Jens Hansens profile

Reviews (4)

Jensens

Gummi bøffer

Alt for høj pris til så dårlig mad.. Føler mig ikke snydt over kvaliteten, er godt klar over dette ikke r en gourmet restaurent, men at man skal betale gourmet priser for mad er ikke iorden!

DBA - Den Blå Avis

2x gode kup

Har på det seneste handlet hos dba.dk både espresso maskine samt forstærker.. Begge gange har kontakten til sælger været god, takket være korrespondance systemet. Notesfikationer via mail så snart sælger har svaret, det er kanon! Og et must hvis man skal presse prisen at man kan handle hurtigt..

Star Tour

Go ferie

Var i sommers en tur i Thailand det var så kanon! Fra ankomst til afgang følte vi os velkomne.. En klar anbefaling til alle..

Clubtan

Tiltrængt afstresningen

Var her til morgen i sol hos CLUBTAN deMezasvej. Syntes det er lækkert med det triste vejr uden for at komme ind i rene og behagelige omgivelser.. Med hudtype scan fik jeg en passende anvisning på tid, det er næsten som personlig betjening hver gang, og efter 11 min kunne jeg tage på arbejde med varme i kroppen. Jeg nyder at stresse af i solen, det eneste minus er at jeg er nød til at komme om morgenen, hen mod kl 18, er der for meget kø til min favorit sol, det ville være rart med en ekstra kabine..

Jens Hansens profile

profile image of Jens Hansen
Jens Hansen
Reviewer
Male, 1986
8000, Denmark

About

Studerende Can.it AU