Kim Jensens profile

Reviews (5)

Restore

Billigt og efter planen

Fik hurtige svar på mail henvendelser. Reparationen blev genneført på lovet tid, og til topkarakter.
Kun postdanmark lavede lort i den og gav den en ekstra rejsedag, men det kan computerfriend rep jo ikke klandres for.
Og så får man endda vingummi bamser med ;o)

Anne Esbjergand Christian Lyngsø Sørensen found this review useful

Getmore

Hurtig levering

Så længe det er lagervare, har jeg fået varene dagen efter. Men når det ikke er på lager, er min oplevelse at man skal tage leveringstiden med et stort gran salt (ca 2 kg...) Men har ikke haft problemer med at afbestille, når noget trak ud...

wupti.com

Fin handel men træls leveringstid

Bestilte en pakke hos Wupti 5. januar, og de sendte den afsted samme dag, eller dagen efter. Ifølge deres egen info med postdanmark, men da den ikke var fremme efter 6 dage kontaktede jeg dem. Efter lang tlf kø, fik jeg at vide at de ville undersøge det og sende mig et tracking nr. Dagen efter kom en mail med tracking nr til DPD (!!?) Jeg kontaktede dem, og det bøvl kan man læse om i min anmeldselse af dem... Så kære Wupti: Drop DPD!
Ellers har jeg været ok tilfreds.

DPD

Utrolig lang og bøvlet levering

Bestilte en pakke hos wupti 5. januar. Den blev sendt dagen efter, men alligevel gik der 10 dage før den kom frem. Havde kontakt til DPD's kundeservice flere gange, og de skal da have at det var flinke og hjælpsomme medarbejdere. Den kunne ikke afleveres p.g.a sne - en ok undskyldning de første par dage med snekaos i nordjylland, men de flest andre pakkefirmaer kunne godt komme frem efter weekenden (bare ikke DPD) Jeg var nødt til at ændre adressen da der var gået så lang tid, men alligevel røg pakken afsted med en forkert bil... Kontakter dem igen, og får igen ændret adressen, og gør opmærksom på at de skal vente til Fredag, da jeg ikke er hjemme før... Tjekker mit tracking nr fredag morgen, og kan se at den alligevel er afleveret til en terass tojsno..(?) om torsdagen. Kigge på min terasse og ja, der har den ligget hele natten - godt det kunne tåle fugt og kulde. De må ifølge dem selv ikke bare ligge den uden fuldmagt fra mig, men gør det alligevel, og endda uden lige at smide en lap ind om at den ligger på terrassen. Vil opfordre Wupti (og alle andre) til at bruge et andet firma.

Swop

Super hurtigt

Bestilte 2 hukommelseskort søndag kl 11, ankom Mandag kl 10.45 - det er sgu god leveringstid!!

Kim Jensens profile

profile image of Kim Jensen
Kim Jensen
Reviewer
Male, 1975
Denmark

About