Christoffer Steenbecks profile

Reviews (89)

Outletvin.dk

God pris og hurtig levering

Jeg har bestilt en enkelt gang hos Outletvin.dk. Prisen for den bestilte vin var rigtig god. Leverancen kom som lovet og alt var helt perfekt. Jeg vender helt sikkert retur som kunde hos dem.

Gymnordic.com

God vejledning. Hurtig levering. Gode produkter.

Jeg kontaktede Gymnordic.com med henblik på og få vejledning i hvilke produkter fra deres sortiment jeg skulle anvende. Indenfor 24 timer kom der svar retur fra O med et godt og fyldigt svar. Jeg bestilte herefter produkterne og har sidenhen bestilt et par gange. Hurtig leverance hver gang. Tak for hjælpen og på gensyn.

Dealfighter.dk

Penge trukket før tid, op til 21 dage før varen blev afsendt

Da jeg gør Dealfighter opmærksom på dette får jeg blot en besked retur om, at det stod i betingelserne... Trist at man behøver og "læse det med småt" hos Dealfighter. Jeg vender nok retur som kunde igen i fremtiden, men lige nu har de da mistet lidt point på kontoen hos mig.

Thursday, March 20, 2014

Reply from Dealfighter.dk

Hej Christoffer.

Det er ærgerligt at denne misforståelse opstod og vi arbejder hele tiden på at gøre disse ting tydeligere for vores kunder.

Venlig hilsen

Karina
Dealfighter.dk

City Self-Storage

Hjælpsomhed, god service og gode rum

Jeg har været kunde hos City Selfstorage i Albertslund gennem en længere periode og deres hjælpsomhed er ikke til og tage fejl af. Man bliver altid mødt med et smil og et stort "HEY". Følelsen af og være værdsat som kunde er ikke til og tage fejl...

Fleksibiliteten er i top. Det er muligt og rykke fra små til store rum - og omvendt fra store til små rum. Det er en fleksibilitet jeg selv i stor grad har benyttet mig af.
Rummene er altid godt rengjorte når man overtager dem, gangene er altid fine og der er altid plads i containerne til affald.
Jeg kan varmt anbefale centret i Albertslund hvis du har brug for lidt ekstra plads.

Jeg har også været kunde i City Selfstorage i Skovlunde. Her er de også rigtigt flinke.

Mytrendyphone

Billigt kinaprodukt. MyTrendyPhone er ingen sikkerhed for kvalitet.

Jeg har ikke haft tiden til og sende det bestilte produkt retur endnu, men det er det værste kinaprodukt. Det kan ikke sidde fast i 12-VOLT stikket, det er så billigt at displayet har forskellige farver fra venstre til højre - føles billigt og røre ved. Der er tale om en bluetooth FM-transmitter.

Selv emballagen indikerer at der her er tale om et billigt kinaprodukt. "Bluetoorh"- står der så fint på emballagen... Billigt produkt, som slet ikke burde sælges på MyTrendyPhone.dk. De burde have lidt kvalitetstjek af deres produkter før de sætter dem til salg. Jeg bebredjer ikke MyTrendyPhone produktets kvalitet, men de burde sikre sig at de produkter der sælges er af en kvalitet de kan stå inde for!

Friday, September 13, 2013

Reply from Mytrendyphone.dk

Tak for henvendelsen.
Jeg kan se at vi har solgt flere eksemplarer af samme vare, men vi har ikke fået nogle klager over den.
Hvis den vare du har fået er defekt, kan du naturligvis få varen byttet eller pengene refunderet, hvis du sender den retur inden 14 dage fra modtagelsedatoen.
Send venligst produktet retur mærket med et RMA nummer, som du får efter at have udfyldt følgende formular: http://www.mytrendyphone.dk/shop/external/pages/da/rma.asp og vi vil behandle reklamationen straks vi har modtaget den. Jeg vil blot gøre dig opmærksom på det, at det er afsenderen som har ansvar for forsendelsen og vi refunderer returportoen når varen er mangelfuld, defekt eller fejlleveret (behold venligst kvitteringen).


Vi beklager ulejligheden!Hav en fortsat god dag.

Greatskin.dk

Godt produkt, god pris og hurtig levering

Hurtig svar på supporten, god pris på produktet og hurtig levering. Mere kan man ikke forlange. På gensyn :-)

Meebox.net

Man bliver sgu lidt træt af Jer...

Hvorfor er det os der skal holde øje med at vores sider er oppe eller ej?! Det er jo netop det man betaler Jer for. Vores sider har været on/off oppe og nede de sidste par dage. Nu melder de stortset alle sammen en standard hosting side med teksten; "Meebox - We deliver hosting" - og efter få sekunder redirectes der ind til Meebox forsiden... Få nu styr på sagerne!!

Thursday, June 20, 2013

Reply from Meebox ApS

Hej Christoffer,

Tak for din feedback.

Jeg har kigget lidt nærmere på din konto og kan ikke umiddelbart se at der er nogle problemer. Dine sider indlæser helt fint og der er heller ikke noget der tyder på, at der er problemer med den server du ligger på.

Jeg vil anbefale dig at kontakte support, hvis du fortsat oplever problemer eller hvis du en anden gang støder ind i problemer, så vi har en chance for at løse dem. :-)

Ha' en fortsat god dag!

De bedste hilsner,
Patrick - Meebox.net

Roboteksperten

Skarp pris ♥ God service ♥ Hurtig levering

Jeg bestile en Roomba 780 hos RobotEksperten en fredag; mandag skrev jeg med et spørgsmål til supporten - tirsdag havde jeg den på kontoret. Det kan ikke gøres hurtigere! Jeg fik iøvrigt svar fra supporten indenfor få timer.

RobotEksperten.dk havde den skarpeste pris på netop denne model og jeg har kun hørt godt om shoppen fra andre. Jeg er nu også en lykkelig ejer af en Robotstøvsuger fra RobotEksperten.dk.

Web-Regnskab

Online regnskabsprogram til en god pris - let for nybegynderen og rigeligt med muligheder for den erfarne!!

Jeg er en glad bruger af web-regnskab gennem godt 2 år.

Jeg oplever løbende at der udvikles på regnskabsprogrammet hvilket gør det up to date med seneste krav og behov. De behov jeg havde for 2 år siden er selvfølgelig anderledes nu, men programmet kan løbende udvides i takt med mine behov – dertil med de smarte muligheder, som løbende kommer i regnskabsprogrammet.

I starten har man ofte en del spørgsmål til det og bogføre, men også hvordan et system fungerer. Jeg har prøvet en del forskellige online regnskabsprogrammer da jeg skulle vælge – og må sige at dette var det klart nemmeste. Jeg var ligeså omkring et par ’offline-systemer’, men hoppede hurtigt væk af frygt for hvordan fremtiden ville se ud for disse.

For mig var det i starten utroligt vigtigt, at mine data var sikkert opbevaret, jeg kunne arbejde i et online system – og ikke mindst at det skulle være nemt. Jeg har med tiden fået en god forståelse for bogføring og har stortset ingen spørgsmål. Der er dog gratis mailsupport hos web-regnskab, som jeg benyttede mig af i starten.

Web-regnskab må siges at være et all-around program, som rammer utroligt bredt. Hvad enten man har brug for den helt store forkromede løsning til ’store tal og store kunder’, eller den mindre iværksætter-løsning, hvor man ofte måske ikke har den store regnskabsmæssige erfaring - er dette det rigtige program!

Jeg vil vove og påstå, at web-regnskab er det absolut letteste online regnskabsprogram – og med de gode demo-videoer af diverse moduler og bogføringssituationer man kan komme ud for undervejs; kan man komme utroligt langt som nybegynder i dette regnskabsprogram.

Ingen dikkedarer. Ingen overflødige gimmicks. Ingen kompromisser. Det skal være WEB-REGNSKAB!

Joseph Caranzia Favilla found this review useful

Thursday, February 20, 2014

Reply from Web-Regnskab.dk

Kære Christoffer

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med Web-Regnskab.

Det er super godt at høre du har haft gode oplevelser med vores produkt og kan lide den enkle måde tingene er opsat på.

Vi håber at have dig som kunder i mange år fremover.

Med venlig hilsen

Web-Regnskab.dk

Thomas

Magasin.dk

Online 'kundeservice' hos magasin.dk er på et absolut lavmål

Jeg har bestilt 2 gange fra Magasin.dk.

- Første levering kom godt 7 dage efter jeg betalte på Magasin.dk.

- Anden levering var dog helt katastrofal. Jeg indtastede min firmaadresse til levering af det bestilte, men Magasin valgte og ignorere dette og sende til min privatadresse i stedet. Undervejs tager jeg dog kontakt til Magasin for og høre hvor lang leveringstid de har på min bestilte jakke.

# 25/12-12 - Jakken bestilles på Magasin.dk
# 14/01-13 - Her kontakter jeg Magasin 'kundeservice' og spørger til hvornår jeg kan forvente at jakken kommer. De fortæller mig her at de har sendt til min privatadresse. Jeg fortæller at jeg må finde en anden løsning og at de blot kan refundere pengene for den købte jakke når de får den retur.
# 22/02-13 - Får jeg besked fra Magasin om at de har fået min bestilte jakke retur...

Det tog Magasin.dk online webshop mere end 2 måneder og ekspedere jakken til den forkerte adresse - få jakken retur - og refundere det betalte beløb.

Magasin; I burde lukke Jeres webshop eller højne niveauet gevaldigt før I begiver Jer ud på et eventyr i online-verdenen. I har et fantastisk brand og nogle fantastiske storcentre, men online-delen er I ikke gode nok på...

Held og lykke i fremtiden. Jeg kommer dog ikke retur til Jeres onlineshop igen!!

Wednesday, April 17, 2013

Reply from Magasin.dk

Hej Christoffer,

mange tak for din feedback omkring Magasin Onlineshop. Det er selvfølgelig meget beklageligt, at den bestilte jakke er blevet tilsendt din privatadresse i stedet for din firmaadresse. Vi kan desværre ikke se, hvori fejlen er opstået – om det er hos os eller Post Danmark. Vi kan godt forstå din irritation omkring leverings -og returfejlen og kan kun beklage mange gange og give dig ret i, at det er for dårligt.

Vi beklager endnu engang den kedelige oplevelse.

Dansk Net

God service og fint net

Dansk Net har været min leverandør gennem ca. 1 år. God forbindelse og fin service.

Friday, December 28, 2012

Reply from Dansk Net

Hej Christoffer

Tak for den positive anmeldelse - hav et godt nytår :o)

Med venlig hilsen

Dansk Net

inCover.dk

Hurtig levering, fint udvalg - udstyret virker ikke

1. køb hos incover - 4 stjerner
-------------------------------------------------
incover har som sådan et fint udvalg, gode priser og hurtig levering. Dette giver 4 stjerner.

Kæden knækker dog i det jeg bestiller et produkt, som værende en 'sok til iPhone 5'. Jeg formoder derfor at sokken har den rigtige bredde og højde. Sokken er i stof og er derfor fleksibel i bredden. Den er dog 1 - 1,5 cm for kort. Det resulterer i at telefonen stikker op af sokken.

Jeg skriver til supporten, som sender et kort svar retur med, at den er kompatibel med stortset alle smartphonesm hvorfor den også var præsenteret som iPhone 5 kompatibel. Prisen var ikke høj, men jeg opfordrer da incover til og sikre sig, at deres covers passer til de telefoner de skriver.

Men 4 stjerner for hurtig levering skal de selvfølgelig ha' :-))

2. køb hos incover - 1 stjerner
-------------------------------------------------
Under kategorien "ladere til iPhone 5" søger jeg efter et usb kabel til opladning af iPhone 5. Jeg køber 2 usb kabler og modtager dem ca. 1 1/2 uge efter min bestilling da de var i restordre - helt fint.

Nu skal jeg så i gang med og lade telefonen op via computerens USB stik, men bliver mødt med beskeden;
"OPLADNING ER IKKE UNDERSTØTTET MED DETTE TILBEHØR"

... Ligesom mit første køb må jeg endnu engang anmode incover om og sikre sig, at det udstyr de kategoriserer under f.eks. "iPhone 5" rent faktisk fungerer med den angivne smartphone.

Bodylab

Hurtig levering og god vejledning

God vejledning om produkterne og hurtig levering. Lidt dyrere end der hvor jeg ellers plejer og købe proteinpulver og deslige, men nu skulle Bodylab afprøves efter jeg har hørt godt om butikken :-)

Jeg vender helt sikkert retur.

Web10

Dybt kritiske salgsmetoder!!

Jeg var på udkig efter et domæne og søgte derfor efter det billigste sted og oprette det. Jeg faldt over Web10.dk, som umiddelbart var billigst.

Jeg indtastede domænenavnet og efterfølgende mine oplysninger. Jeg kommer til indkøbskurven og kan se, at det nu lige pludselig koster domæne + gebyr for og oprette.

Domænet vil derfor lande godt på den anden side af 200 kr. hos Web10, hvor Web10's kollegaer ville have ca. 100 kr. for samme domæne.

Alt andet lige lukker jeg vinduet ned og gennemfører dermed IKKE købet på nogen måde. Jeg vælger herefter en anden udbyder af domæner, som var langt billigere end Web10.

Efterfølgende modtager jeg en faktura med posten fra Web10 / Talk Active, som lyder på: 75 kr. i oprettelse + 95 kr. for domænet + 25 kr. i porto. I alt 195 kr.

Situationen er blot den, at jeg ALDRIG har bestilt domænet hos Web10.

Jeg har nu kontaktet Web10 / Talk Active via. deres mailsupport og afventer svar. Ud fra de andre negative Trustpilot anmeldelser Web10 har fået, går jeg ud fra, at de nok skal løse problemet og komme med en undskyldning. Alt andet vil være dybt kritisk.

Jeg skriver dog alligevel denne anmeldelse af Web10 - med et håb om - at de vil ændre deres salgsmetoder fremover. Der er helt sikker mange, som vil falde i Web10's kritiske salgsmetoder. Føj.

Update følger.

Tuesday, August 14, 2012

Reply from Talk Active ApS

Hej Christoffer

- Vi beklager meget du har haft en dårlig oplevelse.

Men lad mig lige understrege en ting, som er 110% sikkert: Du får kun en faktura, hvis du har trykket "Godkend bestilling" efter du har udfyldt hele bestillingen med navn og adresse.

Så måske husker du lidt forkert, hvis du mener at lukke vinduet ned, såsnart du har set prisen. Samtidig siger det sig selv at, du må have udfyldt hele bestillingen med navn og adresse, ellers kan du jo ikke få en regning med posten alligevel.

Men du kan altid annulere en bestilling uden omkostninger, så længe domænet ikke er bestilt, så der er ingen grund til at begynde at "skyde med skarpt" ang. salgsmetoder, det er altså en helt forfejlet kritik, som ikke er berettiget her.

mvh web10 support

Partner Ads

Fantastisk Affiliate netværk

Partner-ads.com har en masse gode annoncører, som giver gode priser uanset om det er pr. klik/lead/salg.

Altid udbetaling til tiden og gode annoncører. Partner-ads.com får 5 stjerner fra en yderst tilfreds affiliate-partner, som har været mange affiliate systemet igennem.

Skiftselv

God service på mail

Jeg har bestilt en 'Voss Pizzabagesten' hos SkiftSelv.dk og sikken service. Jeg sender mail - får svar retur - og så er der ellers bestilt.

Jeg har allerede her 30 minutter efter ordren er lagt fået besked om, at min ordre er pakket og formentligt lander hos mig imorgen med GLS.

God og overskuelig hjemmeside - med utroligt gode priser!
Jeg kan varmt anbefale SkiftSelv.dk.

Livingstylish

Hurtig levering og god service

LivingStylish.dk har formået og levere ordren hurtige end lovet og til en fantastisk pris.

Jeg bestilte et par Holmegaard vinglas og nogle Global knive. Priserne hos LivingStylish.dk var lige i skabet og langt bedre end lignende webbutikker.

Efter bestillingen skrev jeg til kundeservice med et spørgsmål - der gik få minutter og jeg havde et svar fra Maria.

Glassene var der oplyst 3-7 dages leveringstid på, men allerede her blot 3 dage efter sidder jeg med min ordre foran mig.

Hurtig levering, god service og 5 stjerner afgivet til LivingStylish.dk.
# Jeg vender helt sikkert tilbage. Tak for en god købsoplevelse!

2kshop

5 stjerner for stjerne service

Anita fra 2kshop.dk har gjort mere end man kunne forvente.

Jeg skriver til 2kshop.dk med et par spørgsmål og får hurtigt svar retur. Vi skriver sammen i et par mails hvortil Anita hver gang svarer godt og præcist - på alle mine spørgsmål.

Varerne blev bestilt hos deres leverandør da det ikke var en umiddelbar lagervare og få dage efter modtog jeg det leveret.

God service - kan varmt anbefales. 5 stjerner fra mig!

Scootercity

Elendigt SVINDLER firma med dårlig moral!

Da jeg for et par år siden havde en scooter var jeg forbi deres værksted éen gang - og det blev kun éen gang!

Aftalen var, at der skulle skiftes cylinder. Da jeg kom for og hente min scooter igen havde de monteret en ny cylinder og tilmed en ny udstødning. Den gamle udstødning passe iflg. deres mekaniker ikke på den nye cylinder - mystisk!

Der skulle selvfølgelig falde betaling for både cylinder og udstødning før jeg kunne køre igen. Da den et par måneder senere kom til service andetsteds viste det sig, at de ikke havde skiftet cylinderen, men KUN udstødningen.
** Værkstedet der skulle lave service på den kunne hurtigt forklare, at problemet dengang formentligt havde været utæthed mellem cylinder og udstødning. **

Hold jer langt væk fra dette elendige firma. Utroligt de kan få lov til og overleve!!!!!

Cecilie Hjort found this review useful

Designdelicatessen

5 stjerner for super service

Jeg bestilt to Etch fyrfadsstager af Tom Dixon hos Designdelicatessen.dk. Jeg bestilte til afhentning i deres butik på Frederiksberg.

Alt forløb smertefrit og jeg vil helt sikkert vende tilbage i både deres fysiske butik og på designdelicatessen.dk.

Nb. Fedt med afhentning, men prisen på selve produkterne kan godt opdateres/sænkes i takt med andre webbutikker indenfor samme niche. I samme øjeblik jeg købte de 2 Etch fyrfadsstager hos designdelicatessen var de 60 kr. billigere pr. stk hos en konkurrence webshop. - Ovenikøbet "SAMLET"-pakken.

(*Etch leveres enten samlet til vejl. pris på 429 kr. og usamlet til vejl. pris 369 kr.)

HelseBasen.dk

Hurtig levering og god service

Jeg har tidligere bestilt hos helsebasen.dk og det forløb fuldstændig smertefrit – præcis som for et par dagen siden hvor jeg bestilte endnu engang.

Det er utroligt nemt og navigere rundt blandt de forskellige varer på helsebasen.dk og prisen er altid bedre end der jeg ellers har tjekket prisen. Altid god og søde mennesker man taler med. Jeg sendte en mail til kundeservice med spørgsmål til én speciel mel fra Aurion, som jeg fik et godt og prompte svar på. Jeg forstår godt at alle giver dem 5 stjerner for det har de også fortjent!

Varerne kom afsted samme dag jeg bestilte og resulterede i, at jeg havde varerne med Postdanmark dagen efter. Jeg bestilte 10:13 i onsdags og omkring middag dagen derpå, altså torsdag, kom varerne. Indpakningen var perfekt og alle de bestilte varer var i forsendelsen.

Jeg vil helt bestemt bruge helsebasen.dk i fremtiden og selvfølgelig anbefale siden til andre.

5 stjerner for…
1. stjerne - Utroligt lækkert og STORT udvalg
2. stjerne - Hjælpsom kundeservice
3. stjerne - Hurtig levering
4. stjerne - God indpakning
5. stjerne - Billigere end de andre

På gensyn :-))

nemlig.com

3/5 stjerner for en næsten perfekt oplevelse

5 stjerner for opfølgningen på min triste oplevelse. Personligt kontakt og venlig kundeservice gør, at jeg retter mine 3 stjerner til 5 stjerner.

Jeg har sidenhen brugt Nemlig.com 2 gange og de lever fuld ud op til den perfekte oplevelse!

På gensyn!

--------------------------------------------

Nemlig.com er udentvivl en genial idé og jeg vil også bruge dem fremover.

Min første oplevelse hos Nemlig.com er dog lidt blandet... Vi bestiller levering imellem 18.00 - 19.00.
# Ca. kl. 18.30 kontakter jeg Nemlig.com telefonisk og får oplyst, at de ikke har nogen forsinkelser på deres leveringer.
# Ca. kl. 18:50 ringer en medarbejder/chaufføren fra Nemlig.com og oplyser de er på Nørrebro, men skynder sig.
# Ca. kl. 19:20 ringer chaufføren og spørger hvor adressen er. Jeg forklarer og han kaster sig over et kort. (men umiddelbart uden held)
# Ca. kl. 19:35 går jeg ned på vejen for og vinke dem ind. De suser dog forbi selvom jeg står med hænderne i vejret.
# Ca. kl. 19.40 kommer de tilbage og jeg stiller mig midt på vejen. De stopper så.
- Jeg får så udleveret varerne ved bilen og må selv bære dem op. På vej ned for og tage imod den sidste ud af 3 poser spørger chaufføren mig om alle varerne er der?!?!!! Det burde Nemlig.com nu have styr på. Chaufføren mente måske der manglede indhold fra én kasse de ikke kunne finde i deres kaos bag i bilen...

Standen på varerne ved levering:
# Frostvarerne var optøede
# Bærerne var mast grundet tryk

Det kan Nemlig.com gøre bedre:
- Udstyre chaufførerne med en GPS.
- Udstyre bilerne med reoler til Jeres kasser. Det vil alt andet lige give en bedre oplevelse. Dertil vil lågene formentligt ikke være gået af kasserne og foranlediget åbne kasser og dertilhørende varme "frostvarer", maste bær osv.

Alt i alt en lidt trist oplevelse første gang med Nemlig.com. Jeg må dog sige, at jer er positivt overrasket over deres kundeservice. Jeg kontaktede kundeservice og skulle blot remse op hvilke varer der ikke ’fungerede’ ved levering og de ville sende det ud igen… Thumbs up for denne del!

Jeg har bestilt hos Nemlig.com efterfølgende og her godt 1 uge senere bliver det spændende og se hvordan de klarer 2. levering til mig…

Tuesday, November 15, 2011

Reply from nemlig.com A/S

Hej Christoffer,

Tak for din anmeldelse, omend jeg er noget skuffet på dine vegne over den levering du har oplevet - det lever slet ikke op til vores normale standard. Jeg har stor respekt for, at du har taget dig tiden til at give os en så detaljeret tilbagemelding, der giver os mulighed for at rette vores fejl.

I de få tilfælde vi bliver forsinket, er vores procedure at ringe til kunden hurtigst muligt, når vi får kendskab til en evt. forsinkelse og senest inden udløb af time-intervallet, som du oplevede, da chaufføren ringede. Dernæst informerer chaufføren kundeservice. Jeg kan se, at vi er blevet forsinket på vej til dig, hvorfor kundeservice ikke har været klar over forsinkelsen på det tidspunkt du ringer til os. Vores chauffører er instrueret om at have opdateret GPS-navigation i bilerne, således at de kan finde vej og de skal selvfølgelig bære dine varer op uanset de er blevet forsinket - det vil jeg følge op på, at den pågældende chauffør retter sig efter.

Det glæder mig, at vores kundeservice har kunne afhjælpe problemerne og vi ikke fik dig skræmt væk :-) Som sagt er den levering du har oplevet langt fra vores normale standard og jeg glæder mig til at vise dig hvordan det ´skal være.

Jeg håber på at høre fra dig, efter du har fået varer igen - gerne her på siden og også gerne på kontakt@nemlig.com eller på tlf 70337233.

Mange hilsner Jan

DMI

Gode prognoser!

DMI.dk har lavet den perfekte App - "Byvejret".

Den er helt perfekt og man kan altid se hvordan vejret er og bliver :-))

Merlin

Perfekt oplevelse!

Det var ikke umiddelbart muligt, at logge ind på Merlin.dk og oprette et returnummer da jeg ønskede, at returnere én vare der ar købt online. Men efter en mail til supporten og hurtigt svar retur var det muligt og tilmed med besked om - at jeg blot kunne sende det retur uden dette nummer, for det havde supporten noteret at jeg ønskede.

Go' service! Jeg vender helt sikkert tilbage og tjekker priser og udvalg i fremtiden.

kaffekompagniet.com

Trist oplevelse...

Efter at have været kunde hos firmaet igennem længere tid er det trist, at skulle opleve den anden side.

Hver gang vi har bestilt hos kaffepuder.dk har vi fået varen dagen efter eller indenfor få dage. Servicen hos kaffepuder.dk har altid været i top - men så er det desværre vendt.

10/2-2011 - bestiller vi hos Kaffepuder.dk med faktura eftersom betaling med kort ikke var muligt.
Få dage efter leveres varene.
23/2-2011 - modtager vi én rykker og svarer tilbage få dage efter med forespørgsel på faktura fra firmaet. Vi høre midlertidig ikke noget og den går desværre i glemmebogen hos os.

"Kaffepuder.dk" har stået noteret på whiteboardet og da det skal 'ryddes' for emner tager vi kontakt til Kaffepuder.dk og får oplyst beløbet vi skylder. 945,75 kr. Dette indbetales 20/4-2011.

Bemærk. Der er kun modtaget én rykker og efter kontakt med firmaet og dermed forespørgsmål på faktura er der ikke sket mere fra Kaffepuder.dk's side.

Efterfølgende har vi modtaget breve fra inkasso og meddelt, at vi allerede har betalt beløbet og at den fra vores side er ude af verdenen.
- Vi forespørger endnu engang på bekræftelse fra både Kaffepuder.dk samt inkassofirmaet, men intet her.
- Et godt stykke tid efter modtager vi endnu et brev, som tydeliggør at vores henvendelser og påmindelser om, at firmaet har modtaget betaling ikke er besvaret eller taget stilling til.

Vi har forsøgt, at kontakte firmaet efterfølgende pr. telefon, men den ringer blot derudaf. Vi har sendt 2 mails, men uden svar.

1/9-2011 - lykkedes det os, at få kontakt med firmaet. Jeg snakker først med en flink kvinde, som formentligt er den samme fra tidligere. Hun stiller mig videre til en mand, som formentligt er ejeren af kaffepuder.dk. Han kan ikke hjælpe.

Vi står nu i en kedelig situation.
+ Kaffepuder.dk har fået betaling for de leverede varer
+ Kaffepuder.dk er blevet opmærksom på dette efterfølgende

Anmeldelsen er lavet i håb om, at Kaffepuder.dk vil få fingeren ** og få sat skub i sagerne!

Tak.

Thursday, September 1, 2011

Reply from Kaffekompagniet

Beklageligvis er E-voks beskrivelse af hændelsesforløbet i forbindelse med ovennævnte inkassosag ikke korrekt, hvorfor vi ser os nødsaget til at fremlægge fakta i sagen, fakta som alle kan dokumenteres:

•E-voks afgav bestilling den 02.10.2010 og ikke som hævdet den 10.02.2011 (14 andre kunder har denne dag betalt med betalingskort uden problemer).
•Første rykker afsendes den 23.02.2011 - mere end 4 måneder efter bestilling.
•På trods af rykkeren betaler E-voks først deres regning den 26.04.2011 - mere end et ½ år efter bestilling!
•E-voks har ikke – som påstået - kontaktet Kaffekompagniet i februar 2011 for at få tilsendt faktura, men har senere kontaktet Kaffekompagniet for at få oplyst total-beløbet (hvilket allerede fremgik af ordrebekræftelsen samt kunne ses i vores kundecenter).
•Den 31.03.2011 gives sagen videre til Købmandstandens Inkasso Service A/S (KIS).
•KIS noterer, at de per 01.04.2011 sender brev til E-voks med inkassovarsel. Da E-voks ikke betaler/reagerer, sender KIS per 15.04.2011 en "inkasso opkrævning". Først her vælger E-voks at betale – men kun det oprindelige beløb på 945,75 kr. (betaling modtaget den 26.04.2011). E-voks vælger altså ikke at betale inkasso omkostningerne (som har været varslet fra februar 2011) til KIS (hvilket også har været varslet i KIS breve af 01.04.2011 og 15.04.2011). Derfor sender KIS en "Stævningsvarsel" til E-voks per 23.05.2011.
•Derefter har der været kontakt mellem KIS og E-voks, da E-voks angiver, at de ikke vil betale inkassoomkostningerne. KIS kører således sagen videre.

Det er selvfølgelig beklageligt, at E-voks ikke mener sig korrekt behandlet, men Kaffekompagniet har givet E-voks alle muligheder for at betale deres udestående, men først efter der bliver truet med Inkasso, reagerer E-voks. Det er nok ikke troværdigt, at E-voks selv ville acceptere, at deres kunder først betaler deres regninger efter ½ år og først efter de er blevet sendt til inkasso…?

Hvad angår de påståede problemer med at komme i kontakt med Kaffekompagniet, er dette svært at tage alvorligt. Kaffekompagniets telefon er bemandet torsdag til fredag mellem kl. 10 og 14 og udenfor telefontid er telefonen er tilsluttet telefonsvarer, hvor der kan efterlades en besked og e-mails altid besvares og oftest indenfor 24 timer.

Badoo

Elendigt foretagende

Badoo.com.... Glem dem, slet dem og besøg ALDRIG deres site igen! Phishing af værste skuffe...

Pbchokolade

Venlig kundeservice og hurtig levering

Jeg har tidligere bestilt hos Peter Beir Chokolade og igen for nyligt. Jeg har ikke oplevet andet end venlig kundeservice fra deres side og vil selvfølgelig vende tilbage i fremtiden.

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

GOD kundeservice og HURTIG levering!

Jeg handler ofte på nettet og har sjældent oplevet en ligeså god kundeservice, som jeg har hos Komplett.dk.

Jeg har talt med en venlig medarbejder over telefon i 2 omgange. 1. gang med ønske om bevarelse af et spørgsmål til tv'et jeg havde i kikkerten og efterfølgende spørgsmål til leveringstiden fra Norge til deres danske Pick-Up Point på Vesterbrogade.

***** 5 stjerner for god og venlig kundeservice over telefon.
***** 5 stjerner for hurtig levering. Bestilt tirsdag aften, fremme til afhentning på Vesterbrogade torsdag.

Jeg vender helt sikkert tilbage hos Komplett.dk

Stcykler

5 KÆMPE stjerner til StCykler.dk

Jeg var i tvivl om hvilken cykel jeg skulle vælge, men efter en kort samtale over telefon med en utrolig venlig og serviceminded mand hos StCykler.dk fandt vi sammen den perfekte cykel!

Valget faldt på en Centurion Dark Image, som der oven i købet var nedsat til en helt utrolig pris - og med en besparelse på ca. 2.000 kr., måtte jeg da indrømme at StCykler.dk formåede, at give den bedste pris på markedet.

Udover selve cyklen skulle jeg bruge en godkendt lås samt støttefod, dette tilbød de at montere uden meromkostning. STORT PLUS!

Efter min købsoplevelse hos StCykler.dk har jeg anbefalet siden til 2 andre, der også stod og manglede en cykel. Kvalitet og service er i absolut top og jeg vender helt sikkert tilbage den dag hvor cyklen mangler lidt ekstra udstyr eller måske skal skiftes ud.

Service, kvalitet og hurtig levering - så er det StCykler.dk der tales om!

På gensyn :-))

Stayhard

Lang leveringstid, men fedt udvalg

Stayhard.dk er som sådan en fin butik, med et godt udvalg af tøj. Det eneste 'problem' er som sådan at de har valgt Bring til at levere deres danske ordrer.
Bring er ikke specielt serviceorienteret herhjemme endnu, hvilket ved første bestilling endte ud i 2 mislykkedes leveringer til trods for at der var nogen på leveringsadressen, 3. forsøg var 'adressen utilgængelig på leveringstidspunktet' (men der var udfyldt en fuldmagt på hjemmesiden) - efter 13 dage og 3 mislykkedes leveringer kom den frem på 4. forsøg!

Men ellers en fornuftig side, men der burde ses om efter en anden fragtmand - eller ihvertfald give mulighed for at vælge, evt. mod en merpris.

Asbjørn Pato Emiliano Andreasenand Leonard Axelsson found this review useful

Bodystore.dk

Nemt at bestille og hurtig levering

Jeg har bestilt 2 gange hos BodyStore.dk og har kun ros tilovers for dette firma.

+ Overskuelig og god webshop
+ Nemt at bestille
+ Hurtig bekræftelsesmail
+ Hurtig forsendelse
+ Det bestilte var SELVFØLGELIG i kassen :-))

Jeg vender helt sikkert tilbage, som kunde, hos BodyStore.dk!

Bladkiosken.dk

Smart koncept. Betaling direkte på sitet vil fuldende oplevelsen

Magasiner og blade er ofte noget man bestiller når en trist telefonsælger ringer og tilbyder et standard-abonnement, "specielt til mig fordi jeg tidligere har abonneret", som man så takker ja til...

Jeg har netop bestilt på bladkiosken.dk og det er da et yderst smart koncept. Dog er det ærgerligt at betingelser og vilkår ikke dækkes ind under samme tekst for div. magasiner, hvilket hurtigt kan give 10 forskellige betingelser, vilkår, opsigelsesmetoder og leveringsbetingelser.

Endnu et punkt der vil gøre bladkiosken.dk endnu bedre ville være mulighed for at betale direkte på sitet for de bestilte magasiner. Ofte smides girokort langt væk eller også glemmes de på bordet når man får disse.
Når man alligevel bestiller på sitet, hvorfor så ikke tilbyde betaling med det samme?!

4 stjerner for et næsten komplet setup! :-))

Karina Gørtz Christiansen found this review useful

Nespresso

Lækker kaffe, men langsom levering

"ohh, excuse me - are you George Clooney?!"
Go' reklame der kører på de danske tv-stationer i øjeblikket!

Dog bør I oppe jer lidt med Jeres leveringstid fra webbutikken. Der gik 12 dage inden der kom en fragtmand forbi med leverancen fra Jer. Det burde kunne gøres hurtigere...

Davidsenshop

Blandede oplevelser med Davidsenshop.dk

Jeg har tidligere bestilt på davidsenshop og varene kom et par dage senere med fragtmand. Jeg fik fornuftig hjælp pr. telefon og fik valgt den rigtige Weber grill. Så ingen problemer ved denne handel.

For kort tid siden sendte jeg en mail til davidsenshop - umiddelbart et forholdsvis simpelt spørgsmål til en af deres Weber gasgrill varianter - "om der var tale om en 2011 model?"... Her godt 23 dage senere, intet svar.

Dog får davidsenshop alligevel 3 stjerner.

Positivt:
+ god telefonsupport
+ gode produktbeskrivelser
+ fornuftig levering

Negativt:
- intet svar på mail
- høj fragtpris ifht. kollegaerne og måske også ifht. de reelle udgifter (?!)

Jeg vender dog tilbage og bestiller hos Jer igen engang i fremtiden, men denne gang valgte jeg at bestille hos et andet firma, som besvarede min mail.
Så gør Jer selv en stor tjeneste og besvar de mails som måtte lande i Jeres indbakke fra kunder.

Hi-Fi Klubben Danmark

God vejledning og venlig betjening

Hi-Fi klubben har givet god vejledning til køb af musikudstyr, dog er prisen høj. Men kvalitet og lyder hænger formentligt sammen!

mchjørnet

'Standard' priser, men god hjælp

Jeg købte i foråret 2010 en Kawasaki motorcykel hos MC Hjørnet. God hjælp til at finde tøj der passede og vilje til at bestille støvler hjem, som ikke umiddelbart var på lager. 5 stjerner til MC Hjørnet.

SAS

Pålidelige og troværdige

Jeg har op til flere gange haft fornøjelsen af at flyve med SAS. Afgange til tiden og rene fly er et stort plus, som andre flyselskaber kunne tage ved lære af.

Maxbank

5 stjerner til en god bank

Personlig behandling, som gør Max Bank til en god bank!

Telia

Ringe muligheder for opsigelse..

De er hurtige til at opkræve penge første gang, men det er et helvede at slippe af med dem igen.. Netop skiftet til 3, efter at Telia bruge godt 4 mdr. på at frigive et nummer - som var udenfor binding!

3 (HI3G Danmark ApS)

Fornuftigt teleselskab

Klart bedre end Telia, men netværket er ikke i top - som man ellers forventer når 3 flere gange er kåret til at være firmaet med bedste 3g dækning.

Men ellers fire stjerner til 3 fra en tilfreds bruger af deres iPad- samt mobilabonnement!

Christoffer Steenbecks profile

profile image of Christoffer Steenbeck
Christoffer Steenbeck
Reviewer
Male, 1988
Frederiksberg, Denmark

About

Alt hvad der kan købes på nettet, bliver købt på nettet!