Mikskys profile

Reviews (21)

Citroen Frsund

Sjusk og bedragerisk tankegang!

Havde min bil til en stor dyr reparation af køleranlægget hos "Brøndum Andersen Autogården" (autoriseret Citroën værksted), men min temperaturføler viste bagefter alarm. Jeg indleverede den så til reklamation, her skiftede de så en temperaturmåler, som de påstod var nødvendig at skifte, men nu var den så god fin. Jeg kørte fortrøstningsfuld afsted i min bil, men da jeg var kommet hjem lyste advarselslampen igen RØDT for fulde gardiner. En ven, som faktisk har arbejdet på et Citroen værksted, efterså så min bil og han fandt lynhurtigt fejlen. DE HAVDE NEMLIG GLEMT AT PÅFYLDE KØLERVÆSKE PÅ BILEN!!! Det gjorde min ven så for dem, MEN så mener Citroen at jeg dermed har fortabt min ret til at klage, og at jeg skal betale for det unødvendige skift af temperaturmåleren! De er de mest uprofessionele mennesker jeg lige kan komme på, de ejer tilsyneladende ingen skam i livet og jeg kan ikke på nogen måde anbefale dem. Dertil kommer at de helt reelt og konkret risikerede at brænde min bils motor af med deres fejlebehandling, men ikke engang en lillebitte undskyldning kan de magte i deres store selvglæde. Nu skal vi så i retten, fordi jeg simpelthen ikke vil æde deres fejlbehandling og arrogance. Selvom det måske bliver rigtig underholdende, og nok en sjov historie at fortælle over middagsbordet, for det drejer sig kun et par tusinde, så er det ikke noget jeg ønsker for andre: Hold Jer LANGT væk fra de plattenslagere, de er fine og autoriserede, men de er KUN interesseret i dine penge!

Yesushi

Sushi for guderne...

Der er sushi (som man kan købe i supermarkederne) og så er der sushi hvor englene synger når man sætter tænderne i... Forskellen er himmelvid! Denne lille biks i Kastrup er simpelthen FANTASTISK! Jeg har spist sushi rigtige mange steder, her og i udlandet, og det her er TOPPEN! Ikke en gang, men alle de 8 gange jeg har prøvet dem har manden været sublim! Det trækker ikke engang ned at jeg nu er blevet afhængig....

Dyreriget

Elendig service

Min knægt har i dag været ude og købe bure til 2.400,- kroner, vi opdager da vi kommer retur at en stige til en af hamsterburene mangler. Vi ringer til dyreriget som nægter at sende stigen (stigen er 10cm lang!). Argumentet for hvorfor at der ikke kunne ydes denne service var: "Så skal vi jo betale porto...." Men dyreriget synes sjovt nok at det er helt ok at vi nu skal køre 1 time den ene vej og 1 time den anden vej fordi deres vare ikke var i orden... DUMPET! Dyrereriget er tilbage i børnehaveklassen i almindelig forretningsførsel. Forretningen kan IKKE anbefales!

Palle Anker Larsen found this review useful

Kronekapital

Lånehajer...

Kort og godt; læs alt det med småt, læs det igen, læs det igen... og lad så være med at skrive under! Dyrt bekendskab....

Mikkel Vibits found this review useful

Gothia Finans A/S

Effektive men retfærdige...

I mit firma bruger vi Gothia til at inddrive udeståender, de er faktisk meget menneskelige og dygtige til at at forhandle ting på plads. Nogen gange forkøber folk sig eller der er sket noget under en leverance som har gjort folk utilfredse. VI skal så finde en løsning på tingene, og her er Gothia meget dygtige i forhold til advokater som er meget tunge i maskineriet og tilmed hunde hamrende dyre og oftest.... endnu flere penge ud af vinduet...

Trustpilot

Ikke udelt begejstret...

Mange bruger trustpilot i frustration... til at komme af med galde... jeg har i mit eget firma oplevet at nogle temmelig krakilske og nærige mennesker brugte trustpilot til at afpresse os for at få penge tilbage for produkter der reelt var 100% i orden, og vi gav efter... fordi at måske ville de så ændre anmeldelse... Det er på en eller anden ikke iorden... derudover tror jeg nogen går lidt agurk i det faktum at de får lov til at skrive hvad som helst om hvem som helst... Jeg ved simpelthen ikke om man får et retvisende billede af en virksomhed ved at kigge på trustpilot.... og et eller andet sted... var det måske det der var hensigten...?.... eller er trustpilot reelt bare en smart fidus til at tjene penge på virksomhederne der kan tegne abonoment hvor de kan beskytte sig selv bedre mod anmeldelser..........

Thursday, January 5, 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej

Tak for din anmeldelse

Vi kan ikke genkende at det kun er utilfredse anmeldere vi har, tværtimod er nogle af vores allermest anmeldte virksomheder nogle med rigtig mange positive anmeldelser.

Derudover kan vi se at virksomhedernes score afspejles over hele karakterskalaen hvorfor vi ikke kan se os enige i anklagen

Derudover er alle sikret af retningslinjerne - og har man handlet må man anmelde

Mvh Line

Trustpilot

Mcdonalds

Den hvide måge...

Altså, det er oplagt at give McD eller den hvide måge en tommelfinger nedaf, men de har mange gode hits, de har coinoffers og menuer som bare smager godt... til gengæld bliver man ikke rigtig mæt... Eller rettere en time efter er man sulten igen... Hmmm, spørg næsten et hvilket som helst barn.... de ÆÆÆÆÆÆLSKER McD.... Så jeg trækker lidt ned fordi at pusher for meget sukker og fordi at nogen af dem der æder der.... ja de ÆÆÆÆÆÆÆÆDER og bliver fede som bare... Men som forretning har de min respekt. Amen....

Benjamin found this review useful

Facebook

Difficult to live without....

Facebook is like chocolate, very enjoyable... but too much of the stuff will make you a lazy bum glued to the seat...

Gerlev Kro

Dejligt sted, god betjening og GOD mad

Her får du en rigtig krooplevelse, flinke mennesker, fantastisk velsmagende mad. Disse madoplevelser er ikke fransk anrettet, næeh her er portionerne så du kan blive mæt...! Efter du har spist, er der masser af dimser (min kæreste elsker at shoppe smukke krukker og nips) som man kan kaste sin kærlighed på til en rimelig sum penge.

Paypal

God løsning

Man føler sig rimelig beskyttet når man handler på nettet og der er rigtig mange steder hvor man kan bruge dem... Dertil virker det umiddelbart ikke som om man bliver brandskattet for at bruge dem:-)

Norwegian

God service og meget fine priser

Vi har fløjet med Norwegian en del gange nu, og det har so far været rigtig fint og til MEGET overkommelige priser.

Matas Webshop / www.matas.dk

Ringe pakkekalender

Jeg købte luksusudgaven af MATAS pakkekalender 2011 til min kæreste for 999,- gode danske kroner, den så rigtig flot ud og var pakket meget flot ind... Indpakningen er grunden til at denne anmeldelse ikke er på blot en enkelt stjerne, indholdet var nemlig RINGE: Makeupstyr i farver som ingen kvinder nomalt bruger og udstyr og indhold som højst er interessant men reelt ubrugeligt, f.eks. en stor smuk hank til at have med i tasken så at man kan hænge sin taske på denne medbragte hank.... Halloooooo! Ud af de 24 gaver tror jeg at der var 2-3 som var anvendlige. Luksusudgaven (man kunne købe 3 forskellige) var en masse varer som MATAS enten har købt på restlagre eller ikke har kunnet få solgt.... og JA, flot pakket ind... Nej, jeg trækker sørme stjernen for indpakningen fra... Det var jo den flotte indpakning der snød mig. Bras bras bras...og taveligt at lade mig tro at jeg gav min kæreste noget hun ville blive glad for...! Og selvfølgelig ingenting kunne byttes... Dårligt købmanskab at lave utilfredse kunder på den måde!

Monday, January 16, 2012

Reply from Matas Webshop

Mange tak for din anmeldelse. Som du sikkert har bemærket dig, så er siden her mest til anmeldelse af Matas Webshop, men vi har bedt den ansvarlige om at forholde sig til dit indlæg. Her har du Matas feedback:


Vi er kede af at høre at du er skuffet over din Lux pakkekalender. Ikke mindst fordi vi har lagt mange kræfter i at lægge produkter af så høj værdi og kvalitet som muligt i den enkelte pakke til glæde for vores kunder. Produkter og farver er ligeledes valgt ud fra tidens trend da vi netop ikke ønsker vores kunder skal sidde med fornemmelsen af ”restmarked”, hvilket der på ingen måde er tale om her.
Smag og stil er jo heldigvis forskellig, men det gør det samtidig umuligt for Matas at gøre alle kunder tilfredse. Af samme grund har vi valgt, at man i vores butikker og på matas.dk havde mulighed for at se hvilke produkter der var i hver enkelt pakkekalender. På denne måde var det muligt for køberen, at sikre sig, at indholdet levede op til forventningerne.

Vi er glade for, at mange af vore kunder skriver og fortæller om deres oplevelser med Kalenderpakkerne – også når det som her, er mindre positivt. Det giver os noget at arbejde videre med så vi forhåbentlig kan gøre det endnu bedre til næste år.

Apple

Ihpone 4S

Den er gudelækker den nye Iphone. Men hende der "Siri", den nye applikation med den lille dame der kan booke ens kalender, sende SMS'er for en etc.... ja hun vækker en appetit for mere, fremtiden lokker... Så jeg vil gerne have den nye Iphone 10.... NU! :-) :-) :-)

Atlantis Rejser

God oplevelse i Ægypten

Super dejligt hotel der levede op til stjernerne i "Sharm", 2dages turen til Kairo foregik nok i en meget lidt lækker bus, men vi havde til gengæld en super duper guide. Vi var der mellem jul og nytår 2010/2011 og det eneste der var farligt på det tidspunkt var hajerne... så vi kom ikke ud og dykke, lidt ærgeligt...

Just-Eat.dk Aps

Der kom ingen mad...

Prøvede at bestille mad der, og ordren gik igennem, men der kom ikke noget mad, den pågældende restuarant var meldt ud af samarbejdet... Ikke så godt når sulten nager... Det gav en times senere aftensmad... Men ideen er super god, håber det udvikler til noget bedre.

BIVA A/S

Nogle ting rigtig gode, andre noget billigt møg...

Vi har handlet i Biva 4-5 gange og det er en lidt blandet oplevelse, man kan finde rigtig gode ting, men også reoler der er marathonsamlesæt med pasningsproblemer. Men ser du dig for er det et super godt sted at handle.

Kamerashop

Gode priser - god hurtig levering

En rigtig god leverandør, kort og godt:-):-):-)

Stenmanden

Dårlig til kundeservice

De gode mennesker fik beskrevet tilgangen til en gård hvor vi skulle bruge 10 sække sten i Kastrup, deres "hund" brød sammen og min kæreste blev overfuset af deres direktør da hun påpegede at det var lovet at de skulle leveres i gården ikke blot stilles ude på fortovet. Efterfølgende var der også lidt knas med at få en af sækkene refunderet, de ville heller ikke tage brugbare europaller retur. Endvidere har vi bemærket at en del fortovsfliser var beskadiget af vægten. Ikke helt godt, men det der trak rigtig ned var at min kæreste blev talt ned til.

Line found this review useful

Google

Skræmmende god:-)

Det eneste negative ved Google er at de er så gode at de har fået et monopol på nettet, men søger ikke mere... man googler....
Men godt gået!
Spændende om de beholder monopolet og hvad det udvikler sig til...

Elgiganten.dk

Ok produkter til en god pris

Kort og godt, ok servce, ok produkter, kan anbefales:-)

Toejeksperten.dk

Rigtig fin service

God traditionel rådgivning om tøj, her er man faktisk i rigtig gode hænder. Vi er blevet stamkunder i Frederikssund afdelingen. Kan varmt anbefales.

Mikskys profile

profile image of Miksky
Miksky
Reviewer
1968
Jægerspris, Denmark

About

Retfærdighed er for det meste et ganske relativt begreb...