Mikkel M.s profile

Reviews (43)

The Patrick Bay

Orden i sagerne

Jeg bestilte Halo 4 fra The Patrick Bay engang i Januar. Det stod 199kr. så jeg var første gang skeptisk, da det på det tidspunkt stod til 449 - 500kr. i alle andre forretninger. Forsiden var samtidig også plastret til med "50% på alt". Men efter at have skrevet lidt med ejeren via et forum for Xbox, fik jeg vished om at der altså ikke var tale om nogen form for fup. Jeg tog chancen og bestilte! Og i lighed med andre inde på forummet, fik jeg min vare som lovet. Den var den rigtige region (PAL), til Xbox 360 og var pakket forsvarligt ind. At jeg spillet så ikke var mig og nu er solgt videre, er en anden side af sagen. ;)

På baggrund af denne anmeldelse af The Patrick Bay, kan jeg sagtens anbefale siden! Jeg fik afvide at den snart lukker ned, hvilket er lidt ærgerligt da jeg har været rigtig glad for min ene handel. :( Men fik samtidig afvide at der opstod noget nyt og såfremt at det kører lige så glat, så vil jeg helt klart overveje at bestille derfra også (kommer selvfølgelig an på hvad det hele handler om)!

Fortsæt det gode arbejde!

Patrick Bay Andersen found this review useful

Domino's Pizza

Perfekt

Gode pizzaer og høflig betjening i en (ser det da ud til) travl hverdag. (Har handlet på bla. hovedbanegården)

Philip Wulff Espersen found this review useful

Tuesday, December 27, 2011

Reply from Domino's Pizza

Hej Mikkel,

Tak for ordene, jeg sender dem videre til butikkerne.

Glædelig jul og godt nytår!

Mvh.
Philip Espersen
Domino's Pizza

GLS Denmark

Okay godt

GLS transporterer pakkerne godt, dog har jeg set når de afleverer dem i den lokale Blockbuster hvor de er lidt hårdhændende ved dem.

CinemaxX

Høflig

Høflig og venlig betjening i deres biografer på Fisketorvet. Ikke en plet at sætte.

Bauhaus Kundeservice

Fyrværkeri

Super priser på fyrværkeri. Det er det eneste jeg kan sige. Keep up the good work!

SILVAN

Overskueligt

Overskueligt byggemarked. Venlige medarbejdere. Hurtig kassebetjening.

De har sandeligt oppet sig siden jeg selv arbejdede der.

Politi

Forvirring

Lidt forvirrende hjemmeside at finde rundt i men ellers nem nok. God oversigt når man læser døgnrapporter.

I gør det godt!

Harald Nyborg

Super priser

Super priser og betjening. Nu kommer jeg der ikke så tit men har både købt politiscannere, HDMI-kabel og fyrværkeri i deres forretninger. Det har aldrig fejlet.

Burgerking

Papmad

Synes deres mad bliver dårligere og dårligere.

Inde i københavn kunne de godt tage at få sig nogle medarbejdere der kan dansk. Det der svensk-engelsk-dansk blandet sammen er bare ikke godt...

Sam found this review useful

Zoverstocks

Fairly prices

I have ordered a Call of duty-game from them once and it came in the state written on Amazon: perfect! So all in all... spotless.

I have ordered a second game and hope it arrives in the same condition.

Thegamecollection

Perfect

Ordered a game from them. Some weeks later it arrived as insured by the delivery note.

2x times cheaper than here in Denmark. Nice.

World At-war

Gode priser og hurtig forsendelse

Købte nogle effekter til min tyske uniform (reenactment). World-at-war.dk var hurtig til at afsende og meget god indpakning.

Priserne er bestemt heller ikke at klage over. Undrede mig lidt over at de var i euro men det er jo også fordi de sender til bla. sverige (det er da ihvertfald mit gæt).

Laperla

Hyggeligt

Hyggelig stemning på Ristorante la Perla, både via musikken og bestemt via tjenerens betjening! Meget hyggelig gut.

Maden kom hurtig og jeg fik rigtig god lasagne med gorgonzola. Endda til frokostpris på 79kr. Den var bare super. Lige som den skulle være, hvordan for "muggen" (da gorgonzola jo er en form for mugost) eller for let. Kan ikke rigtig huske hvad mine to venner fik men de var også meget glade for deres ret.

Kommer meget gerne på La Perla igen.

Recycleit

Gode priser

Gode priser på deres brugtvarer, især film, hvis man ikke lige vil betale fuld pris for den (næsten) nyeste film i ens samling. Spil er også konkurrencedygtige, både i nyt og brugt. I min lokale kunne der dog godt bruges nogle nye medarbejdere.

Telenor

Service ok

Da jeg var kunde hos 3, havde jeg en iPhone 4. Den solgte jeg efter bindingsperiode var udløbet, så jeg skiftede til en gammel Nokia. Efter den var solgt fik jeg lyst til at eje en smartphone igen. Men da jeg skiftede min iPhone ud med en Nokia, fik jeg et par måneder efter et nyt 6 måneders abonnement hos 3 og kunne derfor ikke bruge mit nuværende nummer. Da jeg er vant til dette nummer og stadig ville have en smartphone, var jeg nød til at oprette et nyt hos Telenor. Det gjorde jeg og fik endda et nummer der startede med samme to cifre som det andet, perfekt. Valgte at betale telefonen over 24mdr. og det er indtil videre gået fint.

Har foriøvrigt været kunde hos dem før, både med telefon og bærbar PC købt med mobilt bredbånd.

(Det virker nok som hul i hovedet at bytte en iPhone ud med en gammelt Nokia, men skulle bruge pengene til noget andet, hehe)

(Og hvis Telenor læser med her, så er det nummer jeg har angivet, for at kunne lave en anmeldelse, IKKE det jeg har kørende på min smartphone men derimod mit andet nummer fra den anden mobil, har jo to mobiler, det er dog CBB som er på den anden hvilket jo ejes af jer. Skiftede til det fra 3 her fornylig)

Aldi

Gode dagligvarer

Aldi har mange gode dagligvarer, for det meste tyske. Det rører mig dog ikke. Varerne smager godt, uanset om det er spise eller drikke, og til gode priser. Handler ikke så meget i Aldi men det er fordi de ligger et stykke væk og efter min mening et lidt dårligt sted og så fordi der er kommet andre discountkæder til.

GameStop

For høje priser

Butikken har tit for høje priser og som andre siger, så er prisen på deres brugte spil for det meste over nyprisen for samme spil hos en anden konkurrent. Deres deals med bytte, f.eks. konsoller, er også helt hen i vejret. Det eneste positive i min lokale GameStop er medarbejderne, de er altid flinke at snakke med men det er nok fordi de har samme interesse som mig.

ComputerCity Danmark

Fjernsyn

Har engang købt et fjernsyn derinde med min mor. Det blev udstillingsmodellen, men det fungerer stadig fint den dag idag. Var fornyligt selv derinde og spørge til et, det blev dog ikke til noget (selvom kundeservicen var god).

Jemfix

Godt fyrværkeri

Har for det meste købt fyrværkeri deroppe (dog har jeg også købt scooterolie) og det slår ikke fejl. Flotte effekter og farver.

Jesper Kloster Niss found this review useful

Kvickly

Billig elektronik

De har tit billige fjernsyn og DVD-afspillere samt spil og CD'ere en smule billigere end konkurrenterne. Dette er dog ikke det hele. Deres varer i delikatessen er også gode og smager fremragende.

REMA 1000

Nydelig

Nydelig butik. Rent og pænt. Tror skam ikke at butikken går dårligt, men synes aldrig der er ret mange derude når jeg er der. Ellers er alt lige til at finde.

Føtex

Fine tilbud

Der er tit gode tilbud på varer i Føtex. Specielt deres budget. varer er rigtig gode. Kan også godt lide deres temaer ved forskellige mærkedage. Dette år havde de meget med Halloween. Bla. halloween-kager.

FONA.dk

Høje priser

Tit høje priser på spil som slet ikke matcher andre butikker. Ellers er priserne på film gode nok, samt musik omend valget er beskedent (medmindre man går ind i den på strøget).

Netto

Fin butik

Har tit mange varer som andre forretninger ikke har. Bla. slik og drikkevarer. Eneste minus er der tit er lang kø og der ikke altid bliver åbnet en kasse til.

Bilka

Super service

Kommer der ikke ret tit pga. der ikke er nogen her i byen, men sker det så går det som regel godt.

thansen.dk

Forkerte vare og urimelige priser

Synes tit de er urimelige med deres priser og så har jeg oplevet en del gange hvor de har givet både mig og mine kammerater forkerte vare. F.eks. stemplet til min scooters forbremse var slet ikke ligesom det der sad i. Fik pengene tilbage men ellers virkede det til at medarbejderen var ligeglad.

Friday, December 16, 2011

Reply from T. Hansen Gruppen A/S

Hej Mikkel. Tak for din anmeldelse, bare ærgligt det kun blev til to stjerner...

Det er rigtig ærgeligt at du ikke føler vi har rådgivet dig og din ven godt nok. Vi lever af glade og tilfresse kunder så vores ønske/mål er HELT KLART at i skal føle jer godt behandlet i vores butikker. Skulle du have brug for hjælp er du ALTID velkommen til at kontakte mig eller en af vores mange butikker. Dette gælder også hvis du skulle finde en vare til en billigere pris et andet sted.

MVH
Ole
Salgschef
thansen.dk

Elgiganten.dk

Hurtig forsendelse

Har bestilt nogle gange ved dem. Betalingen gik igennem og varen var hurtigt afsendt. Ankom i god stand, så ingenting at sige der.

Superbest

Stort udvalg

Ret stort udvalg, synes bare deres priser er rimelig dyre, taget i betragtning af hvor mange gram man får i f.eks. delikatessen.

DSB

Suk, suk, suk

Togaflysninger, besværlige bestillinger, langsom hjemmeside, dårlig information og sure medarbejdere. Kære DSB, i gør det godt. Eller noget. Det eneste gode punkt lige p.t. er kørsel med S-tog første søndag om måneden til 14kr.

Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen found this review useful

Komogvind

Kedeligt

Kedelig hjemmeside. Ret forvirrende med alt muligt bling-bling. Vil man slette sin profil så kan man også godt det, men slet-knappen er godt skjult. Synes også at deres programmer er meget langsomme og "tunge".

Ikea

Stor forretning

Det er ved at være et par år siden jeg var der sidst, men deres butikker er meget store og der er meget at vælge imellem til yderst fordelagtige priser. Har ikke rigtig noget negativt at sige om dem. Det eneste kunne måske være den lidt forvirrende opdeling af varer.

Trustpilot

Godt system!

Det er sku første gang jeg har set en side der anmelder andre sider, som anbefaler at anmelde sig selv... Men det fungerer som det skal!

Mcdonalds

Mætter ikke

McDonalds er som sådan okay, udover at deres reklamer er lidt falske, efter min mening. Det du ser på reklamen for en ny burger er ret tit ikke det du får - jo, du får det du skal have, men det hele ser bare så fladt ud. Og så mætter det bare ingenting. Spiste to Big Macs engang og kunne sagtens spise to til. Medarbejderne er dog flinke.

Cdon

God service

CDON.dk yder god service. Har købt både Blu-Ray og DVD'er derinde, den første måtte dog byttes (sendes tilbage) da den intet havde at gøre med det jeg bestilte. Udover det har jeg ikke rigtig noget at sætte på CDON.

Danske Bank

Venlighed

De er altid venlige og besvarer ens spørgsmål hver gang, både når jeg snakker med dem i telefonen og nede i selve banken. Hæveautomaterne er der sjældent noget ivejen med.

Lidl Danmark

God kundeservice

I min lokale Lidl-butik er der god kundeservice. Jeg har ikke rigtig noget at sige om dem. Billige priser og selvom meget af det er tyske varer, så smager det for det meste godt. Deres drikkevarer er også gode. Selve butikken her i byen er ren og nydelig, med de sædvanlige slidmærker på gulv og vægge, men hva - det hører jo til i sådan en travl butik.

DBA - Den Blå Avis

Hurtig service

Den Blå Avis yder meget god service, synes jeg. Nu har jeg ikke været i direkte kontakt med deres kundeservice, men da jeg skulle indrykke en annonce for min notebook, krævede de lidt ekstra (tror det var fordi jeg ville have den til at ligge som en af de øverste). Nuvel, betalte de 89kr. det kostede. Efter lidt tid kunne jeg se at den næsten lå i toppen. Der gik ikke særlig lang tid før jeg fik den solgt. Har også solgt en iPhone 4 derinde. Det gik også super godt. Det eneste minus derinde, er folk der sælger deres ting bevidst, til skyhøje priser. Også folk der tager røven på andre, samt dem som sælger hælervarer. Men det skal DBA jo ikke have skylden for.

fakta A/S

"Standard" service

Kundeservice er som forventet - standard, hvis man kan sige det sådan. De to Fakta-forretninger her i byen er okay. De er lidt rodede men ellers nemme at finde rundt i. Medarbejderne er flinke, specielt i den nyeste af forretningerne. Den sidste stjerne gives ikke fordi jeg godt synes at de kunne tage at få styr på oprydningen og præsentationen af deres varer.

Coolshop

Godt handelssted

Har handlet der nogle gange, inklusiv preorder på spil, og det fungerede perfekt. Varerne ankom til tiden.

CBB Mobil

Super service

Ville skifte til CBB fra 3, pga. mit abonnement hos dem var alt for dyrt i forhold til det jeg brugte.

Valgte at flytte mit nummer med og det gik super godt. Der gik ikke mange dage før jeg fik mit nye simkort og der er bedre dækning nede i mit lokale center end med 3! (Lortet er jo ligesom en fæstning dernede, med 3 meter tykke mure - overdrivelse fremmer forståelsen ;) )

Nummeret blev overflyttet d. 30 November så har ikke været kunde meget tid men forventer da det går godt fremover!

Eneste minus er at jeg ikke kunne købe SMS-billet i s-toget i søndags da jeg åbenbart selv skal slå indholdstakserede SMS'er til og kun kunne få SMS'er med gratis indhold, men heldigvis havde jeg min anden mobil med, så det går nok. Ellers er det jo ikke værre end at jeg bare kan slå det til. :D

Mikkel M.s profile

profile image of Mikkel M.
Mikkel M.
Reviewer
Male, 1989
Nordsjælland, Denmark

About

Ung mand på 20 år fra Nordsjælland. Ser mig altid godt om når jeg handler på nettet, går bla. herind og kigger.