1970
Denmark

About