Nikolaj Fabricius-Bjerres profile

Reviews (5)

CBB Mobil

Utrolig god kundeservice og det billigste abbonnement jeg nogensinde har set

Jeg oplevede i hele november måned at jeg ikke kunne sende sms'er. Jeg skrev til CBB kundeservice, og var overbevist om at det var en fejl, da min taletid ellers virkede som den skulle. En time senere ringede de til mig og forklarede at problemet var at jeg havde 0 kroner på kontoen, og dette ville slukke for mine sms'er. På grund af forvirringen forærede de mig 25 kr, så jeg kunne sende sms'er igen. Sikke en service!

Desuden betaler jeg 60 kr/måned for 6 timer taletid og gratis sms/mms. Dette tilbud findes desværre ikke længere, men jeg er overbevist om at det er Danmarks billigste.

Fluer.dk

Absolut intet at klage over

Der er ikke rigtig så meget at sige om fluer.dk. Jeg har handlet der et par gange nu og varen er altid dukket op dagen efter i fin stand og indpakning. Desuden er der også rigtig god service og gode priser. Jeg handler kun fiskegrej hos fluer.dk :-)

Techhaus

Manglende service

Jeg kunne forestille mig at Techhaus.dk er glimrende at handle hos hvis man ikke stiller spørgsmål vedr. manglende produkt- og fragtinformation.
Jeg sendte en mail til kundeservice@techhaus.dk (står nederst på siden) for 42 dage siden (d. 1. februar 2012) og har ikke fået svar.
Til gengæld skal de have ros for de ellers glimrende priser. Dog kan jeg ikke anbefale Techhaus.dk. Der er mange alternativer hvor priserne er omkring 10 kr højere, men langt bedre service.

Wednesday, March 14, 2012

Reply from Techhaus

Hej Nikolaj!

Vi har været igennem vores mail historik og kan se at der rigtigt nok er indgået en mail i dit navn d. 1/2, som desværre ved en fejl er blevet markeret som besvaret, selvom dette altså ikke er sket. Vi har sørget for at svare på den nu.

Generelt er hurtig respons på forespørgsler et af vore højest prioriterede områder, og vi vil derfor beklage meget at det er smuttet denne gang - hvor der er mennesker involveret sker der jo desværre indimellem fejl :o)

vh Techhaus

Let Elektronik ApS

God service, overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Jeg har handlet 1 gang hos Let-elektronik.dk og hele betalingen forløb meget let og levering dagen efter. God og kompakt indpakning og et fremragende udvalg af produkter på deres hjemmeside.
Kan varmt anbefales.

Av-Cables.dk

Hurtig levering og gode priser!

Av-cables.dk er en 100% troværdig butik. Jeg har handlet flere gange hos Av-cables og leveringstiden er ufattelig hurtig og priserne er fantastiske. Websitet er totalt overskueligt og udvalget er super - der er både dele til hjemmelodning og færdige kabler.

Intet kan forbedres.

5/5.

Nikolaj Fabricius-Bjerres profile

profile image of Nikolaj Fabricius-Bjerre
Nikolaj Fabricius-Bjerre
Reviewer
Male, 1994
Lyngby, Denmark

About

Jeg er studerende og bruger meget tid på at spille musik.