henriettes profile

Reviews (7)

Just4Kids.dk

udemærket

det eneste negative var at jeg ikke blev kontaktet af deres leverandør GLS da pakken var ankommet hvo jeg skulle hente den. Så jeg ringede ind til formaet Eurostores der er det overordnede firma og de hjalp mig med et nummer på pakken og at pakken var kommet hvor den skulle afhentes, jeg havde som sagt bare ikke fået besked.

Leasy

pas på!

Leasy er sikkert ok, hvis man gerne vil snydes og bedrages. Man laver aftaler med dem men det sker bare ikke :-(

Minegenverden

Hurtig levering

der var detsværre nogle af de ting jeg havde bestilt der var udsolgt men det var også et ekstremt udsalg så det var lidt svært at følge med :-)
Men absolut et sted der kan anbefales.

Sletning fra RKI

Debitor-sletning en hjælpende hånd.

Jeg spurgte meget inden jeg bestilte og fik svar på mine spørgsmål :-) Muligheden for at blive slettet fra debitor registret for en sag der simpelthen bare har været så uretfærdig, men mod store firmaér kan det være svært, som ganske almindelig person at finde hovde og hale i det. Derfor var det bare fantastisk at der fandtes en der kunne hjælpe med at få det slettet, en som der havde forstand på tingene.

Monday, February 6, 2012

Reply from Debitor-Sletning

Hej Henriette

Tak for din anmeldelse af Debior-Sletning

Denne sletning er kun en kortvarig midlertidig løsning pga beløbets størelse.

Med venlig hilsen

Debitor-Sletning
Sletning fra RKI

Elgiganten.dk

Snyd og bedrag!

Jeg har tænkt mig at kontakte Kontant også om det her for det er simpelthen sny og humbug. De skriver i deres reklame at deres LG BLU-RAY player kan afspille viaplay mm. dette er den eneste grund til jeg vil købe den, jeg sprøger endda i butikken om det er den der kan afspille viaplay hvor jeg for et Ja.
Men nej det kunne den ikke, jeg har nu brugt 319 kr. på viaplay (min. pga. 30 dages opsigelse) og 1799 for blu-ray afspilleren. Da jef ringer ind er de først så søde og forstående og lover guld og grønne skove, men nej nej for det første vender de ikke tilbage til mig med endeligt svar, jeg skal opsøge dem .. Derudover bliver jeg tilbudt et gavekort på 350 kr. eller jeg kan tage den tilbage, for det første er de 14 dage returret ikke gået endnu, så der er intet flot i de vil tage den tilbage. I følge loven skulle de tage den tilbage og give mig 318 kr. som minimum. det er dem der har snydt med deres reklame. Og det var ikke dne første gang den var i reklamen hvor der stod det, hver gang de har den i står der det.
Under al kritik!
Efter at have kontaktet dem adskillige gange og endelig få kontakt med en der handlede rigtigt efter jeg truede med at jeg kender loven og at de skulle kompensere mig lykkedes det.
Så alt i alt lykkedes det mig til sidst at få hvad jeg havde ret til, men det krævede hårdt arbejde fra mig.
Så mit råd er, de prøver på at snyde dig til noget , men husk på det og så skal du nok få gjort en ordenlig handel alligevel.

Danske Bank

ikke i orden

Jeg kan absolut ikke anbefale Danske bank den eneste grund til de får 2 stjerner er fordi de har så mange hæveautomater rundt omkring, men deres behandling af kunder og hvad de siger er ekstremt misvisende, og hvis man stiller spørgsmål er de ikke i stand til at svare på dem.

Blondie found this review useful

SToFSTEDET

Kan klart anbefales

Jeg fik hvad jeg havde bestilt og jeg fik det hurtigt, vil helt sikkert handle her igen hvis jeg skulle bruge mere.

henriettes profile

profile image of henriette
henriette
Reviewer
Denmark

About