Andreas´ profile

Reviews (53)

BatteryUpgrade

Cheapest on internet - but a bit bumpy on the delivery

Cheapest battery on the internet :-)

But waited too long for my product, and I had to contact Batteryupgrade to get info about delivery time.

Brandos.dk

Stort udvalg, god kundeservice og super returservice

Købte i april nogle hjemmesko (Esprit, red.) hos Brandos ... slidt hul i til november. Kontaktede kundeservice, og efter at have sendt et billede af de hullede hjemmesko, så fik jeg vejledning i, hvordan jeg skulle sende hjemmeskoene tilbage til Brandos. Jeg fik så en mail, da pakken var modtaget hos dem, og ganske få dage herefter var der kommet returpenge på min konto. No problem.

Alt i alt en god kundeoplevelse :-)

SmartGuy.dk

Det er SMART....

Smartguy, Smartsport, Smart....

Det er bare et koncept, der virker. Stort udvalg, mange slagtilbud, gode og hurtige leveringsforhold og en fantastisk service; ikke mindst i forbindelse med returnering af varer.

Apple

Dét er sq service :-)

Kort beskrivelse af forløb: Ipad købt i Tyskland begynder efter ½ år at få problemer med at lade op (genkender ikke kabel, opladningstid er meget lang). Jeg tjekker for at det ikke er ledningen, der er noget galt med. Kontakter derefter Apple for at høre, hvordan jeg står med en Ipad, der ikke kan oplades, og derfor er gået i sort.

Apple siger, at jeg i udgangspunktet skal sende Ipad'en til den butik i Tyskland, hvor jeg har købt den, men de indvilger i at stå for ombytningen :-)

Apple sørger for ,at UPS afhenter Ipad'en. Få dage efter kommer UPS retur med en ny Ipad.

Under hele forløbet (på 3 dage) kan jeg hele tiden følge med i status på reperationsforløbet og forsendelser. Super god service og godt lavet.

Mathias Rosa found this review useful

Malagacar.com

Billigere end alle andre ...

Har ikke booket endnu, men det kommer jeg ganske givet til, for det er helt klart de billigste priser på billeje fra Malaga. Og så koster "extras" mindre end ved tilsvarende selskaber. Derudover ser jeg frem til ikke at skulle stå i kø i Malaga lufthavn med 3 utålmodige børn.

Og fair benzinpolitik tæller også i den rigtige retning.

-------

Nu er det prøvet, og det fungerede bare super. Men den lejede bil havde dog gået 62.000 km, hvilket ikke harmonerer med en bil, som kun er max 2 år gammel? :-/ Dette er dog ligemeget, da alt klappede. Malagacar får ganske givet også vores penge til april, når vi skal til Spanien igen :-)

Lejede også en bil til min svigerfar i 4 dage for under 300 kr. - DET ER VILDT BILLIGT.

Tuesday, August 27, 2013

Reply from MalagaCar.com

Tak Andreas, se dig meget snart!

Heaven4kids.dk

Billig, god service og hurtig levering

God overskuelig hjemmeside, som hurtigt fremviser de gode tilbud, som der er mange af på Heaven4kids hjemmeside. Derudover rigtig god service ved telefonisk kontakt - ikke mindst i forhold til at finde gode muligheder/løsninger for kunden (=mig). Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse.

Oakiwear

Waders til aktive børn og passende til det danske vejr :-)

Varme waders til børn (og voksne) er super, hvis man har et barn, som sætter sig ned i vandpytter eller bare generelt får gjort sig våd hel tiden. Og med vejret i DK, så er det jo godt at have passende tøj :-) Og to-delt regntøj kommer vandet altså ind i, så derfor blev jeg anbefalet at købe waders, men ak ... dette kunne ikke findes i Europa !?!? Vildt mærkeligt med det klima vi har især i Nord-europa.

Men så fik jeg anbefalet neopren-waders fra Oakiwear. Dem købte jeg så i en lidt for stor størrelse til min dreng på 3 år. Og dem får han glæde af i mange år. De er lidt store til ham nu, men kan sagtens gå. Og min pige på 6 år kan også passe dem, så han kan muligvis have dem i op til 3 år.

Og så er de varme, hvorfor de vil kunne bruges også når det bliver koldt (dette er blevet bekræftet af en kollega, som købte et par til sin pige for et år siden).

Derudover har Oakiwear rigtig god kundeinfo i forbindelse og efter købet. Jeg var i hvert fald ikke i tvivl om, hvor mine varer var i forsendelsesforløbet.

Nyttig info:

* Mit køb: Childrens Deluxe Neop. Waders - Blue, Attached Boot ages 4-5
* Sendt via: ShopUSA

ShopUSA

Det er da overraskende ligetil ...

Prøvede ShopUSA for første gang efter anbefalinger fra nogle venner (og Trustpilot-brugere).

Og det har da bare været ligetil:

* Det er nemt at oprette sig som kunde hos ShopUSA
* Hjemmesiden er overskuelig
* Oprettelse af ordren var der ingen problemer med
* Løbende info om varens status sker automatisk
* Er der tvivlsspørgsmål, så er der en meget kvalificeret kundeservice
* BIM - BAM - BUM ... og så kom pakken :-)

Det skal jeg helt klart prøve igen - især med den USD-kurs.

Friday, October 26, 2012

Reply from www.SHOPUSA.com

Hej Andreas,

Tak for dit fine indlæg her på Trustpilot.
En lav dollar kurs lokker altid, men de lave priser i USA og det store udvalg er også fristende, vi håber at du fortsat vil drage fordel af at have en adresse hos SHOPUSA i USA.

Venlig hilsen
Charlotte
SHOPUSA´s kundeservice

Happii

Billigt - nemt - ingen fragtomk. --> 5 stjerner

Købte en stavblender (Braun 4191) hos Hapii.dk, som der var en god beskrivelse af, ligesom de tilknyttede kundevurderinger var gode, at støtte sig til.

Der var ingen fragtomkostninger ... den pågældende stavblender fandtes ikke billigere andre steder i DK, og den blev leveret efter få dage. Sikre 5 stjerner.

Billigbilpleje.dk

Det var nemt .... og billigt!!!!

Jeg stod i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor ungerne legede i deres gode legefaciliteter ... kiggede efter vinduesviskere i Bilting, mens jeg ventede og fik anbefalet de gode fra Bosch (AeroTwin AR552S) til min Kia Picanto. Men 399,- var lige lidt mere end jeg havde tænkt at give. Så mens ungerne legede, så søgte jeg lige med mobilen efter sammenlignlige priser på disse vinduesviskere, og vupti der kom Billigbilpleje frem med en pris (inkl. forsendelse) på 255,- Bestilling på hjemmesiden var lige til, så 5 min senere var viskerne bestilt til en noget mere acceptabel pris. Levering skete som lovet 2 dage senere. Generelt er det super nemt at finde de viskere, der passer til ens specifikke bil. Har allerede anbefalet Billigbilpleje til andre, der mangler viskere.

PS. Bosch AeroTwin AR552S er i øvrigt super gode - jeg syntes jeg hørte vores lille Kia sige et lille tak, da den brugte dem første gang :-)

Just-Eat.dk Aps

Det spiller max .....

Efter en hektisk dag - ingen gider lave mad. Justeat redder lige dagen. Det er jo så nemt at finde det man søger i sit lokalområde. Overblikket er super, og så er der bare hurtig levering (også pizzariaets fortjeneste).

Det kommer til at blive brugt en anden gang, hvor lysten til selv at stå i køkkenet ikke er til stede :-)

Friday, June 8, 2012

Reply from Just-Eat.dk Aps

Hej Andreas

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for den.

Hvis du følger os på facebook, kan du samtidig få information om vores rabatkampagner og andet nyt. Hvem kan ikke lide nem mad med rabat?

Du kan finde os på facebook via. linket: http://www.facebook.com/justeat.takeawaymadeeasy

Mvh. Mette, Kundeservice

Skiftselv

Det var godt nok nemt ... og billigt !

Bestilte 2 vejrstationer onsdag ca. kl. 12.20. Havde det dagen efter kl. 13 i min lokale Blockbuster sendt med GLS Pakkepost.

* Hjemmesiden er nem at finde rundt på. Godt overblik over de gode tilbud.
* Prisniveauet er lavt ... meget billigt.
* Ingen leveringsomkostninger, når GLS Pakkepost anvendes.

Der handler jeg igen ... 5 sikre stjerner :-)

Ampel24

Noget tæller for 2 stjerner - andet tæller for 4½ stjerne

Jeg er i syv sind mht. min anmeldelse af Ampel24 - dels har jeg (næsten) fået det, som jeg bestilte (Deluxe; Ø 396 cm), og dels er der bare noget, som bare ikke er i orden.

Først det gode:
- Det er en god og overskuelig hjemmeside Ampel24 har. Man finder nemt det, man søger.
- Leveringstid er kort (henset til, at tingene sendes fra Tyskland)
- Kvaliteten af trampolinen er god (væsentlig bedre end byggemarkedernes tilsvarende)
- Trampolinen er "pæn" med sorte rør og grøn kantpude (ikke "øjenbæ" som mange andre trampoliner, man ser i de danske haver).

Så langt så godt ...

Det ikke helt så gode er der så desværre også noget af:

1) Fragtomkostninger pålægges hver enkelt lille del (fx. jeg bestilte to pakker jordspyd, som sagtens kunne være i trampolinens pakkasser, men blev opkrævet 2 * 75 kr. udover de 350 kr., som trampolinen koster. Ved kontakt til Ampel24 fik jeg at vide, at "de ekstra fragtkosterne kommer, fordi spydene sendes fra et ekstern lager". What? Er trampolin og spyd ikke på samme lager???!! Og er det virkelig kunderne, der skal betale for, at der ikke findes en kyndig person, der har fortalt Ampel24, at det ikke kan betale sig at have alt for mange lagre (omk. ved leje, transportomk., logistik, medarb.omk., kundeservice, osv.). Og er det kun jordspydene, som er på det "andet" lager? Summasummarum finder jeg det ikke rimeligt, at kunden betaler for, at Ampel24 ikke har alle dele af trampolinen ét sted.

2) Hjemmesiden svarer ikke til de faktiske forhold vedr. kantpude. Således loves, at Deluxe-kantpuden er 35-40 mm tyk. Det er den ikke. Den er præcis 30 mm, hvilket jeg selv har målt, fået dobbelttjekket hos en anden ejer af en Ampel24 deluxe-trampolin, samt bekræftet på den tyske udgave af Ampel24's hjemmeside. Sidstnævnte er da decideret pinligt: At have 2 hjemmesider, som sælger det samme produkt, men hvor man DK åbenbart sælger op til 1,5 cm ikke-eksisterende kantpude for samme pris. Enten burde Ampel24 meldes for forbrugermisvejledning eller kompensere alle de kunder, som ikke har fået dét de har bestilt ud fra oplysningerne på hjemmesiden. Da jeg påpegede dette overfor Ampel24's kundeservice kunne de heller ikke (bort)forklare de forkerte oplysninger på den danske hjemmeside. Jeg gav udtryk for, at jeg hellere enten ville kompenseres med en kantpude, som vitterligt var som anført på hjemmesiden, eller kompenseres kontant (fx på differencen ml. den alm. og deluxe kantpude). Dette afviste den ansvarlige leder hos kundeservice. De tilbød "generøst", at jeg kunne returnere trampolinen, hvis jeg ikke ville acceptere tingenes tilstand, hvilket naturligvist vil være meget bøvlet for mig eftersom trampolinen er sat op, brugt af ungerne og papkasserne ikke er åbnet lige pænt allesammen ;-)

Her 1½ uge efter er den danske hjemmeside stadig ikke tilrettet (de faktiske forhold vedr. Deluxe-kantpuden, som bekræftes af den tyske hjemmeside). Dette er på trods af, at det var det sidste kundeservice sagde de ville gøre, da jeg snakkede med dem.

3) Kundeservice sidder i Tyskland - ergo betaler man tysk telefontakst. Som kunde kunne man acceptere dette, hvis alt det andet var i orden.

--------------

Helhedsindtryk/kundeoplevelse: Jeg er en person, som går meget op i, at jeg får, hvad jeg betaler for, ligesom jeg går meget op i, at kvaliteten er i orden. Ift. mit trampolinkøb hos Ampel24 er der således noget, der trækker i hver sin retning. Henset til, at tid er penge, og jeg har brugt tid på at tale/skrive med kundeservice, så må dette desværre vægte højest, og 3 stjerner bliver derfor min dom. Ikke mindst henset til, at jeg 4 eller 5 stjerner vil kræve kompentation fra Ampel vedr. primært kantpude og sekundært fragtomkostninger (316,- + 2 * 75 kr. = 466,-). Når alt dette er sagt, så vil jeg stadig understrege, at det er en god trampolin, vi har fået, som jeg klart kan anbefale. Ungerne elsker den i hvert fald (ligesom os forældre + bedsteforældrene).

FNEBS.com

Billig - hurtig levering - og super service

Købte en del forskellige varer ... ankom meget hurtigt til min adresse (med lave forsendelsesudgifter). Efter lidt tid finder jeg ud af, at en cykelpumpe er defekt. Mail skrevet til FNEBS i weekenden. Mandag kl. 8.10 får jeg en mail om, at jeg får pengene tilbage for den defekte pumpe. Det er sq da super service.

fakta A/S

Få nu styr på de varer ...

Da Fakta (Randersvej i Silkeborg) ligger tæt på, hvor vi bor, har det ofte været der, hvor det ugentlige storindkøb bliver planlagt til. Derudover er Fakta også billig.

Så langt så godt ...

Men der er altså også en del, der trækker i den anden retning:

1) Specielt om søndagen (, hvor tilbudsavisen gælder fra) er der ofte varer, som ikke er "nået frem" eller "først kommer med en senere lastbil".

2) Konceptet med "2 varer for en tilbudspris" er mange gange ikke kodet rigtigt ind i kassesystemet, hvorfor jeg altid gennemgår min kassebon efter endt indkøb. I 9 ud af 10 tilfælde er der fejl ... nogen gange mindre beløb andre gange større.

3) Hvordan kan saltstænger være i restordre 3 uger i streg?

4) På trods af gentagne løfter om at det gode tilbud på laks kommer i morgen, så gik jeg forgæves f...... 3 gange på en uge. Det er bare ikke i orden.

.............

Da jeg planlægger det ugentlige indkøb udfra tilbudsaviserne, så er det bare ikke godt nok, at man ikke har de annoncerede varer, som jo i bund og grund er dem, som drejer indkøbsturen i retning af Fakta. Alt for mange gange har jeg måttet gå forgæves efter et "tilbud" som umiddelbart skulle være på lager, men hvor man snarere har haft en mistanke til, at de reelt ikke har haft varene hjemme. Dertil kommer de mange "pris-ups'er".

Så FAKTA - få styr på leverandører, lastbilerne, tilbudsavisen, osv.

Dennis Christensen found this review useful

Føniks A/S

Hurtig og billig

Føniks er ikke bare billige og hurtige med leveringen, de er også med i den lave enden af pris-skalaen vedr. stort set alle de produkter, der kan findes på edbpriser.dk. Der handler jeg igen i fremtiden.

SalonSkincare

Der handler jeg helt sikkert igen

Det var rigtig billigt ... og leverancen kom lige op til jul, så min mor ikke blev snydt for sin gave under træet :-) Bestilt d. 15. dec. Modtaget d. 22. dec. I forhold til andre engelske kosmetiksælgende hjemmesider, så var der altså levering før jul på trods af relativ sen bestilling.

Bladkiosken.dk

Glædelig jul

Sikrede fint bog-julegaver til en god pris. Bestilte d. 15. dec. og havde bøgerne d. 21. dec. Merry jul :-)

MM-Konsol ApS

5 Stjerner - uden tvivl

Varer bestilt mandag middag - varer leveret tirsdag med posten :-) Alt svarer til det bestilte. Og derudover er der gode varebeskrivelser på hjemmesiden. PRIMA!!!

AN Anlaeg

Kompetent, behagelig og fleksibelt

Jeg har lige brugt A. N. Anlæg til opførelse af en støttemur i haven. Udover en god initial kontakt, så var det bare dejligt at opleve en kompetent og behagelig mand (Nikolaj), som kom og hjalp os en hel dag.

Jeg står tilbage med et flot resultat, en god kundeoplevelse og en klar anbefaling til andre, som har brug for hjælp i til anægsarbejde i haven.

5 stjerner.

Lagersalg.nu

Ærgeligt, at der ikke er mere mandetøj :-)

Købte efter konens ønskeseddel hendes fødselsdagsgaver hos lagersalg.nu, og man må da godt nok sige, man får noget for pengene. Så forstår jeg godt, hvorfor fruen køber meget af sit tøj der. Jeg opdager det i hvert fald ikke ved at kigge på vores kontoudtog; så billigt er det.

Det eneste, der ærgrer mig lidt er, at der ikke findes lignende gode tilbud for mænd ... :-)

Grafical.dk

Det virker, er billige, men ikke billigst !!!

Grafical.dk virker super ... jeg købte også hos dem, fordi andre på trustpilot havde givet gode anmeldelser. Grunden til, at de ikke får 5 stjerner er, at de ikke er de billigste. Fravalgte den billigste, fordi deres trustpilot-rating var noget ringere end Grafical's ... !

Elgiganten.dk

Klar anbefaling ... både billigt og hurtig levering :-)

Købte DAB-radio og mobil (LG optimus 2x). Især sidstnævnte var bare super billlig, og så var det bare fantastisk, at levering skete hurtig (1 dag og 4 min. tog det).

redcoon Danmark ApS

Billigt, men ikke så billigt som i Tyskland (redcoon.de)

Købte Micro SD-kort + 2 eksterne HD'er. De var billige ... rigtig billige. Levering tager dog lidt tid grundet lager i Holland; i mit tilfælde 5 dage (25.8-30.8). Og jeg bestilte inden kl. 12, men varer først afsendt kl. 15 dagen efter, men det er som sådan okay. Man skal bare ikke reklamere med det, hvis man ikke kan gøre det....

Grunden til, at Redcoon.dk ikke får 5 stjerner skyldes ikke så meget leveringstiden som det skyldes de danske priser (redcoon.dk) ift. de tyske (redcoon.de). I sidste uge fik jeg en ringe forklaring på prisdifference fra DK-kundeservice vedr. en Samsung Blu Ray afspiller (meget stor prisdifference). Ikke mindst fordi man ikke ligefrem i DK ligger i den billige ende på edbpriser.dk, som kundeservice ellers påstår ... Desværre kan man ikke købe direkte på den tyske side, men viderestilles til DK.

Amazon

Der er nogen, der er store fordi de gør det godt

Amazon er jo kæmpestor, og her kan man jo finde alt. Spørgsmålet er selvfølgelig om de vil sende det til DK. For en del elektroniks vedkommende er det ikke tilfældet. Men jeg fik købt en Blue-Ray afspiller fra Samsung (BD-D5300), som det hurigt med at få leveret i god forsvarlig indpakning. Og når man så sparer en del ift. DK, så er det jo det hele værd.

Det er ikke sidste gang, at jeg bruger Amazon ... , men man skal være opmærksom på, at elektronik fra UK jo er med det meget specielle engelske stik, hvor der indbygget sikring.

Dette var jeg opmærksom på, men havde regnet med, at Samsung havde ladet være med at indbygge ledningen i selve afspilleren, men det havde de så ikke. Nå, hvad så ?? Men ingen panik: Man klipper bare det "engelske hoved" af og påsætter et dansk han-stik. Ingen problem. I princippet er det jo ikke noget, som Amazon kan lastes for, men hvis billederne på hjemmesiden havde vist, at ledningen er indbygget, så havde jeg jo nok købt den et andet sted.

Men alt i alt er Amazon et super sted at købe ind, og så er der jo også lige megabillige HDMI-kabler at få. Super.

Mariehonenevigglad

Super kvalitet - udsalg er billig

Godt børnetøj koster penge - mange penge, men når de steder som fokuserer på kvalitet så har tilbud, så kommer dette tøj indenfor rimelighedens grænse. Og her skal jeg lige love for, at jeg fik noget for pengene hos Mariehønen Evigglad. Da jeg fik varerne mellem hænderne kan man godt mærke, hvad det er man normalt betaler mange penge for, men heldigvis betalte jeg ikke særligt meget. Da levering derudover var fuldstændig ligetil, så er det sikre 5 stjerner herfra.

Tourspillet

Så er det da noget værd at se Tour de France

hvis man ligesom jeg ynder at se sport og følge med i de store begvenheder, så er denne side super. Ligner det gamle managerspil, som DR havde (fra Swush).

Det gør det altså lidt sjovere at følge med i TDF.

Amazon

Cheap, effective and good quality

Bought a Aerosleep Mattress cover for 27 €. That was the cheapest in the world ... and I checked the whole internet :-) And arrived to me in Denmark after only a couple of days. SUPER.

BJ Trading

Det gik hurtigt

Købte et SD-kort til det nye kamera. Blev sendt med B-post, så leveringsomkostninger var minimale. Og så er BJ Trading bare super billige.

Stensikre 5 stjerner.

Jens found this review useful

Magasin.dk

Fra bund til ... :-)

Jeg benyttede mig af det meget gode tilbud, der var i web shoppen på wellnessgaveæsker (meget nedsatte). Købte også andre ting, men det gode tilbud var på disse artikler. Efter 1 uge har jeg stadig ikke hørt noget, hvorfor jeg kontakter kundeservice, som vender tilbage dagen efter med den nedslående besked: Wellnessgaveæskerne er udsolgt. Ikke desto mindre er resten af min ordre afsendt; What??!!?? Nå, men det fandt jeg jo ikke helt rimeligt. Dermed var mit køb lige pludselig ikke så god en deal, som først antaget. Da der ikke ligefrem belv tilbudt kompentation, og jeg ikke synes min kundeoplevelse havde været særlig god, så fik jeg efter noget tid mulighed for at skrive til chefen for web shoppen om,ring min kundeoplevelse. Og her er det så jeg kender Magasin (de fysiske butikker, red.) igen for den gode kundeservice og deres iver for at give kunden en god købsoplevelse. Efter chefens indblanden endte det ud med, at jeg blev kompenseret på bedste Magasin-manér, hvilket i sidste ende gjorde at "eventyret" fik en lykkelig slutning, men .......

.... det kan jo ikke passe, at man skal henvende sig til chefen for at ende ud med en god købsoplevelse. Problemet var jo, at lager status på det gode tilbud i web shoppen (wellnessgaveæskerne, red.) ikke blev opdateret, og "min" vare dermed blev udsolgt, mens min ordre blev behandlet (1 uge).

I bund og grund lader det til, at man skal have lidt bedre styr på ordeeksekveringen i Web shoppen i Magasin, så man dermed ikke kommer ud i situationer, hvor varer når at bliver udsolgt. Og kunden bør aldrig selv skulle henvende sig for at få at vide, at der er problemer med en ordre. Og hvis en ordre ikke fuldt ud kan opfyldes, så skal kunden have mulighed for at aflyse hele ordren.

Kidswear

Tilbud, der batter ...

Købte noget billigt børnetøj hos Kidswear. Normalt er tøjet ikke billigt, men kvalitet og pris hænger ofte sammen. Når man så kan købe tingene på mega-udsalg, så får man altså godt tøj til billig penge. Og når man så også har mulighed for at bruge GLS pakkepost, så er det jo også med billig levering.

Jeg holder i hvert fald udkig efter det næste udsalg hos Kidswear.

batteribyen.dk

Hurtigt og billigt ... hvad kan man ønske mere ?

Der køber jeg helt klart batterier i fremtiden. God vejledning til de forskellige batterier gør jo, at man har mulighed for at finde det rette produkt. Og så er der jo et kæmpe udvalg.

* * * * *

More2home

God kvalitet - gode priser

Vi købte en køjeseng ... modtaget efter et par dage. Havde bestilt en ekstra sengehest, som ikke havde fået skruer lagt ved. Efter tlf. kontakt til kundeservice lovede de at rette op på det. Efter et par dage kom de manglende skruer.

Alt i alt en god kundeoplevelse og det modtagne produkt lever til fulde op til forventningerne.

Grunden til, at det alligevel ikke bliver til 5 stjerner er, at jeg mener man skal have styr på alle dele af sådan et samlesæt. For nu hvor sengen står samlet og er taget i brug, så irriterer det mig, at der mangler rigtig mange plastic-"knapper" til at skjule skruehullerne med. Der mangler vel en 20 stk. i forskellig størrelse.

Når det er sagt, kan jeg sagtens forestille mig at bruge More2home igen. For kvaliteten er god, og prisen er også rigtig fornuftig.

SmartGuy.dk

Smartguy - billig, hurtig og stort udvalg

Jeg benyttede mig af det store outlet salg, som der har været i januar. Købte for sokker og tights i de "rigtige" mærker. Billigt, virkelig billigt. 2 dage senere åbnede jeg kassen fra Smartguy med alle de herlige ting. Glæder mig til det næste udsalg på Smartguy. Normal-/listepriserne er nok ikke det, der gør jeg handler der igen, men udsalgspriserne er for vilde.

Simplypiste

Service - with price guarantee

I found the lowest price on my favorit ski clothes from Peak Performance on a UK web site. Unfortunately they didn't send packages outside the UK. I live in Denmark, so that sucked. Okay, the second cheapest was Simplypiste.com but what I found out is, that they have PRICE GUARANTEE. So after mailing a bit their kind customer service, I ordered my ski clothes by phoning in my credit card info. This is a subject to improve, Simplypiste, as discounts should be possible to do on the web site. Especially because it's possible to receive a discount code. But maybe this is only for UK residents? Anyway, after a couple of days the order went through and I received a track-and-trace number from Royal Mail. Later I found out that this number also is applicable in the Danish postal track-and-trace service.

And now I'm the owner of they coolest ski clothes in the world :-)

So definetely 5 stars from here despite the formal process about the payment ... after all it's for for my own security.

Tanx again Simplypiste for the cool and EU-cheapest ski clothes from Peak Performance.

SEUF Outdoor

lige det der ekstra *****

Bestilte et par Hestra Army Leather 3-finger skihandsker (str. 9) hos Seuf, da det ud fra deres hjemmeside var nogen, som var på lager. I resten af DK, og jeg har tjekket mange steder, er den pågældende skihanske i restordre. Så jeg var jo bare glad over, at jeg fandt denne "lidet tilgængelige" handske hos Seuf. Men 2 dage efter at have afgivet min ordre, fik jeg en mail, hvor Seuf desværre måtte meddele mig, at vare - som i resten af DK - var i restordre fra Hestra's side. Æv, tænkte jeg, og mine tanker gik straks mod 2 stjerner her på Trustpilot. Jeg kontaktede imidlertid Seuf for at høre om jeg kunne få et skøn på, hvornår de så kunne have "min" handske. Det var så desværre først i uge 7, og da skiferien er med afgang i uge 7, så ville dette blive for usikkert.

Men her kommer vi så til, hvorfor Seuf alligevel scorer 5 stjerner alligevel: Jeg blev tilbudt den dyrere Gore-tex handske i stedet. Og det sagde jeg naturligvis ja tak til, hvorefter jeg havde handskerne dagen efter leveret til døren.

Så fra de oplagte 2-3 stjerner grundet en ikke helt opdateret hjemmeside vedr. lagerstatus, så er det da super, at man har så meget fleksibilitet og kundeflair, at man ender ud med at give kunden en god oplevelse alligevel.

Way to go, Joachim (fra Seuf).

Sanne Blond Møller found this review useful

Nespresso

Vanedannende ... på den gode måde ... , men lidt IT-problemer vedr. promotion offer

Jeg er ny med dette kult-fænomen ... og hold da op Nespresso er gode til at markedsføre sig selv (positivt ment) som noget eksklusivt. Og jeg må tilstå min kones og mit kaffeforbrug er steget meget siden vi fik denne maskine (Citiz 110 m/ mælk). Og det er fordi det samger godt, men det er godt nok nogle dyre kapsler, men vi har jo selv valgt netop denne maskine fremfor fx en Senseo, som er billigere (både maskine og kapsler). Og vi har ikke fortrudt. Hjemmeside er god, overskuelig og så er det ligetil at bestille kapsler. Derudover har jeg fået krediteret 400,- via dén promotion-kampagne, som der er blevet kørt med op til jul. Igen er det som forbruger en ting, som er med til at gøre kundeoplevelsen god. Jeg skulle også kæmpe lildt for at få pengene ind på min Nespresso-konto, men det var dels min egen skyld, da jeg både oprettede en ny konto samtidig med at jeg registrerede mig på promotion-siden. Og her kommer så min eneste rigtige kritik af Nespresso: De 2 hjemmesider bør være sammenkørt, så et promotion-beløbet kan overføres til ens almindelige Nespresso-konto uden bøvl. Det sker jo fra tid til anden, at kunder - ligesom jeg - er for hurtige i deres iver for at få nogle penge retur. Men det skal dog understreges, at Nespresso's danske kundeservice er virkelig søde og virkelig prøver at hjælpe en. Ros for det.

Så min karakter bliver 4 stjerner ... 5 som udgangspunkt og -1 for den tid jeg har brugt for at få mine 400,- krediteret grundet IT-bøvl.

Og så må jeg da også lige komme med et håb til, at prisen for kapslerne kommer nedad, eller det bliver muligt at parallelimportere :-)

Skiklub Danmark

Lige til at gå til ... og så er det god kvalitet

Jeg købte både skijakke til konen og mig selv. Begge af mærket Trespass. Min kones jakke hedder Orly og er rigtig flot i både facon og finesser. Min kone bruger den indtil videre både til løb, alm. udendørs sneboldskamp, kælkekørsel og så selvfølgelig når skituren kommer til februar. Fed jakke. Min jakke (model Enforce) var af samme gode kvalitet som min kones, men pasformen var ikke helt som forventet, hvorfor jeg sendte den retur. Dette kunne gøres ganske smertefrit via GLS, hvor min pakke blev sendt fra Blockbuster for 69,-. Så er det jo ikke dyrt at gøre brug af sin fortrydelsesret. Pengene for jakken var retur på kontoen efter et par dage, så alt i alt en rigtig god kundeoplevelse. Løbende spørgsmål sendt til Skiklub-DK blev besvaret hurtigt.

Så alt i alt en rigtig god kundeoplevelse fra min side, og en anbefaling fra min side til andre, som skal have godt skitøj. Specielt for folk i Kbh. (on location), må der komme en opfordring til at kigge forbi butikken.

/Andreas

daekonline.dk

Billigste vinterdæk på nettet ... og hurtig levering (= Super)

Bestilte d. 23.11 om formiddagen 4 stk. vinterdæk. Har fået dem leveret d. 26.11 om formiddagen. Dækkene har ny produktionsdato, og ser dejlig nye ud. Bilen glæder sig meget til at få de nye "sutter" på.

Da prisen samtidig er væsentlig under alle andre på nettet (og jeg har søgt meget rundt), så er der en klar anbefaling til Daekonline.dk.

Så dette må blive en af de sikreste 5 stjerner, jeg til dato har givet. Bil nummer 2 skal i hvert fald have dæk samme sted fra. Ingen tvivl.

For at gøre hjemmesiden perfekt for den dæksøgende kunde, vil jeg anbefale daekonline til at finde relevante dæktests - det må alt andet være lettere for jer at finde disse end for kunderne. Og dermed vil man jo også kunne spare en masse tid, fordi alt kan findes på et sted. Men igen er dette bare for at gøre sitet perfekt :-)

Babyhome

Billigt, nemt og hurtigt

Markedes billigste autostol i 9-18 kg klassen ... uden at den er eller ser billig ud. Derudover billigt børnetøj. Leveringsomkostningerne ligger derudover under tilsvarende steder på nettet. Da leveringen derudover sker på 2 dage efter bestilling, så er det jo bare en anbefaling værd. 5 stjerner :-)

Andreas´ profile

profile image of Andreas
Andreas
Reviewer
Male, 1976
Silkeborg, Denmark

About

Jeg handler ofte på internettet, og har derfor en del erfaring i, hvor man skal købe henne og ikke mindst, hvor man skal holde sig væk fra. Her bruger jeg også Trustpilot en del - specielt til hjemmesider, jeg ikke kender. Derfor føler jeg også, at jeg bør dele mine erfaringer, så andre kan handle de "rigtige" steder.