Kir Richters profile

Reviews (19)

Olisan

Intet mindre end perfekt

Kan varmt anbefale at handle hos Olisan :)

Postdanmark

Elendig og utidssvarende kundeservice

Jeg havde bestilt en vare fra Jylland, som bliver sendt torsdag og pengene trukket på mit kort samme dag. Jeg venter spændt på at få varen leveret, men intet sker. Her tirsdag morgen ringer jeg så til PostDanmark - efter 13 minutters ventetid, ja 13 minutter kommer jeg igennem til en medarbejder, der kan fortælle mig, at min pakke ikke er blevet scannet og at hun ikke ved, hvad der er sket. Hun sætter et "specialteam" til at se på sagen og oplyser, at der kan gå op til 2 dage før jeg hører fra dem. Under ventetiden i telefonen får jeg at vide, at man kan chatte på PostDanmarks hjemmeside, mens jeg sidder og venter i telefonen forsøger jeg forgæves at finde denne funktion på hjemmesiden, men uden held. Da jeg spørger efter chatten, får jeg så at vide, at den desværre er ude af drift! Hvorfor bliver det så sagt, mens man venter? Utidssvarende kundeservice - det er simpelt hen bare for dårligt! Det skal også lige nævnes, at jeg selvfølgelig jævnligt har udført Track&Trace på hjemmesiden. Få dog chatten til at virke, jeg sidder på mit job og skal vente i 13 minutter - det er bare ikke i orden :( ØV.

Birger Stenstrup found this review useful

Magasin.dk

Som altid til at regne med - aldrig nogen problemer

Jeg handler ofte på Magasin.dk - har aldrig oplevet noget, der er gået galt. Kan varmt anbefales :)

quint.dk

ALTID perfekt levering og super service

Jeg er superglad for at købe tøj hos Quint på nettet, har aldrig haft noget at udsætte - tværtimod, jeg er en meget tilfreds kunde.

Webapoteket

Supergod service/handel

Jeg kan kun anbefale Webapoteket, har tidligere handlet hos Med24, hvor pakken var dårligt indpakket. Fra Webapoteket kom pakken hel og fin frem. Vil fremover handle hos Webapoteket, som også var de billigste :)

klodskassen.dk

Jeg kan kun anbefale Klodskassen

Leveret dagen efter bestilling - perfekt!

Arnold Busck A/S

Perfekt kundeservice :)

Kan varmt anbefale Arnold Busck, jeg bestilte en bog og 2 dage efter lå den i min postkasse - det er ikke sidste gang, at jeg hander hos Arnold Busck.

RikkiTikkiShop.dk

Helt igennem PERFEKT service

Det var min første bestilling hos Rikkitikkishop og det bliver ikke den sidste. ALT er gået helt perfekt - jeg kan 100 % anbefale at handle der :)

Legehimlen.dk

PERFEKT

Helt FANTASTISK oplevelse, bestiller fredag og har mine varer mandag morgen, det er ikke sidste gang, at jeg handler i Legehimlen. KAN KUN ANBEFALES :)

SmartGuy.dk

Hmm..

Bestilte en jakke og et par bukser, bukserne skulle være et nr. større, returnerede dem en fredag og fredagen efter (i dag) ringer jeg for at høre, hvad der sker med mine bukser. Får at vide, at jeg vil få en mail i dag, da bukserne er på vej. Nu er kl. 21.00 og jeg har ingen mail fået, synes at det er dårlig service. Har ikke prøvet at returnere noget, der skulle byttes før og denne oplevelse er da irriterende. Hvornår mon jeg får min vare?

Veracura

Godt

Fin service, får hurtigt varerne, men jeg synes, at fragtprisen er meget høj - jeg handler meget på nettet og har aldrig været ude for sådan en dyr fragt. Har nu fundet varen i Sverige og køber der fremover.

ByAnneMai.dk

Fantastisk

Bestilte en vare, som jeg fik som planlagt - kunne ikke være bedre :)

maXpuls.dk

Fantastisk

SUPER god service, bestilt et par løbesko mandag og havde skoene tirsdag - inten mindre end PERFEKT :)

Designlite

Fantastisk

Bestilte 2 lamper den ene dag og lamperne leveret anden dag - perfekt! Vil helt sikkert bestille hos jer igen :)

SAXO.com

Fantastisk

Jeg har bestilt rigtig mange bøger på Saxo.dk og har ALDRIG oplevet ikke at få min bog/bøger næsten dagen efter. Der er INTET at klage over - tværtimod! Servicen er fænomenal :)

OLIVER'S Petfood

Uprofessionelle

Jeg bestiller varer, får leveret en minimal del af den og på fakturaen skriver "Resten efterleveres". HELE beløbet på ordren trækkes på mit kort, men efter at have ventet 3 dage på efterleveringen, ringer jeg til kundeservice, der ikke kan fortælle mig, hvad der er sket, alle varer var på lager, da det første blev leveret. Jeg bliver lovet, at resten bliver leveret den dag, hvor jeg har ringet til dem. Dette sker ikke, der går yderligere 3 dage (grundet weekend) før jeg får alle mine varer. Meget dårlig kundeservice og det er også ulovligt at trække hele beløbet, når varerne ikke er levert. Olivers lever ikke op til det, de skriver på hjemmesiden.

Tuesday, November 29, 2011

Reply from OLIVER'S Petfood

Hej Kir

Mange tak for din feedback. Jeg ringer lige til dig for at høre mere om denne sag. Det er selvfølgelig meget beklageligt forløb du har været ude for. Det sørger for at rette op på med det samme.

Med venlig hilsen
Jesper, Online Manager
OLIVER'S Petfood

IMERCO

SUPERSERVICE

Jeg har ALDRIG oplevet en bedre service i en netbutik! Og jeg handler rigtig meget på nettet - dette var verdens bedste oplevelse - intet mindre :)
Jeg bestilte dag 1 og varen blev sendt samme dag, så jeg havde den dag 2 - FANTASTISK.
Imerco kan varmt anbefales.
TUSIND tak for en utrolig service

Hair247

5 stjerner

Supergod kundeservice.
Jeg bestilte en hårvoks til min nevø, samme dag fik jeg at vide, at pakken var sendt. Jeg modtog den dagen efter MEGET forsvarligt indpakket. Klart et sted jeg vil anbefale at handle.
Kir Richter

Emmys

Suveræn service

Det er første gang jeg har handlet hos Emmys, men jeg har meget ofte besøgt deres hjemmeside.
Jeg bestilte mine varer og meget hurtigt fik jeg min pakke meget forsvarligt indpakket og med en lille gave i kassen.
Dejlig hjemmeside med mange fine ting, jeg vil helt sikkert vende tilbage :-)
Venlig hilsen Kir Richter

Kir Richters profile

profile image of Kir Richter
Kir Richter
Reviewer
Female, 1963
Denmark

About