Camilla Vilhelmsens profile

Reviews (128)

Drinkster.dk

SUPER

Super gode tilbud, savner dog lidt i Nordsjælland...

Det virker bare, og super kundeservice...
Vil du spare på turen i byen, så benyt Drinkster....

De bedste anbefalinger herfra.... :-)

www.chekos.dk

Super handel

Kan helt sikkert anbefales... Suveræn kundeservice!!!

Coolshop

Dårlig kundeservice!!!

Vi købte en barbie hest til vores datter i 3 års fødselsdagsgave. Efter få dage begynder hårene i hestens hale at falde af, og vi skriver med kundeservice i deres chat funktion... Vi syntes det var synd for vores datter som er blevet meget glad for sin fødselsdagsgave at vi skal tage hendes gave fra hende, derfor hører vi om der var mulighed for at vi kunne sende den retur EFTER at have modtaget en ny, hvis vi sendte billeder af fejlen... dette kunne ikke lade sig gøre. Vi aftalte derfor at så skulle coolshop sende en retur label til os så vi kunne returnere hesten.. vi har været i kontakt med dem 2 gange og der er nu gået flere uger, og returlablen er stadig ikke dukket op, så går ud fra de ikke gider behandle vores reklamation!!!

Monday, June 24, 2013

Reply from coolshop.dk

Hej Camilla

har du ordrenummeret på din bestilling, så kan jeg prøve at se hvor sagen er. Du burde nemlig have fået en returlabel på mail indenfor en times tid efter din henvendelse. Prøv evt at tjekke de spamfilter, da det kan være mailen er endt der.

MVH

Lars
Coolshop

Mytrendyphone

Tilfreds...

OPDATERING... Har ændret min bedømmelse---


Billige ting og fin service...

Friday, May 3, 2013

Reply from Mytrendyphone.dk

Tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig kede af, at du ikke hørte fra os efter vi aftalte at du skulle oprette en reklamationssag. Årsagen er at vi stadigvæk ikke har modtaget din forsendelse. Det er først når vi har fået det defekte produkt retur, at vi begynder at behandle en reklamation og kontakter vores kunder.

Nu er der allerede gået flere uger, og da din forsendelse ikke er dukket op, må vi gå ud fra, at den er gået tabt. Det er for os ikke en acceptabel måde at slutte en handel på, især fordi det drejer sig om en defekt vare. Beløbet som du betalte med dit kort er hermed refunderet og en af vores servicemedarbejdere har lige skrevet en mail til dig i vedrørende refusion af portoen.

Vi vil gerne takke for tålmodighed og forståelse og vi håber at du vælger at handle hos os igen.

Med venlig hilsen,
MyTrendyPhone

Dansk Net

Super tilfredse....

Vi har haft Dansk net igennem længere tid, og er rigtig glade for dem.. Er der problemer løser de dem lynhurtigt, med et smil...

Kan helt sikkert anbefale Dansk net til andre :)

Friday, April 26, 2013

Reply from Dansk Net

Hej Camilla.

Mange tak for din positive anmeldelse - Fortsat god weekend til dig og dine :o)

Venlig hilsen

DanskNet

Ballerup Gokart

God oplevelse!

Fed oplevelse- skal prøves :-)

Helseplus.dk

Rigtig godt tilfreds...

fint udvalg, gode priser, og er meget glad for de tager forbrugsforeningen... kan helt sikkert anbefale andre at handle her ;)

Tak for en god service ;-)

Nethelse

Gode erfaringer....

Jeg handler hos nethelse.dk, og har altid været tilfreds med mine køb. Er rigtig glad for at de tager forbrugsforeningen, og de har et rigtig stort sortiment. Jeg har kun oplevet venlig & imødekommende service fra dem, og syntes de har en super side med mange varer til gode priser.

Hurtig levering, og altid en lille overraskelse med i pakken :)

Kan anbefale nethelse.dk til andre :)

Sendnu

PERFEKT!

Bestilte noget shampoo, Balsam, & kosttilskud fra sendnu.dk, priserne var de billigste jeg kunne finde på internettet. :-)
Super hurtig levering, og alt passede præcis på beskrivelsen på hjemmesiden.

Jeg handler helt sikker her igen, og tak for de mange lækre vareprøver :-)

Mvh. Camilla.

Navnesnak

Super side :)

Rigtig god side, også med en super shop med gode tilbud :) Kan helt sikkert anbefales :)

Just4Kids.dk

Perfekt!

Købte en prinsesse paraply til min datter, selvom varen var på tilbud fik vi stadig gratis fragt. Varen kom 2 dage efter bestilling, & var fuldt ud som beskrevet.

Det er bestemt ikke sidste gang vi handler her :-)

Motorlageret

PERFEKT!

Ringede for at købe en bærekugle til min renault scenic, fik den billigste pris og kunne afhente den i Herlev blot få timer efter bestilling. Hurtig og god service. :-)

SpeedyAutoparts.dk

Sikke en service...

Stod med min bil der akut manglede en del, og fik tilbudt at kunne afhente den manglende del samme aften, sådan en kundeservice har jeg aldrig oplevet før.

Jeg tjekker bestemt denne hjemmeside ud næste gang jeg mangler en autodel :-)

Rejsefeber

gider ikke besvare mails!

øv når selskaber så snart de modtager en smugle kritik vælger at ignorere ens mails!!!

Travelmarket A/S

Når det skal være nemt og billigt

Vi benytter os ofte af Travelmarket, og vi finder altid noget der matcher vores forventninger til både standard & pris. Også under last minute kan man finde super gode priser på feks. flybilletter. Vi har før haft kontakt med deres kundeservice, og det har fungeret helt smertefrit uden problemer.

Vi kan kun anbefale Travelmarket til andre :-)

Take Offer

Når kundeservice er i top

Vi har før benyttet os af takeoffer's tilbud og har altid oplevet super kundeservice, kompetente medarbejder og et produkt der lever 110% op til forventningerne :-)

Vi kan ihvertfald anbefale take offer til andre :-)

Billigvoks.dk

PERFEKT!

Har kun godt at sige. Markedets bedste priser, og har de ikke det, så skal de nok sørge for at få det... Hurtig kundeservice, modtog min ordre dagen efter... kan kun anbefale andre at handle igennem dem.. og er HEL vild med de tager forbrugsforeningen :-)

Mvh. en tilfreds kunde!

Mycollection

Fuldt ud tilfreds...

Fandt de billigste priser på b.young tøj, et godt udvalg og lav fragtpris... samtidig har de en nem og overskuelig hjemmeside...

Min ordre kom allerede dagen efter jeg havde bestilt og levede fuldt ud op til forventningerne...

Handler der gerne igen, og kan anbefale www.mycollection.dk til andre :-)

Liveit

Super duper

har været så tilfreds med alt vi har købt igennem liveit... kan helt sikkert anbefales til andre :-)

Det Faglige Hus

Har førhen været medlem

og det faglige hus vandt en sag for mig, da jeg stod med en arbejdsgiver der nægtede at udbetale den løn jeg havde krav på,,, der gik ikke lang tid før de havde vundet min sag og pengene stod på kontoen. Har oplevet en god kommunikation og dygtige medarbejdere.

Jeg melder mig ind igen når jeg får brug for a-kasse og fagforeningen igen :-)

ASE

Ikke til en s***

Ase har under hele min tid som medlem ikke haft styr på noget som helst... de lover at ringe tilbage hvilket aldrig sker, og når man taler med dem igen- kender de INTET til sagen?! Jeg er flere gange blevet mødt med en ubehøvlet tone af deres medarbejdere... Da jeg så melder mig ud, modtager de på mystisk vis aldrig mailen, og sender rykker, da vi kan dokumentere at mailen er blevet sendt bliver jeg så endelig udmeldt men modtager en regning på næsten 1000 kr, som ikke passer med noget som helst, vi ringer derind igen og må forklare dem at det simpelthen ikke kan lade sig gøre, hvilket hun godt kan se, og vi får af vide at restbeløbet er 453 kr, et par dage efter kommer en regning på 553 kr, og vi må endnu en gang ringe til ASE og bede dem rette fejlen!!!

Den fagforeningen man tilbydes igennem ASE er ligeledes ikke til en fis. Da jeg stod i en sitouation hvor jeg behøvede hjælp fra en socialrådgiver, kunne de ikke hjælpe,,, hos min mands fagforeningen var det slet ikke noget problem- som hans fagforening sagde " Det er jo det vi er der for"

Jeg melder mig aldrig ind i ASE eller deres samarbejdende fagforening igen, har ikke været andet end bøvl!!!

Wednesday, September 12, 2012

Reply from ASE

Kære Camilla

Det er ikke rart at høre, at du ikke har været tilfreds – og vi forstår godt din frustration.

Vi har nu dog forsøgt at fange dig både per mail og telefon, men uden held. Regningerne ja, her må vi krybe til korset og beklage. Det er åbenlyst en fejl fra vores side, og det var godt, at du selv var vågen.

I forhold til dit forløb viser det et problem, som kommer af den forkortede sygedagpengeperiode. Når retten til sygedagpenge ophører, ryger man direkte ud i ingenting. Ofte henvender folk sig så til deres a-kasse, men møder det problem, at man ikke har ret til dagpenge, når man er syg – for så står man jo ikke til rådighed for en fuldtidsstilling. Vi ved, at det er et problem, alle a-kasser kæmper med og vi håber på en politisk løsning.

Til sidst er der fagforeningen. Her er der tale om en effektiv og prisstærk pakke, som nyder stor tilfredshed blandt medlemmerne og i sin korte levetid har vundet store sejre på medlemmernes vegne. Det fremgår meget klart af JOBtrygheds hjemmeside, at:

”Hvis du udelukkende er – eller overvejer at blive – medlem af en fagforening på grund af den juridiske tryghed i ansættelsen, har du nu et godt og økonomisk fordelagtigt alternativ, der kan spare dig for flere tusinde kroner om året.”

At vi ikke har socialrådgivere ansat er således ikke noget, vi forsøger at skjule.

Uanset hvad er vi rigtig kede af, at du har haft en træls oplevelse. Vi ønsker dig held og lykke med din nye a-kasse.

Venlig hilsen
Thomas Telving
Pressechef i ASE
Mobil: 24 79 03 22
Mail: thomas.telving@ase.dk

Viaplay

TRÆT AF JER!!!

Jeg er efterhånden god træt af Viaplay!
I min verden er det falsk markedsføring, det i har gang i... Jeg ringede i SIDSTE UGE og fortalte jer at adskillige afsnit ikke virker, jeres inkompetente medarbejder gav skylden på mit samsung smart tv!!! Sjovt nok har vi samme problem med afspillelse af præcis samme afsnit på både android telefon og iphone...!!! Jeg fik af vide af jeres medarbejder at han straks ville sætte teknisk support på problemet nu snart en uge efter virker det stadig ikke, men det er jo nok bare MIT tv, telefoner osv den er gal med IKKE JER!!!!!

Man kan desuden ikke pause nogle film/ programmer uden man må starte forfra! Ifølge jeres kundeservice er dette noget i ALDRIG har hørt om før, selvom jeg kan se flere nævner det!!!


COME ON VIAPLAY - Se hvor mange skod anmeldelser i har, i er i TOP 5 I BUNDEN på hele trustpilot, imens i skyder skylden på jeres kunder,,, dårlig stil!!! - Opsiger mit abonnement - gider ikke betale 99,- om måneden når det jeg gerne vil se, ikke virker alligevel!!!!!!!!

OPDATERING TIL VIAPLAY!!!

TIL jeres information HAR jeg skrevet en mail til jer, som jeg også nævner i min bedømmelse... dog uden at modtage svar, og jeg har den stadig liggende i min mailbox hvis i ønsker at se hvornår den er afsendt!!!
HAR DESUDEN Screenshot af den bekræftigelses mail jeg modtog fra jer for 5 dage siden hvor der står i svare INDEN for 4 dage! opdatering maj 2013... Har endnu en gang forsøgt mig med et viaplay abonnement !!! SLEMT SKUFFET!!! Netflis kører PERFEKT, vi har kabel og 10megabit forbindelse men viaplay VIRKER BARE IKKE!!! Hakker konstant- KOM NU IND I KAMPEN - og support er røv og nøgler !!!!

Friday, September 7, 2012

Reply from Viaplay

Hej Camilla,

Vi beklager meget hvis du har haft en dårlig oplevelse med Viaplay og vores kundeservice.

Da du har haft ringet, og ikke skrevet kan vi desværre ikke finde din sag i vores systemer og følge videre op på den uden flere informationer.

Men vi vil meget gerne undersøge hvad det er for noget indhold der ikke fungerer på dit SmartTV, og få det løst såfremt det stadig ikke virker.

I forhold til problemer med at pause indhold på SmartTV er vores erfaring at dette forekommer på nogle TV og ikke andre. Dette er altså noget Samsung arbejder på at få løst.

Opdatering: Du skulle nu gerne have fået refunderet pengene for den seneste måned hvor du har oplevet problemer. Vi har taget din feedback omkring vores indhold med videre til de ansvarlige for indholdet på Viaplay.

Med venlig hilsen

ViaplayOnlineSki.dk ApS

Tilfredse :-)

Vi har før været på skiferie med onlineski.dk og kan ikke sige andet end vi har været glade og tilfredse, vi har hele vejen igennem fået en god service, blevet mødt af søde mennesker og rejsen levede fuldt ud op til forventningerne :-)

Kan anbefales :)

Detur Danmark

Kan anbefales!

Har rejst med Detur før uden problemer, jeg kan sagens anbefale selskabet til andre :-)

Suncharter.dk

Meget tilfredse...

Vi har tidligere rejst med SunCharter & har været ovenud tilfredse, guiderne kunne virkelig deres kram, og da vi havde en uheldig episode med min fod, var de der med det samme til at hjælpe os...

Vi kan absolut anbefale andre at rejse med Suncharter :-)

Christina Søndergaard found this review useful

Monday, April 23, 2012

Reply from SunCharter

Hej Camilla..

Vi siger mange tak for anmeldelsen og anbefalingen og er glade for at høre at vores guider var Jer behjælpelige i den situation. Guideservice er et af de områder vi fokuserer enormt meget på i SunCharter, både i uddannelsen af guiderne og i den løbende evaluering af guidearbejdet henover sommeren.

Vi håber at kunne byde Jer velkommen til Bulgarien endnu engang her i 2012.

Mvh
Suncharter.dk

Hotel Strandgaarden

Ren afslapning

Super lækkert sted i skønne omgivelser, hotellet og servicen er helt i top, kan helt sikkert anbefales :-)

Profil Rejser

Meget tilfreds....

Kan kun anbefale profil rejser til andre, vi har kun haft gode oplevelser :-)

Berlingske Media

Kun godt at sige

Virkelig et bredt udvalg inden for mange forskellige ting, men sjovt nok virker de til at have styr på det de laver, har kun gode erfaringer :-)

Kan anbefales :-)

HO Ferie

Super lækkert sted

Skønne omgivelser, søde mennesker, flotte facilliteter.... Rigtig dejligt sted, kan helt sikkert anbefales :-)

Falk Lauritsen Rejser

Har altid fået en fantastisk service

Kan kun anbefale Falk Lauritsen til alle som gerne vil afsted på ferie, de har styr på deres ting, levere varen til en god pris, personalet både i Danmark og på destinationen er serviceminded og søde, har kun haft gode oplevelser og kan helt sikker anbefale andre at rejse med Falk Lauritsen :-)

Rigtig god tur,.

Kristoffer Hjorth Pedersen found this review useful

Gram

Super kundeservice

Vi har oplevet en super kundeservice i forbindelse med køb af en gram opvaskemaskine. Desværre var der problemer med den, men vi fik hurtigt en tekniker ud, efter 3 besøg, kom de og installerede en helt ny opvaskemaskine, virkelig god service, søde medarbejdere og hurtig service. Vi har fået en super opvaskemaskine som er den bedste vi nogensinde har haft---

Denlillaappelsin

Fin service, hurtig levering

Super fine smykker, fornuftige priser, god service og en hurtig levering, er super glad for min stjerne-halskæde :-)

Kan anbefales :)

Reefnbeef

Kan anbefales!

Et meget hyggeligt & autentisk sted, alle tjernere er som restauranten Australske, og kendte en masse til både vin og øl. Maden var god, og vi blev mætte :-)

Kan helt sikkert anbefales :)

Amisol Travel A/S

PERFEKT!

Vi rejste i Marts til Egypten med Amisol, & var positivt overraskede, hotellet ( sharm reef 3 stjernet) var super lækkert, personalet var søde og der blev virkelig gjort noget ud af vores ophold, kæmpe service fra både hotellets og amisol's side selvom vi kun var ca. 50 mennesker på hele hotellet. Det er bestemt ikke sidste gang vi vælger amisol, og kan varmt anbefale dem til andre...

Vi har modtaget en bedre service her og fået mere for pengene end mange andre steder.

Absalon Hotel

Helt i top!

Super lækre værelser ( top floor) gode priser og venligt personale, kan kun give absalon de bedste anbefalinger, det er helt sikkert dem vi vælger når vi skal overnatte i KBH.

Cimber

God oplevelse.

Vi havde en god oplevelse med cimber til Rom, vi syntes især personalet ombord var meget proffecionelle og sikkerheden var i top. Vi har absolut intet at klage over, og kan anbefale Cimber til andre :-)

Sun Tours

Meget tilfredse...

Vi har tidligere rejst med suntours, og var rigtig tilfredse, hotellet levede fuldt ud op til forventningerne, og vi syntes vi fik hvad vi var blevet lovet, og en meget fin rejse til prisen.
Vi oplevede en god & venlig service fra medarbejderne.

Vi kan bestemt anbefale suntours til andre.

Albatros Travel

dårlig service

Min mor vandt et gavekort til albatros travel, som hun gav til min mand og jeg i gave eftersom hun syntes vi efter en god potion uheld trængte til en ferie, og hun selv ikke må rejse udenlands pga. sygdom.

Hun kontaktede albatros og det kunne ikke lade sig gøre at forære gavekortet til os. Sikken service, ingen forståelse fra deres side, og den manglende service gør at vi heller ikke kunne finde på at vælge at rejse med dem i fremtiden. Havde håbet på da vi var i familie sammen at de havde haft forståelse for sitoutionen.

Lebara Mobile

Kundeservice i topklasse...

Kan kun give Lebara den bedste bedømmelse, vi har oplevet en suveræn service fra deres side, kan anbefale andre at blive kunder. altid super hjælpsom kundeservice, korte ventetider, og hurtig problemløsning.... TOP - Mange tak Lebara-

Mvh. Camilla Vilhelmsen-

Dansommer.dk

God Kundeservice

Jeg har kun oplevet en god og venlig kundeservice hos Dansommer.dk

Kan anbefales herfra :)

Camilla Vilhelmsens profile

profile image of Camilla Vilhelmsen
Camilla Vilhelmsen
Reviewer
Female, 1986
Denmark

About