Søren Larsen Pedersens profile

Reviews (8)

sunglassesshop.dk

Super nemt og godt

Jeg bestilte for nylig et par Ray Ban New Wayfarer i blank sort fra Sunglassesshop.com, og de blev leveret super hurtigt - og der passer lige som de skal.

Det eneste jeg har at sætte en finger på er, at jeg i forvejen kontaktede Sunglassesshop.com fordi ovenstående model var udsolgt. Jeg spurgte, hvornår de ville have denne model hjemme igen, hvorved jeg fik at vide, at den også var udsolgt ved leverandøren, og at der kunne gå seks uger før de ville få brillen igen - Dog tjekkede jeg selv sitet igen ugen efter, hvor de så pludselig havde fået brillen hjem :)

Overall thumbs up herfra.

Wednesday, October 10, 2012

Reply from Sunglasses Shop Danmark

Hej Søren,

Desværre sker det, at vi får besked fra vores leverandører om, at solbrillen i spørgsmål heller ikke findes på deres lager, og at ventetiden godt kan være lang. I dit tilfælde var du så heldig, at dette ikke var tilfældet, og vi er glade for, at du er glad for dine solbriller. Vi håber, du vil vende tilbage til vores hjemmeside næste gang, du vil købe et par solbriller.


Med Venlig Hilsen
Sunglasses Shop DK

Foodism

Nemt at overskue og flot

Fedt site som er inspirerende i forhold til at lave nem og god mad! :)

Unisport.dk

Overskuelighed og service

God overskuelighed på sitet og super godt services i forbindelse med køb af klubtrøjer - Thumbs up herfra.

Brandos.dk

Der er sgu ikke så meget at klage på!

God service og fedt med gratis levering, hvis skoene er for små, hvilket de var i mit tilfælde :)

Bertoni

Virkelig kedeligt indtryk af Bertoni som førstegangskøber

"Hej Bertoni,

Jeg ved hermed gerne klage over servicen i Bertoni-butikken i Field's i København.

D. 18/12-2010 bestemte jeg mig for at købe mit første Bertoni-jakkesæt, da en kammerat havde snakket godt om jer og parformen af jeres jakkesæt.

Jeg vælger derfor at tage ud til Bertoni i Field's. I butikken bliver jeg mødt af en meget ivrig ekspedient, og vi finder hurtigt ud af, at jeg skal have et sort jakkesæt. Dog må ekspedienten beklage, at de ikke har bukserne til jakkesættet i den rigtige størrelse (Str. 32), men jeg får at vide, at de vil lægge bukserne til side, når de ankommer i ugen efter (d. 20). Dog er jeg taget på juleferie i Nordjylland på det tidspunkt, så jeg fortæller, at jeg kommer og henter bukserne mellem jul og nytår. Ekspedienten siger, at det er fint og at han vil ringe, når de har bukserne hjemme.

D. 28/12-2010 har jeg stadig ikke hørt noget fra Bertoni og jeg bestemmer mig for at ringe til Bertoni og få en status. Jeg får at vide af ekspedienten i telefonen, at han vil undersøge sagen og ringe tilbage indenfor en halv time. Der går dog to dage uden at jeg hører noget.

D. 30/12-2010 ringer jeg igen til Bertoni for at få en status på min bukser. Ekspedienten er igen meget ivrig og siger, at de lige har fået en masse nye par bukser hjem, så jeg skal bare kommer derud, og så finder vi nogle bukser til mig. Jeg vælger derfor at tage ud til Field's for at hente bukserne. Dog er det en anden realitet som møder mig, da jeg ankommer til butikken, da de selvfølgelig ikke har bukserne i den rigtige størrelse. De beklager meget, kompenserer med en skjorte og siger, at de derfor vil sende bukserne til mig med grønt bud hurtigst muligt i det nye år, så jeg ikke selv behøver at komme ud og hente dem.

D. 14/1-2011 ringer jeg igen til Bertoni, da jeg synes, at det er lidt mærkeligt, at jeg overhovedet ikke har hørt noget fra Bertoni, og at "hurtigst muligt" ikke bør være 14 dage. Jeg kommer i kontakt med en ekspedient, som siger, at han hurtigt lige vil undersøge sagen og ringe tilbage indenfor 10 minutter. Dette er nu næsten en time siden.

Jeg synes, at det er et rigtig kedeligt indtryk at få af Bertoni som førstegangskøber. Jeg håber virkelig ikke, at dette er den dagsorden, som I lægger for dagen.

Jeg ved ikke, om denne klage overhovedet gør en forskel, men jeg trængte bare til at komme ud med mine frustrationer over at have købt et jakkesæt (med tilhørende to skjorter) til 2900 kr, og så har jeg stadig ikke set bukserne."


"I tilføjelse til min tidligere mail, vil jeg sige, at jeg nu har haft ringet til Bertoni i Field's igen, da jeg ikke gad at sidde hjemme og vente på et opkald hele aftenen. Jeg beder derfor om at komme til at tale med lederen af butikken, som ikke er til stede. Derfor får jeg fat i den næstkommanderende, som jeg også snakkede med, da jeg var inde i butikken d. 28/12. Han har åbenbart været syg siden d. 30., og ingen andre har gjort noget i sagen, hvilket resulterer i, at der kan gå op til en uge endnu før jeg får mine bukser.

Det er virkelig under al kritik!"

--- Ovenstående to mails skrev jeg også til Bertonis support d. 14/1-2011, hvilket jeg stadig ikke har modtaget nogen form for feedback på. Jeg har fået mine bukser, men jeg synes alligevel, at behandlingen var under al kritik. ---

Friday, December 14, 2012

Reply from Bertoni Retail Invest A/S

Buggers Søren !

Næste gang vi dummer os...så venter du ikke med at skrive.

Kan vi lave en aftale om, at du en anden gang (Jeg håber dog aldrig det sker !)sekundet efter mailer til mig på pa@bertoni.dk..og er jeg for langsom, så ringer du til mig på 2092 5280.

Det skal ikke ske en gang til Søren.

Jeg står klar ved telefon, handling og løfte.

Tak for din ærlighed.

Venlig hilsen

Preben Merrild Angelo
CEO Bertoni

Tigerofsweden

Lækkert, men ingen service overhovedet!

Jeg købte på et tidspunkt et par sko fra Tiger of Sweden Shop, som fint blev leveret inden for den lovede leveringsperiode.

Der viste sig dog hurtigt at være fejl på skoene. Jeg prøvede på at henvende mig til kundeservice ang. fejlen på skoene, hvor en medarbejder skrev tilbage, at sagen ville blive sendt videre i systemet.

Efter en lille måned skrev jeg igen, da der stadig ikke var sket noget - men der var intet svar.

Dette fortsatte i 6 måneder, hvor jeg intet svar fik. Jeg prøvede endda at henvende mig til forskellige e-mailadresser hos Tiger of Sweden.

Pludselig kommer jeg igennem og får svaret:
"Unfortunately I have not been able to find your details in my system as we do not use the order ID numbers you have provided.
I have forwarded this to my Manager who is trying to find your details by contacting the Head Office, but at the moment we are still awaiting information.

I will chase this up for you again and hopefully I will have an update for you within a couple of days.

I do apologise for the inconvenience."

Dog blev "a couple of days" hurtigt til tre måneder, hvor jeg så gav op.

Jeg fik aldrig rettet fejlen på mine sko, og hørte aldrig noget fra Tiger of Sweden igen.

Nespresso

Super kundeservice

Jeg købte for nyligt en Nespresso-maskine gennem ElGiganten, som jeg er super glad for. I forbindelse med dette køb, har jeg haft en del koorspondance med Nespresso for at få oprettet en bruger og for at få bygge en plexiglas-kasse, som var med i købet af en startpakke.

Medarbejderne var Nespresso har været utrolig venlige, og man har følt sig virkelig godt modtaget.

HK

En blandet oplevelse

Jeg havde den store glæde af at blive kontaktet af en medarbejder fra HK, som ville høre, om jeg var færdig med mine studier, da hans papirer sagde, at jeg var færdig 14 dage i forvejen - Det kunne jeg sige, at jeg endnu ikke var, hvorved den flinke medarbejder tilrettede oplysningerne.

Derefter snakkede jeg med den samme medarbejder omkring A-kasse og muligheder efter endt studie. Han forklarede mig en masse og var utrolig imødekommende. Dog mente han, at jeg hellere måtte ringe ind til min lokalcenter (København) for at høre yderligere.

Med den flinke medarbejder i tankerne ringede jeg straks til mit lokalcenter og blev modtaget af den sureste kvinde længe. Jeg havde igen mine spørgsmål om A-kasse og hvordan jeg skulle forholde mig, når jeg var færdig med at læse, men den sure medarbejder var kun fokuseret på, at hendes oplysninger sagde, at jeg var færdig med at læse. Jeg forklarede hende derfor, at jeg netop havde snakke med den flinke medarbejder, som ville rette disse oplysninger for mig. Den sure medarbejder blev dog ved med at insistere på, at jeg skulle skrive en mail til en helt tredje person for at sige, at jeg endnu ikke var færdig med at læse.

Da jeg endelig indvilligede i dette, ville den sure sur medarbejde straks til at afslutte opkaldet på trods af, at jeg flere gange havde sagt, at jeg havde nogle spørgsmål.

Jeg afbrød hende og sagde, at jeg altså gerne ville have lov til at stille mine spørgsmål, men fik med det samme at vide, at jeg også bare kunne skrive dem i mailen til tredjemanden - "det er nemmere".

Meget misfornøjet måtte jeg erkende, at der ikke var meget hjælp at hente fra den sure medarbejder, da hun ikke mente, at det var nemmere, hvis hun bare lige besvarede mine simple spørgsmål.

Jens Knudsenand Pia Nymand Borre found this review useful

Søren Larsen Pedersens profile

profile image of Søren Larsen Pedersen
Søren Larsen Pedersen
Reviewer
Male, 1986
København, Denmark

About