Mikkel Johansens profile

Reviews (6)

HighHouse ApS

rigtig god

jeg bestilte en grinder og fik en masse ekstra ting med jeg er rigtig tilfreds

DCS

Hurtig levering

Og skarpe priser.. her køber jeg helt sikkert igen!

BIVA A/S

Dårlig services

Og der er ingen medarbejder når man skal bruge dem, de har også meget lidt kendskab til deres egne produkter. Kvaliteten af møblerne er heller ikke hver at skrive hjem om.

Wannafind.dk A/S

Stabil og virkelig god services

Kan ikke sige så meget, det køre bare derud med Wannafind. De har virkelig gode produkter, god services og ikke mindst en virkelig god stabilitet.

Proshop

Gode priser, elendig services.

Jeg er kommet meget i de her butikker både der det hed PRC-Data og SHG. Jeg må desværre konstaterer at serviceenen er virkelig gået ned af bakke, det var slet ikke det samme som i gamle dage.

Jeg havde en meget mærkelig oplevelse hvor jeg havde bestilt et kabinet deroppe som var kommet til afhentning i Viborg. Hvor jeg så kører til Viborg for at hente det, sammen med en kammerat som os havde bestilt nogle ting. Vi skulle så ha splittet vores order for han skulle betale med kontant og jeg skulle betale med dankort. Så sker der en fejl på computeren for ekspediten som betyder at mit bestilte kabinet skal sendes tilbage til Århus og til Viborg igen før jeg kan få det udleveret. Så det ender med at det er kun min kammerat der får sine ting og vi må køre hjem uden mit kabinet selvom de stod lige ved siden af på disken. Kunne han ikke udlevere det for som sagt var der sket en fejl så de skulle sendes til Århus og til Viborg igen før jeg kunne få dem udleveret.

Jeg handler her stadigvæk, men det er KUN fordi der ikke er et andet alternativ omkring Skive.

Vefafoto

Super services.

Rigtig god services og rare folk der står i butikken. Dog kunne vi ikke få lov til at teste vores udstyr før vi købte det. Derfor kun 4 stjerner.

Mikkel Johansens profile

profile image of Mikkel Johansen
Mikkel Johansen
Reviewer
Male, 1985
Aalborg, Denmark

About

Jeg hedder Mathias og kommer fra en lille by der hedder Skive. Jeg bor i en 3-værelset lejlighed lige omkring centrum, hvilket jeg glad for. Arbejder på fast aftenhold på en dåse fabrik i Skive.