Trine Nielsens profile

Reviews (7)

Philipson Wine

Alt klappede (afhentning)

Jeg bestilte min vin på nettet og fandt ud af, at jeg ikke bor langt fra deres fysiske butik, så jeg ringede og ændrede det fra levering til afhentning, var ingen problemer. Jeg fik at vide, at min bestilling kunne være klar inden for få minutter.

I butikken fik jeg udleveret en ordreseddel, som de havde printet til mig. Den tog jeg med ud på lageret, hvor en medarbejder bar de 12 flasker vin ud i min bil.

God service og stort udvalg.

Jeg fik i øvrigt 50,- i rabat, da jeg oprettede mig som bruger på deres hjemmeside.

Shampoo-pusher.dk

Rigtig god service

Jeg havde en udfordring i forhold til at gennemføre bestillingen pga. at jeg skulle bruge et gavekort. Men nærmest i samme sekund som jeg skrev en mail til shampoopusher, fik jeg en mail om, at min bestilling var gået igennem. Selvom det var sent om aftenen, sad der er medarbejder i den anden ende, som fandt en løsning med det samme og svarede på min mail.

Jeg foretrækker altid at handle i webshops, hvor man får fornemmelsen af, at der sidder servicemindede folk bag kulisserne. Selvom, der opstod et problem er jeg til en anden gang mere rolig, da jeg ved, de er til at tale med.

Elounge

Stort udvalg og gode priser

Jeg har brugt Elounge mange gange og er rigtig godt tilfreds med deres service. Jeg er enig med de foregående anmeldere i, at leveringstiderne der er angivet på hjemmesiden ikke altid kan tages for gode varer.

Til gengæld er de nemme at få fat på pr. tlf. og mail og derfor har jeg flere gange kontaktet dem, hvis jeg havde brug for en bog inden en bestemt dato.

Jeg har både hentet bøger på deres lager i Herlev (gratis) og afhentet dem hos min lokale Ricco's kaffebar. Begge dele fungerer upåklageligt.

Pensum

Sammenlign priser

Jeg bruger altid pensum.dk, når jeg leder efter bøger på nettet. Man får lynhurtigt et overblik over, hvor bøgerne er billigst og hvad portoen koster.

Jeg har ikke brug siden til at købe/sælge brugte bøger.

Bangcd

Great place to buy CDs

I've bough lots of CDs from Bangcd the past 6-7 years.
Every once in a while the case is damaged, which I've let them know, and they have always sent me a new case right away.

The only downside is the shipping. Sometimes it takes forever and other times it takes a week. But you can't beat the prices.

Play.com

Great prices and service

I've ordered numerous books and CD's. The selection is huge and prices small!
A few times, the books have not arrived within the time limit. I've then notified play.com (just a click away!) and they've sent me a new copy right away!

Nikesdk

Fusk!

Jeg bestilte et par sorte sko. Firmaet hævede pengene (omkring 25 kr. mere end prisen var angivet til på hjemmesiden). Jeg fik aldrig en ordrebekræftelse, men til gengæld fik jeg et par pink sko i en forkert størrelse et par uger senere! Firmaet besvarer ikke mine henvendelser via mail.

Trine Nielsens profile

profile image of Trine Nielsen
Trine Nielsen
Reviewer
Female, 1977
Frederiksberg, Denmark

About

Avid internet user/shopper!