Birgittes profile

Reviews (11)

GRISOGKO.dk

Kan være i den mindste fryser

Jeg må tilstå, at jeg blev noget overrasket, da jeg så mængden af kød i kassen: Tænkte, ti pakker kød kan da ikke fylde så lidt! Men pakningen gør, at det fylder meget lidt og passer fint ned i en lille fryser! Og fakturaen blev printet ud og sat på fryseren, så vi kunne krydse af, efterhånden, som vi tog en pakke op. Rigtig godt marineret kylling (med lakrids) . Jeg er mindre begejstret for det hakkede kød! Hvis man ikke gider lede efter tilbud i det lokale supermarked, så er dette en fin løsning. Og der er et STORT udvalg!

www.printerpatroner.dk

Hurtig levering

Levering fra dag til dag!

chokoladehimlen.dk

Lækkert med flere smagsprøver

Jeg skulle bestille en gave til min veninde, som er vild med lakrids og denne side så lækker ud. Hurtig levering og fire dejlige smagsprøver på samme mærke lakrids som jeg havde bestilt...og så er jeg vild med at det hele var pakket ind i lakrids-sort silkepapir !

Kjærgaard Symaskiner

Hurtig service

Vidste ikke lige helt hvilken slags trykfod jeg skulle bruge, men ud fra beskrivelsen på hjemmesiden fandt jeg den hurtigt og bestilte. Og den kom også hurtigt med posten.

Kamerashop

Hurtigt, nemt og billigt

Jeg havde bestemt mig for hvilket kamera jeg skulle købe og skulle nu finde den rigtige pris og det fandt jeg hos Kamerashoppen. Dagen efter stod jeg med det i hænderne og følte mig "forstået", for hvem kan vente flere dage, uger på sit hedeste ønske og det billigste tilbud??

HentTilbud.dk

Skulle ikke selv søge

Hvilken befrielse ikke selv at skulle lede efter den rette fagmand, når jeg nu ikke lige kendte en der kunne udføre lige netop dén opgave. Jeg blev samme dag kontaktet af "HentTilbud" for yderligere detaljer og næste dag havde jeg det første tilbud fra en fagmand. Nemt! Uden google, Gule sider eller lokalvejviser.

Av-Cables.dk

Chatten i top

Jeg skulle have hjælp til at finde et kabel mellem videokamera og computer og jeg har ikke ret meget forstand på kabler. Men en tålmodig medarbejder på online chatten hjalp mig frem til det rigtige valg med svar indenfor ret kort tid. Det var fedt for ellers ville jeg nok bare have købt en masse "spaghetti" til min diverse-skuffe. Med den hjælp, dag til dag levering og en god besparelse er der jo ingen grund til at køre ud og lede efter en forretning, der MÅSKE har varen...

www.pixum.dk

Kvalitet hver gang

Jeg har prøvet forskellige produkter fra Pixum og alle har været af fantastisk kvalitet. Specielt fotobøgerne, som overgår andre jeg har prøvet både i papirkvalitet, indbinding og print.
Når jeg bliver spurgt, anbefaler jeg altid Pixum som det bedste...og det gør jeg tit!

Batteri Butik

manglede batteri hurtigt...

og det kom hurtigt. Mit gamle batteri til mit kamera skulle lades op hele tiden og jeg skulle hurtigt bruge et nyt. Anede ikke hvor jeg skulle have været kørt hen for at købe det her omkring, men det er jo også ligemeget når det kommer i postkassen i løbet af halvanden dag.

DiMaria Wallstickers

flot

Jeg gav min kæreste en stor wallsticker i gave. Den var sjov, flot og anderledes. Den er klistret op, lidt svært, men nu ser det hammergodt ud. En dekoration vi lægger mærke til...
Indpakning og emballage i top og hurtig service.

Jala Helsekost

ingen porto, dog hurtig levering

Stort udvalg. Ingen porto på forsendelsen og alligevel er priserne lave. Hurtig levering fra dag til dag.
Endvidere var det en god oplysningsemail, der kom ved afsendelse af varerne. Mange relevante oplysninger.

Birgittes profile

profile image of Birgitte
Birgitte
Reviewer
Female, 1961
Denmark

About

Billedkunstner