M.D. Stemvers´ profile

Reviews (6)

HubHub

Goed, maar mag wat sneller

De dienst op zich (horloge ophalen op veiling) is prima uitgevoerd tegen een goede prijs. Wat mij betreft had er wel meer gecommuniceerd mogen worden over de te nemen stappen en de voortgang. Zo was het voor mij een verrassing dat het per post verzonden werd. Tot het moment dat ze me dat via een mailtje vertelden nadat het was opgehaald, was dit nimmer ter sprake gekomen of gemeld voor zover ik mer herinner. Op zich niets mis mee, maar zeg het vooraf even. Het is me trouwens niet eens echt gezegd alleen een opmerking over dat kleine pakketjes per post verzonden worden en de dag erop een berichtje dat het aan PostNL was meegegeven. Tikje onpersoonlijk komt dit over. Maar goed, verder prima.

Knivesandtools.nl

Snel, voordelig, prima!

Duidelijke website, met uitstekende productinformatie, zodat je goed de afweging en je keuze kunt maken. Prijsstelling varieert, maar is doorgaans i.c.m. kwaliteit goed te noemen. Koop- en afhandelingsproces is erg soepel. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Zou er zeker weer kopen!

Carclean.nl

Razendsnel voor superpijs!

Deze club heeft begrepen hoe het bestellen via internet moet werken. 15:39u geregistreerd, 15:40u besteld en direct orderbevestiging ontvangen. 18.00u mail met bericht dat bestelling (fles turtle wax) verstuurd was met PostNL.

Diepe buiging en bedankt! Tot de volgende keer.

Weekendjeweg

Ga snel eens kijken!

Prima aanbiedingen, zowel prijs als locatie. Operationeel goed geregeld zowel bij aanschaf als bij inwisselen van de vouchers. Ben vaste klant, nog niet teleurgesteld na 4 of 5 boekingen.

wijnvoordeel.nl

Snel, goedkoop en simpel

Het enige dat me blijft bezighouden is of die onbekende hogere segment wijnen (brunello's, barolo's, rioja gran reserva's etc.) tegen dumpprijzen op termijn hun geld waard zijn...
Voor de rest top!

allekabels.nl

Snel en goed geleverd tegen een prima prijs

Even een edit van mijn beoordeling van 13 oktober 2011, vanwege een wel extreem positieve ervaring zojuist (12 januari 2013): Ik had wederom besteld hier, maar helaas verkeerd. Mijn schuld. Op zondagochtend melding gemaakt, die 1,5 uur later werd opgepakt en waarbij een tweetal oplossingen werd aangedragen. Briljant!!! Goede en snelle(!!) service, zelfs op zondag. Top, Allekabels.nl is een voorbeeld voor anderen.

Deze site is een absolute aanrader. 6 sterren.

M.D. Stemvers´ profile

profile image of M.D. Stemvers
M.D. Stemvers
Reviewer
Male, 1974
Delft, Netherlands

About