Mogens Høegs profile

Reviews (26)

Fullrate A/S

Billig internet der bare virker

Det har bare virket fra første dag. Fullrate er nem at komme i kontakt med og de ef flinke til at svare på de spørgsmål jeg har stillet.
Glad og tilfreds

Jemogfix

Hjem og ROD

Handler af og til i Jem og Fix i Skanderborg. Større rodebutik skal man lede længe efter og måske var priserne lave engang men nu ved de sandelig nok hvad de skal ha for deres varer. Enkelte tilbud er prismæssig ok men deres andre varer tilsvarende dyrere. Handler der kun når jeg ikke gider køre til Århus hvor der er meget mere konkurrance og tilsvarende billigere priser.

AEG

Utrolig lang levetid

I 1963 købte jeg en lille AEG-lommelampe som kan oplades i stikkontakten.
Den nu 50 årige lommelampe fungerer stadig upåklagelig, jeg bruger den jævnlig.
Mon de stadig laver elektronik af den kvalitet ?

Hjerting Rejser

En ferie udover det sædvanlige

Lige hjemkommet fra en herlig Vinsmagningsferie i Alsace med mange godt vinsmagninger, super rejseleder og en Busdriver der kørte eksemplarisk. Kan bestemt anbefale Hjerting rejser, vi vender tilbage, helt sikkert.

NRGi

Nåede ikke at bruge mit Green card (GRINE CARD)

Jeg har stadig mit Green Card på 300 kr liggende. Intet i Enrgi's Netbutik Wupti var så billig at jeg ikke kunne købe det langt billigere andre steder på nettet. Nu har Nrgi så scoret mine 300 kr smart ik. Jeg kan heldigvis vælge mig en anden el leverandør og det gør jeg. SNYDEPELSE det kalder jeg dem.

Samsung

Samsung Farvel

Købte en Harddiskoptager BD-C8200 for 18 Mdr siden, det er mit sidste Samsung køb
Den har været i stykker 3 tre gange, altid den samme fejl nogle funktioner på fjernbetjeningen kan ikke udføres og det er en sej kamp at få den byttet hos Samsung service jeg må vente i uger før de sender en ny.
Samsung ikke her

Claus Slothand Jakob Andersen found this review useful

LG Phones

KØB Aldrig LG mobiltelefon

Det er nu anden gang jeg forsøger at opdatere min LGA250 mobil. Det må være nogle mennesker fra Korea der har gået på dansk kursus i mindre end en uge der laver deres opdatering og hjemmeside. Man må ""ikke tilslutte"" og lige under man ""skal tilslutte telefonen"". ""MS explorer har fundet en fejl og afbryder"". ""Du må ikke fjerne USB kablet eller batteriet under processen"", ""virker det ikke fjern batteriet og USB kablet"". Jeg har beskæftiget mig med computer siden 1960 underviser i brug og teknik, men det her opgiver jeg. Mage til makværk har jeg sjældent set. Køb den ikke. jeg købte den fordi det var en klaptelefon og det passer mig bedst, men det her står jeg ikke model til mere.

Huscompagniet

Ikke noget at klage over

Vi valgte for to år siden Huscompagniet til at bygge vores hus. De var flexible med hensyn til indretning og materialevalg. Huset stod færdig til tiden og vi flyttede ind primo december 2011. Jeg er pensioneret håndværker og efter mit skøn er huset pænt og solidt lavet og vi har fået hvad vi har bedt om, og betalt for.
Vi har kun haft et par småting, at klage over og de blev omgående udbedret. ( Et toilet der løb og en revnet tagsten ). Vores nabo har også, på vores anbefaling valgt Huscompagniet og jeg kan nu se hvor systematisk og grundig de går til værks.
Vi er rigtig godt tilfreds, efter at have boet her i et år

Schneider Electric

Dårligt Elmateriel

Vi er lige flyttet i et spritnyt hus og er i gang med at sætte lamper op prøver så at finde en passende skruetrækker, men NEJ, ingen af mine mange bits fra kassen passer ???
Ringer så til Schneider, som fortæller at jeg skal bruge PZ1.
Jamen den passer ikke siger jeg så.
Nej skruerne er ikke for gode, svarer den flinke mand fra Schneider

Danmarks dyreste installationsmateriel bruger ukurante skruer i deres udstyr. ????? Det er da noget at tænke over

Lilleringskov

Frisk og velsmagende mad i rigelig mængde til tiden

Vi prøvespiste derude og blev meget begejstret. Det var derfor naturlig at vi kontaktede dem da vi fik brug for noget mad til et fødselsdagsselskab. Det var en dejlig oplevelse, salaten var superfrisk, kødet var dejligt mørt og velsmagende, tilbehøret var perfekt afstemt og alt i rigelig mængde. Prisen var også rimelig. Kan bestemt anbefales. Mogens Høeg Gl. Rye

www.computersalg.dk

En handel uden problemer

Man bestiller varen og vupti ligger den i din postkasse. Ingen problemer og rimelig billig fragt

Vistaprint

Snydepelse

Jeg prøvede at bestille deres tilbud på 250 gratis visitkort. under indtastning af mine VISA kortdata kunne jeg ikke se beløbet, jeg var ved at købe for, mærkeligt ik'.

Forklaringen kom ved tryk på NÆSTE, beløbet var ikke de 55 kr som de først nævnte jeg skulle betale, men et langt højere beløb.
Jeg afbrød omgående. igen et internet firma der lokker folk i fælder

Søren Lund-Hansen found this review useful

Biltema

En butik med orden i sagerne

Det var mit første besøg hos Biltema, jeg spurgte en venlig medarbejder hvordan man fandt rundt.
På terminaler opstillet flere steder i lokalet, kan du skrive nummeret på den søgte vare og får omgående svar som "fritid hylde 23" samt antal som er på lager. det er bare super smart. her kan mange danske forretninger lære noget. Ikke noget med at fise rundt på må og få for at finde en bestemt vare, BILTEMA terminaler virker bare.

Modify.dk

varene kommer til tiden - super!!

man bestiller og betaler og efter et par dage har man de rigtige vare i hånden. perfekt

Plantetorvet

Alt som forventet

Vores nye bøgehæk lå klar til afhentning på det aftalte tidspunkt, forsvarlig emballeret. planterne var større end vi regnede med.
En god oplevelse

LG

Ingen Headset med,og -umuligt at skaffe

Jeg købte en Mobiltelefon LG A250 som efter specifikationerne havde musikafspiller og FM RADIO. Bare det lille problem at der ikke fulgte noget Headset med, som er nødvendigt for at radioen kan fungere. Værre endnu dette headset kan ikke opdrives på nettet,-- LG's hjemmeside har ikke et sådant headset, diverse mobiltilbehørsfirmaer ryster på hovedet når jeg spørger på et headset til A250. I manualen er ordet ""Headset" nævnt en gang, ""FM Radioen kræver at der er isat et originalt LG Headset for at kunne modtage stationerne da ledningen virker som antenne. KØB ALDRIG PRODUKTER FRA LG UPROFESSIONELT SKRAMMEL

Tryg

Tryg vil ikke betale

Jeg bliver påkørt af en bil som kører over for rødt lys og min bil bliver totalskadet. Tryg nægter at betale mere end det halve af vurderingen.
Kvinden der kørte over for rødt fik en dom for forseelsen ,men det var Tryg komplet lige glad med.
Jeg vil ikke opfordre forsikringskunder til at bedrage deres selskab, men jeg har efter denne oplevelse en større forståelse for, at nogen tager selv, når Tryg snyder kunderne på den måde.

keld hansen found this review useful

GulogGratis.dk

Hjælp mig ud af G&G

Det er ikke muligt at slette sin profil
det er umuligt at ændre sit telefonnummer i profilen, fra fastnet til et mobil nummer. Support svarer i Øst når jeg spørger i vest.
er det lovligt at binde folk på den måde, jeg kan ikke komme ud af det ???

Kan found this review useful

Aldi

Elendige grøntsager og frugt

Af en helt fyldt kasse fandt jeg 1 (skriver en) pose hvor det kun var et enkelt æble der var råddent, alle de andre sejlede rundt i råddenskab og mug. Jeg fortalte det til den unge mand ved kassen og foreslog at han trak 2 kr fra i prisen grundet det rådne æble men nej det kunne ikke lade sig gøre. jeg havde varer for over 3000 ,00 kr.
undskyld Aldi men jeg lod varene blive tilbage og forlod butikken. I skriver så meget om aldikonceptet hvad med at føje lidt kundebetjening til jeres gode forsæt.
Kartoflerne var også så rådne at det løb ud af poserne. det vare længe før i der mig igen

MartinEEand Søren Lund-Hansen found this review useful

Lebara Mobile

Le bara,- men det er det bedste selskab jeg har haft, - MEN !!!

Men Deres Dækning her i Gl.Rye er så dårlig at vi måtte skifte til et selskab der bruger TDC's Net.
Telenor vil ikke gøre noget ved deres masteplacering, så der er store huller rundt i landet.
Vælg i stedet et mobilselskab der kører på Telia eller TDC's netværk.

Krifa

Flinke folk fik hjælp når jeg spurgte

Har været medlem nogle år og har kun godt at sige.

Har tidlige været medlem hos Dansk Metal og Teknisk landsforbund,- ingen kommentarer her.

TDC A/S

Farvel TDC

Ja så er det slut med forbindelsen, i er alt for dyre og uflexible, giver forkerte oplysninger, er uendelig laaaaangsomme når forbindelsen ikke virker og da i så ville opkræve penge for min Webmail konto flyttede jeg til Google hvor jeg fik 4000 MB plads istedet for de 10 MB i tilbød mig. først røg TDC-TV så bredbånd derefter fastnet telefon og mobil og nu den sidste mulighed for jer at direkte kontakte mig på lovligt Webmail. Bye Bye Mogens Høeg

Friday, March 25, 2011

Reply from TDC A/S

Hej Mogens,

Jeg er ked af at læse omkring dine oplevelser hos os, og at vi har efterladt det indtryk hos dig.
Dette især fordi vi netop gør rigtigt meget for at yde en god kundeservice.

Det ser desværre ud fra din anmeldelse ud til, at dit kundeforhold hos os er helt afsluttet, men jeg vil dog alligevel ønske dig en god dag og en god weekend.

Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef i TDC

Lidl Danmark

Friske varer og friske medarbejdere

Handler flere gange om ugen hos Lidl i Randers Storcenter, netto og aldi kan godt gå hjem og lægge sig hos Lidl har de friske varer særlig deres grønt og frugt er en fornøjelse, og så de MEGET søde og hjælpsomme medarbejdere, der gerne løber helt op i den anden ende af butikken for at vise en lidt ældre mand hvor røget lax på tilbud står, stort PLUS til Lidl
Mogens Høeg

Camilla found this review useful

Netto

Rodebutik

Man ser et tilbud og besøger deres forretning, men hvor er varen man søger ?? et sted på spotvarehylderne får man at vide af en vrissen ekspedient. man leder og leder spørger så igen hvor varen ligger der er ingen skilte med varens navn/pris , nej de skilte fjerner vi når varen er udsolgt får jeg at vide af en mand ved kassen, altså har jeg løbet rundt som en idiot i en halv time for at finde noget der ikke var mere af. Har haft samme dårlige oplevelse flere gange ØV ØV NATDO
Mogens Høeg Skødstrup

DR

Genudsendelse på genudsendelse

Jeg betaler troligt min licens men DR sender de samme gamle udsendelser igen og igen det gælder særlig P1 radio og DR tv. Næste gang jeg skal betale licens sender jeg en kopi af sidste års girokort.

Brian found this review useful

Dustinhome

Hurtig og præcis levering til en god pris

Alt gik gnidningsfrit fra bestilling til posthuset desværre syltede posthuset pakken en dagstid, måske de var gået på ferie.
Ellers godt tilfreds jeg vil bestemt komme tilbage
MH

Mogens Høegs profile

profile image of Mogens Høeg
Mogens Høeg
Reviewer
Male, 1939
Ry, Denmark

About

Elektronikteknikker og Computerbruger siden 1961. Handler meget på nettet