Brian Baks profile

Reviews (8)

Dustinhome

Fin kommunikation og levering

Bestilte 3 emner, og fik kort tid efter afsendelse af ordren en ordrebekræftelse. Næste dag fik jeg en mail om, at varen var afsendt med T&T-mulighed. Varen ankom fint indpakket - Alt i alt en tilfredsstillende handel.

Callme

Fint selskab, når tingene er på plads

Har generelt været tilfreds med selskabet, men i forbindelse med oprettelse af abonnementer har selskabet "glemt" at tilføje tilvalgte dataabonnementer, men der er blevet rådet bod herpå, så jeg er blevet kompenseret herfor. Jeg har generelt oplevet, at udenlandspriserne for f.eks. SMS er acceptable. Mit eneste klagepunkt er, at "Mit Call Me" er for ustabilt, og man oplever tit, at serveren er optaget, så man ikke kan se regninger og lign.

Lavpriskoekken

Hurtig og god handel

Købte en kogeplade, der blev leveret 2 dage senere i fin tilstand. Der har ikke været noget at udsætte på hjemmside, pris eller levering. Da produktet virker, så kan jeg ikke udtale mig om reklamationsforhold.

Av-Cables.dk

Fin handel uden problemer

Bestilte i weekenden og fik en automatisk ordrebekræftigelse, der blev fulgt op af en "rigtig" beskæftigelse og fragt orientering førstkommende hverdag. Det var som det skulle være. Hvis man skulle "klage" over noget, så er det, at der ikke er fri fragt for ordrer over 500 kr, som efterhånden er standarden. Derfor 4 stjerner.

Elgiganten.dk

Problemfri handel med udviklingspotentiale

Bestilte en tørretumbler til en rigtig god pris i forhold til konkurrenterne. Varen blev leveret som lovet og fragtmanden ringede inden levering, så alt i alt en fin handel. MEN det ville have været rart om der var kommet en ordrebekræftigelse pr. mail efter bestilling af varen - derfor "kun" 4 stjerner.

Skiftselv

Brian Bak

Bestilte en køkkenmaskine søndag aften og fik en ordrebekræftigelse samme aften og en faktura dagen efter samt oplysning om, at varen var afsendt. Tirsdag kom der en sms om, at varen kunnne afhentes med opl. om forsendelseskode. Summa Sumarum ikke noget at udsætte på forløbet.

LuksusLamper

Super reklamation

Købte et par ens lamper, der kom inden for det på hjemmesiden angivne tidsrum. Desværre matchede skærmene ikke hinanden, da den ene var mørkere end den anden.
Skrev til Luksuslamper og forklarede problematikken. Luksuslamper ringede tilbage, og det blev aftalt, at de sendte en ekstra skærm, så jeg kunne matche den op mod dem jeg havde, og sende den jeg ikke villle have tilbage. Skærm blev sendt med returnota og det hele, så jeg skulle ikke engang betale porto.
Det har været en super oplevelse, at handle med Luksuslamper.

Charlotte Jensen found this review useful

Midtdata

Fik det jeg bestil te, men hjemmesiden er lidt rodet

Bestilte varer med en anført ventetid på 2-3 dage, og jeg fik en mail efter 2 dage om, at varerne var hjemkommet. Prisen var som opgivet.
Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner er, at en af varerne var angivet på hjemmesiden med to forskellige lagerstatus'er og forskellige detaljeringsniveauer, hvilket kan være irriterende/forvirrende.

Brian Baks profile

profile image of Brian Bak
Brian Bak
Reviewer
Male, 1973
Viborg, Denmark

About