Carina Lærkegaards profile

Reviews (6)

Taskers

Kvalitet og service i top

Har nu købt taske nr. 2 her og er stadig lige tilfreds. Lækre, eksklusive tasker til super priser og gratis levering. Jeg handler gerne her igen. Taskerne kan føles lidt stive i starten, men det fortager sig som man bruger dem. Har allerede øje efter taske nr. 3:-)

Boozt.com

Hurtig ekspedition:-)

Har bestilt nogle gange og vil ikke tøve med at bestille igen. Pakkerne kom hurtigt. Helt perfekt med mail, hvor man kan gå direkte ind på track&trace og følge pakken:-)

shop.universe.dk

Helt super, med lidt xtra i godteposen:-)

Købte et par julegaver og gaverne kom til tiden. Ingen problemer og lige ud af landevejen. Der var ovenikøbet lagt lidt xtra i kassen, helt uden beregning. Det synes jeg er super:-)

Minhemmelighed.dk

God service og levering til tiden

Bestilte en lækker morgenkåbe i julegave. Da jeg ikke kunne nå at aflevere gaven personligt, blev den sendt direkte til modtager. Jeg spurgte pænt, om det så var muligt at få den pakket pænt ind, nu jeg ikke selv havde muligt for det. Det var normalt ikke muligt, da det ville kræve xtra ressourcer, minhemmelighed ikke har. Men da jeg spurgte pænt, kunne det lade sig gøre. Det synes jeg er xtra god service:-)

netskobutik.dk

Anderledes oplevelse, men glad for støvlen

Bestilte et par støvler i et rigtig godt mærke. Var vildt overrasket over, at det var lykkedes mig at finde en støvle i skind til den pris. Da jeg alligevel undrede mig over, at det virkelig kunne være sandt, at prisen kunne hænge sammen med en støvle i skind, googlede jeg lidt og fandt ud af at støvlen var syntetisk!....Det kunne jo ikke være sandt, man forsøger vel ikke at sælge en støvle i skind, som er syntetisk. Googlede lidt mere og fandt en tysk hjemmeside med netop den støvle, som tydeligt angav at støvlen var skind i foden, men resten syntetisk skind. Dog således absolut ikke en støvle som ikke fulgte med resten af sortimentet; stadig en rigtig god støvle til prisen. UNDREDE mig bare over, at netskobutik.dk ikke valgte den korrekte beskrivelse, da hele støvlen ikke er i skind. Jeg bestilte og dagen efter var den fremme og den er lækker og sidder fantastisk godt.

Wednesday, October 26, 2011

Reply from netskobutik.dk

Hej Carina
Du har fuldstændig ret. Vi burde have informeret om at støvlen er en kombination af skind og syntet. Vi forsøger at notere så mange detaljer om varen som muligt. Vi har ingen intentioner om at skrive urigtige oplysninger, det ville vi ikke få noget godt ud af. Det glæder os at du trods alt er glad for dine støvler. Vi beklager den manglende information.

Med venlig hilsen
netskobutik

Sportsequipment

Flot service og hurtig levering

Bestilte en skidragt søndag. Blev ringet op dagen efter, med besked om at den ikke var på lager i pågældende farve og desværre heller ikke kunne skaffes i anden farve. De tilbød så en anden til en højere pris, men fik den til prisen af oprindelige bestilte vare. Det synes jeg da er fantastisk! Dagen efter var skidragten fremme, så alt i alt, en fantastisk god service.

Carina Lærkegaards profile

profile image of Carina Lærkegaard
Carina Lærkegaard
Reviewer
1970
Stenløse, Denmark

About