Tina Nielsens profile

Reviews (27)

LampeGuru.dk

Mr P lampe - perfekt og professionel håndtering fra lampeguru

Jeg blev forelsket i en lampe og søgte råd og vejledning ved lampeguru.
De er hurtige med svar på mail og yder en yderst tilfredsstillende og professionel service.
Dog ønsker jeg muligheden for at kunne vælge gls frem for PostDanmark - nogle shops har begge muligheder.

Postdanmark

Brug GLS

Betaler for SMS service og pakke med omdeling. Får en SMS om at min pakke ville komme igår - den kom ikke. Følger den på track and trace og kan se, at den er på vej - får det bekræftet af chatten på postdanmarks hjemmeside. Venter spændt og pludselig får jeg en SMS om at jeg ikke var hjemme da de kom med pakken. Det var jeg! Venter også på en anden pakke og kan se at den også er forsøgt leveret - men der ligger IKKE en seddel i min postkasse. Det undrer mig, for der ville jo ligge en hvis han virkelig havde været her, så ringer til PostDanmark og efter 47min i kø til kundeservice siger medarbejderen, at postbuddet sikkert ikke har kunnet få adgang til min postkasse, siden der ikke lå en seddel og at den vil blive sendt til mig og komme i morgen med almindelig post. Jeg undrer mig, for der er direkte adgang til min dør uden hindring og jeg har ikke set skyggen af en postbil. Jeg tror at PostDanmark har alt for travlt efter påske, så for at komme forsinkelsen til livs, lader de som om, at pakkerne er forsøgt omdelt uden de reelt er. Derfor den manglende seddel i postkassen - da her slet ikke har været nogen. Så lad være med at bruge PostDanmark hvis muligt .. Brug gls! Jeg købte en vare fra samme firma men med gls og den fik jeg i dag til tiden, som lovet .. Hvorfor PostDanmark ikke Kan levere når gls kan er mig en gåde.

BabySam

Perfekt

Kundeservice var venlige og min vare kom dagen efter. Bedre handel findes ikke hos konkurrende firmaer

www.SmartGirl.dk

Perfekt !!

Jeg har handlet her over flere gange. Hurtig levering og varer, der er godt pakket ind :)

Scanningsklinikken

Perfekt!

Jeg var til scanning i februar i Aalborg ifm. graviditet. Jeg fik en venlig og professionel behandling af personalet samt en DVD med frekvens og billeder + udprintede billeder af den lille.

Graviditetogscanning

Perfekt! Kan virkelig anbefales

Jeg fik en hurtig tid samme dag som jeg bestilte en kønsscanning. Hinge var virkelig professionel og dygtig. Vi fik nogle rigtig fine billeder med hjem der fra :) Aldrig har jeg haft så god en oplevelse. Scanningsapparatet var placeret i et rigtig hyggeligt lokale med plads til tilskuere - der var desuden kaffe og the på kanden.
Kan virkelig anbefales!

YouSee

Fede kanaler

Er super glad for mit yousee :)

Tuesday, May 7, 2013

Reply from YouSee A/S

Hej Tina

Tak for en meget fin anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er så glad for vores udbud.

Venlig hilsen

Liv

SmartGuy.dk

Perfekt

Hurtig levering og rigtig fin vare. Kan varmt anbefales..

Bilka

Bestilte 2 haveborde - fik kun et

Havde fået en SMS om hvornår mine varer ville komme - jeg ventede og ventede og til sidst kom fragtmanden dog inden for den aftalte tid. Han havde dog kun 1 havebord med trods jeg havde bestilt 2. Jeg spurgte om, hvornår det andet havebord ville komme, hvortil han svarede at det ville komme med næste levering. Det undrede mig, så jeg kontaktede Bilkas Kundeservice - efter at have ventet 3 kvarter på at komme igennem fik jeg at vide at deres fragtmænd var gået hjem for i dag og at jeg måtte vente til efter weekenden med svar. Jeg annullerede derfor min ordre på det ene havebord og handler ALDRIG der igen. Fragtmanden virkede i øvrigt til at have alt for travlt.

Sofus Frederiksen found this review useful

Monday, May 13, 2013

Reply from Bilka.dk

Hej Tina

Det beklager jeg meget. Hvis det er 1 ordre på 2 borde, burde de blive leveret sammen.
Det er desværre sådan at vores fragtpartner ikke har åbent alle dage til klokken 22, ligesom vores kundeservice, og derfor er det ikke altid vi kan komme i kontakt med dem.

Jeg er ked af at høre at du måtte lade handlen gå tilbage - men jeg håber at du er blevet glad for det havebord du har modtaget :)

Rigtig god sommer når du når dertil

Mvh
Mia
Bilka.dk

Stofa

Aldrig igen

Dårlig forbindelse .. Internettet hopper af og på. Man skal ofte ind og redigere i frekvens for at opnå den hastighed man betaler for.,

Birger Stenstrup, Per Nebeling Andersenand Steen found this review useful

Friday, April 5, 2013

Reply from www.stofa.dk

Hej Tina

Nu er din anmeldelse ikke så uddybende så det er svært at belyse hvad din sag drejer sig om.

Hilsen Pernille

Babyhome

Perfekt

Fin vare der var forsvarligt pakket ind. Hurtig levering. Billige priser :)

Nrsb Boligselskab

Hurtige tilbud

Jeg skrev mig op i juni og fik allerede tilbud en måned efter. Jeg valgte dog at takke nej og venter fortsat på den rette lejlighed .. Ofte har de "her&nu" boliger på deres hjemmeside, så det er til at få noget inden for rimelig tid :)

Aalborgboligadministration

Perfekt udlejer

Står du og mangler en bolig, så henvend dig til Aalborg boligadministration. Vi har boet til leje hos dem i 4 år og er fuldt ud tilfredse. Vi har haft en el-skade, hvor lys og ovn blandet gik i stykker. Viceværten kom med det samme og lavede tingene. En anden gang har vi haft problemer med bagdøren - også her kom en tømrer med det samme. Ud over det er der havemænd, der ordner gårdhaven så den altid fremstår pæn og i orden. Opgangen bliver malet når den trænger - det samme gør indgangsdøren til opgangen .. Der er intet at sætte en finger på. Så vil du bo godt, så er dette et godt sted at være.

CBB Mobil

Opdateret system -forvirring.

Sådan så min gamle anmeldelse ud her inde: "Jeg har næsten altid brugt CBB dog med enkelte undtagelser fx. når jeg skulle købe en ny mobil (dengang CBB ikke solgte mobiler) men jeg vendte altid tilbage til CBB. Her får man INGEN regninger og gebyrer. Det er så simpelt. Jeg har anbefalet CBB til familien, så lige nu har både mine forældre, svigerforældre og søskende CBB - dermed ringer vi alle gratis til hinanden (CBB-CBB) og modtager ingen store regninger. Jeg ville ønske at alle kendte til CBB, så de slap for de høje regninger der kommer fra andre selskaber. Jeg har så mange gange prøvet at blive overrasket over store regninger ved andre selskaber men det sker bare ikke her :) Jeg kan garantere at dette er et mobilselskab der er er værd at stole på."

MEN: Efter deres nye opdaterede system er der godt nok kommet andre boller på suppen!. At man pludselig kan gå i minus TRODS saldokontrol er noget værre bøvl. Det var MEGET bedre før. Nu kan man gå i minus trods saldokontrol fx ved brug af data, for der er der forsinkelse på. Du kan også gå i minus den 01. i en måned, da de trækker til din pakke. Den løber nemlig uden om saldokontrollen. Skift dog tilbage til det gamle system CBB. Kan I ikke se, at I mister kunder på det her?

Kids-world.dk

Købte en gave

.. til en veninde. Varen kom som lovet - hurtig levering. Kan nemt anbefales. Jeg er rigtig glad for den ekstra gratis gave jeg fik med min ordre.

www.SmartKids.dk

Hurtig levering

Jeg bestilte en tilbudsvare fra Smartkids.dk og blev hele tiden opdateret på email hver gang der skete noget nyt med min ordre. Jeg følte mig meget tryg ved at handle der. Varen kom som lovet :)

Arnold Busck A/S

Perfekt: hurtig levering - billigste pris

Ledte efter en bestemt bog og sammenlignede derfor priser på en anden side. Jeg blev henvist til ArnoldBusck.dk, som havde bogen til færrest penge. Bestilte bogen en fredag aften og havde den tirsdag. Bogens pris var langt under butiksprisen. Den var forsvarligt pakket ind. ArnoldBusck.dk lever i den grad op til mine forventninger og kan stærkt anbefales

SAXO.com

Nemt!

Tak for en rigtig god levering. Jeg bestilte en bog i starten af december og modtog den få dage efter i forsvarlig indpakning :)

Emil S. Andersen found this review useful

Salling

Gratis levering i julen

Jeg har benyttet mig af Sallings "gratis levering i julen" service. Jeg bestilte en vare, som kom dagen efter. Super hurtig levering.

Emil S. Andersen found this review useful

AH

Flot

Hjemmesiden har fået et professionelt look i forhold til det gamle site.
Det er blevet meget mere overskueligt at finde frem til den information man behøver.

Jeg skulle ind og læse om Aalborg Handelsskoles udbud af kurser og fandt den information jeg havde behov for hurtigt.

Jobnet

Geografisk forvirring

Jeg synes det er forvirrende at man nu ikke kan vælge et bestemt område som fx 2900 Hellerup, som man kunne før.
Nu hedder det: "Søg i nærheden af XX" og så kommer der job som ikke er i umiddelbar nærhed af det man gerne vil.

Jeg savner funktionen hvor man kunne søge et bestemt sted og fandt man så ikke et job der matchede, så kunne man selv udvide sit geografiske område.

Boxer TV A/S

Dækker ikke i storbyen

Vi købte boxerTV for noget tid siden og satte det op som man skulle. Hver gang en bus kørte forbi røg signalet. Jeg skulle kravle rundt med antennen for at finde signal igen og selv ud og investere i en box, så signalet ville blive bedre (til trods for Boxer lovede os dækning). Vi klagede flere gange til Boxer som til sidst gav os medhold efter en servicemand var ude - men det tog os flere måneder, utallige forgæves opkald + vi ventede på de skulle ringe tilbage flere gange - forgæves. Det var som om de ikke stolede på vores udsagn om at signalet røg når en bus kørte forbi. Vi fik dog vores penge igen - derfor 1 stjerne. Ville ellers give 0.

Andreas Ingerslev, Emil S. Andersen, Tina Nielsenand Elsebeth found this review useful

Thursday, November 17, 2011

Reply from www.boxertv.dk

Hej Tina

Mange gange tak for din feedback.

Vi vil rigtig gerne kigge nærmere på forløbet omkring de problemer du fremhæver, så vi kan arbejde på sagen og blive endnu bedre.
Så vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at skrive din anmeldelse.

Vi vil naturligvis beklage, at vi har haft rigtig travlt for tiden, derfor kan man opleve længere behandlingstid af sin sag. Det beklager vi, og vi arbejder på sagen.

Når vores kunder ringer til vores kundeservice i forbindelse med signalproblemer, og vi herefter sender et såkaldt "Boxerbevis" ud til vores kunder, skal det bestemt ikke forstås sådan, at vi ikke stoler på vores kunder. Nærmere sådan at vi selvfølgelig er interesseret i om hvorvidt vi kan få afhjulpet signalproblemet eller ej. Derfor er vi naturligvis kede af, at du har været af den opfattelse at vi ikke har stolet på dig.

For at vi kan se nærmere på sagen, vil vi venligst bede dig om at skrive dit kundenummer her på siden, eller ringe til vores kundeservice på telefonnummer 7033 2033.

Vi glæder os til at høre mere fra dig.

Med Venlig Hilsen
Sandra, Boxer TV

Trendsales

En meget tilfreds bruger

Jeg har været bruger på Trendsales i mange år og vil derfor skrive en kort anmeldelse.

Trendsales er stedet hvor man som køber/sælger trygt kan handle.
Jeg er ikke bange for at benytte mig af deres betalingsservices - det giver mig den sikkerhed jeg behøver når jeg køber og sælger en vare.

Det er nemt at navigere rundt på siden og der er en support i nærheden, som kan rådgive og vejlede dig hvis du er i tvivl om noget.

Anja Lenskjold found this review useful

Monday, November 14, 2011

Reply from Trendsales

Hej Tina

Mange mange tak for din anmeldelse, og ikke mindst for de 5 stjerner :-)

Det er super dejligt, at du føler dig sikker ved brug af vores system. Vi håber bestemt, at vi fortløbende kan leve op til dit positive indtryk :-)

Kiki, Trendsales Support

Cyberimport

Hurtig levering

Købte nogle billige ørestikker med låse til at lave sit eget design. Varen blev leveret hurtigt og var forsvarligt pakket ind.

Kop & Kande webshop

Lækker onlineshop

Kop & Kandes onlineshop er nem og ligetil. Jeg fandt det information jeg havde brug for inden et endeligt køb.

Terkel Hansen found this review useful

TELMORE

Har fået nok!

Hold jer væk fra Telmore og vælg i stedet CBB. Hos CBB er det UMULIGT at få minus på sin konto. Hos Telmore får du minus trods saldokontrol. Telmore registrerer nemlig dit forbrug med 24 timers forsinkelse. Dvs. du kan nå at ringe/skrive og bruge en masse data, som i sidste ende koster dig dyrt inden din saldokontrol når at registrere det. Du sidder som intetanede forbruger og surfer videre, ringer rundt og SMS'er i god tro selvom der egentlig venter dig et stort minus på kontoen 24 timer efter, når Telmore registrerer dit forbrug - 24 timer for sent. Dårlig service.

Desuden vil jeg sige at min samtale med kundeservice ikke gik så godt. Ham jeg talte med fra Telmore anede ikke hvad saldokontrol var, da jeg spurgte hvordan min saldo kunne gå så meget i minus trods min saldokontrol. Han svarede: "Hvad snakker du om?", "Hvilken saldokontrol? Det har vi ikke noget der hedder".. Indtil jeg loggede ind på Telmore og fandt deres beskrivelse af saldokontrol - så vidste han pludselig hvad det var. I får 1 stjerne og det er fordi i gav en 1/3 af mit kæmpe minus i kompensation, selvom jeg havde saldokontrol på! Tak.

Emil S. Andersenand Tina Nielsen found this review useful

Friday, November 4, 2011

Reply from Telmore A/S

Hej Tina

Vi beklager, du oplever vores påmindelse SMS’er som en irritation. Det er bestemt ikke vores hensigt. Grundet vi tilbyder en kredit til alle vores kunder, ser vi det nødvendigt at fremsende en venlig påmindelse om saldoen. Vi har desværre erfaret, at ikke alle får læst vores e-mails. Derfor har vi valgt at fremsende en påmindelse SMS, når en saldo passerer 50 kr., 0kr. og -50 kr. Herved sikre vi os, at man er informeret om sin saldo, før en eventuel lukning finder sted.

Selvom TELMORE, CBB og andre teleselskaber har mange identiske produkter, betyder det nødvendigvis ikke, at selskaberne ligner hinanden. TELMOREs kundemængder er betydelige højere end fx CBBs, og derfor har vi desværre også en væsentlig højere udgift i at inkludere TELMORE til TELMORE i vores pakker. Vi følger selvfølgelig efterspørgslen fra vores kunder og markedets generelle udvikling, og vurderer herpå, hvorvidt pakkens indhold skal justeres eller ej.

Med venlig hilsen
TELMORE

Hairclips

Hurtig levering, fantastisk service & lækker kvalitet

Jeg har købt en trense af farven #60 i 40cm til 450,-
Håret kom dagen efter - hurtig levering.

Jeg vil sige at til jer der er vant til at bruge farve #60, så er denne farve ikke lige så lys som alle andre farve #60 er. Den her er mere en #613. Den passer dog fint til det hår jeg har (affarvet) så jeg kan ikke klage.

Jeg tager håret i i morgen og så vil jeg vende her tilbage efter nogle dage med en anmeldelse af kvaliteten. Indtil videre virker den dog til at være helt i orden.

Tina Nielsens profile

profile image of Tina Nielsen
Tina Nielsen
Reviewer
1985
Aalborg, Denmark

About

Jeg handler meget på nettet og vil derfor gerne bidrage til at øge troværdigheden hos de forskellige online butikker til fordel for os kunder.